Nobody Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nobody: Administrator może pilnować sieci lokalnej, odpierać ataki hakerów, pilnować kamer w przebieralni TESCO itp. A sorka, myślałem, że gierka o adminach GMClanu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A teraz pytanie do Adminów i Modów: Jakie kolory używacie do "podpisywania" się? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja zazwyczaj czerwonego koloru używam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja zielonego - zgadnij czemu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja używam bordowego od początku mojego moderatorstwa. Jest to kolor #990000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja jakiegoś takiego morskiego (#336666). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mogliście zedytować post Konrada i się tam popodpisywać :P Sądząc po tamtym poście zgaduję, że będzie można wcielić się w moderatora? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja chlodnego niebieskiego [#000099] - taki ze mnie zimny drań ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja zielonego - zgadnij czemu ;D marihuuaaana w Human Traffic mówili że yoda był kiedyś normalny ale sie przećpał i teraz wygląda jak na 1000 letniej zwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ooo :D Może się zgłosić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 extra tylko ja sam mam pytaneczko . Jak zrobić strone na którą będzie można się zgłaszać?bo na PW mi nie pasi bo gada będą że im gry przerabiam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Tutaj niech dają linki i już ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 To dawać te linki już lepiej na PW ja i tak za 1 min. skończe swoją [bazującą na klockach] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Po co, skoro mają oceniać wszyscy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 A jak inaczej mam sondę zrobić co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Edytując temat? +_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Wole PW bo i tak już swoją zrobiłem a gdybym coś mieszał to został bym zdyskwalifikowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 LOL, załóż nowy temat z ankietą. Niech linki dają tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Tutaj każdy niech da link (włącznie z Tobą, żeby można było zobaczyć, że nic nie zmieniałeś po zakończeniu czasu), a potem założysz nowy temat z sondą do którego przekopiujesz wszystkie te linki. Zawsze jak są konkursy to tak jest to robione :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To jest moja a wy też dajcie swoje https://gmclan.org/up3896.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 LOL, .gmk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Lol, GMK? Daj w EXE'ku... <_< Na co komu twój projekt gry... @up: hehe, :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Lol, GMK? Daj w EXE'ku... <_< Na co komu twój projekt gry... @up: hehe, :P Soory ale nie wiem jak! A to wczoraj robiłem ale musiałem zejść i nic zmienić mi nie wolno ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Soory ale nie wiem jak! A to wczoraj robiłem ale musiałem zejść i nic zmienić mi nie wolno ! File >> Create Executable. Zmien to bo nie duzo osob pogra. Czemu Ci nie wolno zmienic ? He ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Koleś nie mogę dać pliku exe.do sciągania a jak wy niby możecie? Dziś minął termin a ja się zgapiam i co kidy niby te prace zostaną oddane ja miałem gotową ale nie mogłem oddać w czasie a nikt inny też nie oddał w terminie to jak? Jest dla innych czas na oddanie czy nikt nie wygrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zaraz dam pracę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jak nie możesz. Możesz <_< Zrób execa i wrzuć normalnie na serwer, lub spakuj w winrarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Gra adminowska: https://gmclan.org/up2178_3_gra_adminowska.html :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Koleś nie mogę dać pliku exe.do sciągania a jak wy niby możecie? Dziś minął termin a ja się zgapiam i co kidy niby te prace zostaną oddane ja miałem gotową ale nie mogłem oddać w czasie a nikt inny też nie oddał w terminie to jak? Jest dla innych czas na oddanie czy nikt nie wygrał? A najlepiej to pisz zrozumiale . Nic nie kapuje z tego posta. @Luksor , co to ? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Luksor, you suck! To jest przecież kilka minut w Delphi... <_< Mogłeś się bardziej wysilić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi