Grela Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam. W tym temacie proszę ponownie Pana hakera o przebaczenie i przestanie hakowania mi konta... :crying: Pan haker powiedział, że jak napisze ten temat i opublikuje to zdjęcie to MOZE da mi spokuj. w przeciwnym wypadku wstawi mi ta fotkę na naszą klasę, dla tego wolę abyście wy się ze mnie ponabijali niż wszysy moji znajomi :crying: PS. fotka nizebyt cenzuralna i proszę nie piszcie nic nie miłego :unsure: USUNIĘTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Fotkę usuwam, a czy zrobi się z tego błazenada, zobaczymy. A tego pana hakera proszę o nie robienie mi tutaj kupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 hahahahahahhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ale komedia heeh ile tych przeprosin będzie ? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać - muahahaahahahhahahahahahahahaha xDD W końcu sam dał te zdjęcie - musi liczyć się na to, że będziemy się śmiać z tego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ile tych przeprosin będzie ? Nie wiem, ale wygląda na to, że nieskończenie wiele. Grela/Ingen/Sonique: Załóż nowe konto i do niczego się nie przyznawaj. I tak twoje aktualne nie jest wiele warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Olej tego 'hakera', w końcu mu się znudzi. Z resztą skąd przypuszczenia, że to haker. Po prostu zna twoje hasła lub używa brute-force. Zmień sobie hasło, najlepiej na długie, litery, cyfry, znaki specjalne... I po brute ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dobra, Grela - koniec żartów - na dziś masz spokój, a jutro ja wraz z mechanikami z Poznania wbijamy się na kartę kredytową Twoich rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 hardcore`owe sporty tylko z ingenem,ładnie ktoś cię d*ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Oh ohohohohohoho :lol2: , sory ale nie mogę z tej fotki muahahaha :lol2: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ciekawe kiedy jakaś sesja do playgirl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 proszę was nie smiejcię się to chyba jedyny sposób aby dał mi spokuj :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 to chyba jedyny sposób aby dał mi spokuj Spokuj ci da, ale nie spokój. Załóż nowe konto, bo z tego tak nabroiłeś, że za 3 lata chyba z tego wybrniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Y....... mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 @3xUP (Grela): ... Zacytuję samego siebie... Olej tego 'hakera', w końcu mu się znudzi. Z resztą skąd przypuszczenia, że to haker. Po prostu zna twoje hasła lub używa brute-force. Zmień sobie hasło, najlepiej na długie, litery, cyfry, znaki specjalne... I po brute ^_^ Wczytaj się w to, czytaj to rano i wieczorem i w końcu może ci przejdzie to przepraszanie. I nie rób z siebie błazna -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 wątpie że w ogóle z tego wybrnie bo to poza gmclan wychodzi ale to moje spekulacje <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Aha, dodam, że jutro wrzucam fotkę na naszą klasę - krótka piłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 to wrzucaj będzie wiadomo kogo ściagać :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 beczna fotka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No, no, no... ; d No comment.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Moi mechanicy są w trakcie poważnego łamania hasła na kartę kredytową - tak już jest niestety na tym świecie, słabi przegrywają, mocni trzymają się kupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OMG! Jaka fotka po prostu cool :D . Ale co do hakera to nie ja haknąłem ci konto, sorry :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 xD ale fotka :) ale to nie ja ci hacknołem konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 widać że już każdy mu grzebał na koncie :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ludzie kochani, to przecież Fall i mechanicy, znany gang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 @UP: masz rację... Mi raz ograbili konto na świniaczek.pl :mellow: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ludzie kochani, to przecież Fall i mechanicy, znany gang. co w tym śmiesznego? :boxed: z fujarą ci do twarzy,jesteś muzykalny i lubisz grać na flecie,nowe hobby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A temu panu wyżej polać. Edit: Tzn, temu jeszcze wyżej. (2x) Edit 2: Temu panu 3x wyżej także. Dobra powodzenia życzę w walce, ze mną. Tymczasem idę robić Sentimentalka mego :P @Down: Nie jestem takim n00bem, żeby z keyloggerów korzystać, wpieprzyłem mu wirusa w PŁYTE GŁÓWNĄ I PROCESOR !!!!!!!!!!!!11111111oneone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 I zdjęcie, i zachowanie Ingena, i ten topic, i te całe włamania są żałosne ;p . Sprawdź, czy jakiś keyloggerów nie masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 I zdjęcie, i zachowanie Ingena, i ten topic, i te całe włamania są żałosne ;p . Sprawdź, czy jakiś keyloggerów nie masz... Pan haker kazał Ci przekazać, ze sam jesteś żałosny... !!! :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi