Wiedzmak2 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja wyczekiwałem przez cały czas na tą grę ...a ty a ty nie zrobiłeś tego!!! Wiesz co... wstydz się . P.S. dobrze że zrobiłeś temat ze zdjęciami to cię rozpoznam na ulicy.. :bash: :death: :whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Lol Gnysek nie robił gry tylko nową stronę (hmt.pl). xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ale zawsze się znajdzie powód,żeby go dorwać ałaa boli :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Lol hmtv4 miao wzjđć, a nie jakaś gra. Do autora, ile masz lat? 10,12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 http://hmt.pl/v4/ enjoy. Co prawda, nie gra, ale to było to co Gnysek wtedy robił ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Czytanie ze zrozumieniem u niektórych mnie poraża... toć to w podstawówkach tego uczą ciągle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nic innego nie mogę powiedzieć niż to: Lama. Dlaczego? A umiesz czytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Kolejne dziecko neo... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nadal robie, tylko w związku z maturą mam mała przerwę w pracach :) Ale po maturze do tego wracam na bank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi