rower44 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 zrobiłem tak żeby typek przy włączeniu gry chodził ruszał nogami i rękami ale on rusza za szybko przy rysowaniu można tam zobaczyć jak będzi sie ruszał i pisze tam speed 30 i z taką prędkością rusza nogami i rękami czy można tą prędkość zmniejszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 image_speed=0.3 Możesz ustawić tylko od 0 do 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 jak w tym co rysujesz ustawisz prędkość na np. 20 i pasuje ci, to w create daj image_speed=20/30; mozesz yzyć kalkulatora i obliczysz wnet, że to 0,66 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower44 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 mam jeszcze jeden kłopot. zrobiłem zamiast zwykłego kursora myszki był miecz ale jak najechałem kursorem myszki na jakiś obiekt to kursor był za tym obiektem a ja chce żeby był przed. możecie mi pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ustaw w tym obiekcie Depth niższe (np. -1) niż w innych obiekatch. I tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower44 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 wiecie gdzie można znaleźć jakieś odgłosy typków umierających itp. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 do czego slozy i co to wogle jest depth ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Depth to "głąbokość". Zazwyczaj służy do ustawiania ;) @Tymon Hmm, trudno powiedzieć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Sorry za offa, SLy robisz jeszcze w GM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A ja zapraszam nadal do helpa w game makerze, w opcję szukaj :D oraz na www.google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi