pablo1517 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Tytuł: Mario Kart Online Gatunek: Wyścigowa Opis: Po prostu Mario Kart, ścigamy się z kolegami przez internet używając różnych przedmiotów by utorować sobie drogę do zwycięstwa. Download: https://gmclan.org/up199_4_Mario_Kart_Online.html Rozmiar pliku: ok.9mb Autorzy: Programowanie: Pablo z pomocą Tymona i Ranmusa. Fabuła: Fabuła? Grafika: głównie ripy z oryginalnych gier. Muzyka: oryginalne motywy nintendo. Screeny: https://gmclan.org/up199_6_1d1fd5a6b2.html https://gmclan.org/up199_6_21dffcf2e6.html I teraz odrazu do sedna! Nie zamieszczam gry tylko po to, by ją pokazać. Potrzebuję pomocy przy tej grze :P. Jest trudniej niż myślałem, myślę, że i tak większość już mam. Problem pojawia się, gdy planuje zrobić Edytor map. Ściągnijcie grę, za 30min postaram się wrócić. Moje gg 7730328, razem zagramy :D Hamachi byłoby super :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ok. 2mb 9mb to około dwóch? =D Ocena w edicie, pogramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 cos czuje ze bedzie solidna gierka, ofc sciagam i chetnie zagram :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ocena 3/5, dlaczego? - na razie nie ma co oceniać. Gra jest dobra (jak wszystkie te co robisz :)), ocena będzie lepsza, gdy to nie będzie demo, a wersja pełna. Też chętnie zagram :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Fajne :) Miła atmosfera podczas gry i nawet fajna muza grałem razem z Pusią i oczywiście ja wygrałem xD 5/5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Fajna gra tylko niewygodne sterowanie :/ 4/5 :thumbsup: , bo gdyby byłaby gra bez Mario byłoby 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 tak jak mowilem: solid :lol: 5/5 Jak ktos bedzie mial ochote to niech wrzuca ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 nawet niezłe 4-/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Bardzo dobra gra, lecz dobija mnie "fizyka" jazdy.taka sztywna jakaś... Weś ją jakoś udoskonal :P ED: I tak wszystko wyjdzie na jaw, podczas grania po netó :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Wbijać na Hamachi: Sieć: MarioKartOnline Hasło: aaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 port mojego hosta:11128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 OMG, daj IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 wszystko stawiacie na hamachi? moze ja postawie bez, sprawdze jaki upload ma moja nowa neo za mom dam ip ip: 83.5.1.155 port: 11128 wchodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 @Harvester 127.0.0.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Na hamachi polecam grać, bo wtedy każdy ma połączenie udp i przekaz danych jest znacznie płynniejszy, ale oczywiście, da się też bez hamaka tym razem ;) Chciałbym do kogoś dołączyć, narazie moze grac max 12 osób ze względu na brak postaci. Zapraszam do sieci Hamachi name: Mario_kart pass: kart Odrazu po wejściu do sieci dołączcie do gry na moje hamakowe IP ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ja czekam edit kk intsaluje jakies hamachi wejde do pabla za moment :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Moje hamachi Name: TuxMan's Server Pass: gmclan Wpadajcie XD . Jak jakieś pytania to do mnie na PW ;) IP wpisujcie hamakowy :) EDIT: Sorry, że nie działał wcześniej ale miałem wyłączony komputer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 dzieki za gre chlopaki, ja wracam do wlasnego ogrodka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 @Harvester 127.0.0.1 ROTFL! Przecież to adres localhosta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 zalu: http://www.ip-adress.com/ Sprawdź to, bo twój post jest tak żal.ru, że nie da się patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dzięki za grę :P. Tylko jedna mapa jednak robi swoje. Tak czy siak, miło było :D. Tylko raz serwer padł od błedu, i raz złośliwy gracz bawił się itematmi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Łohohohoho! ciekawe? ktoś stawia czy mam ja podać ip? Ciekawie sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ocena 3/5, dlaczego? - na razie nie ma co oceniać. Gra jest dobra (jak wszystkie te co robisz :)), ocena będzie lepsza, gdy to nie będzie demo, a wersja pełna. Też chętnie zagram :) To jest dział "dema gier i programów", pomyliłeś fora kolego. Tu się nie ocenia pełnych wersji gier tylko właśnie dema, toteż nie możesz stosować tej samej skali ocen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja wciąż czekam na poważne propozycje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 No to dodaj ten cały edytor map. Przydała by się też większa różnorodność bonusów(np laserki, przyciągacze). No i nowe mapki. (jak chcesz mogę ci parę zrobić:P) PS 212.106.25.10 kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja chętnie pogram :) I służę pomocą, chociaż ode mnie raczej Pablo nie będzie jej chciał :P EDIT: MK.exe... Kojarzy mi się z Mortal Kombat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Fajna, sympatyczna gierka, tylko mogło by być więcej obiektów 3D. 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 "Waiting for other players..." xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 GMowe 3D sux... ściągnij Ultimate3D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ultimate3D? a co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi