Maxius Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Tytuł: KomeX Gatunek: Wirtualny System Operacyjny Opis: Jest to Demo wirtualnego systemu operacyjnego. Na razie tylko internet, muzyka, menu start, i jedna gra. Pamiętajcie! jemu jest daleko do systemu operacyjnego. Ale będę kontynuował nad nim pracę. Uwaga! po wypakowaniu rar instalka!. Download: Link Rozmiar pliku: Spakowany: 5,08 MB Po Rozpakowaniu: 5,83 MB Autorzy: Programowanie: Ziomalek & DLL Fabuła: - Brak Fabuły - Grafika: Ziomalek Muzyka: Windows & GameMaker Resources Screeny: Pulpit Niestety, reszta to niespodzianka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 po screenach wiele się nie dowiedziałem więc dam ocene w edicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ściągam...OMG Setup dał xD. Ekhm , kiepskie daje 2. Dużo bugów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dupne, bugi, nie twoje skrypty, dupne, głupie, bugi, nie twoje skrypty, dupne. Durne, nie da się tego wyłączyć normalnie >.> Bez instalki 2/5, z 1/5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 OMG! Co to jest??? Mocno obcięty Windows XP i to z mnóstwem bugów!!!! :boxed: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A wymieńcie mi bugi poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 1. Nie można wyjść z internetu 2. Pasek start mi sie zaciął 3. Ikonki znikają (to chyba nie bug :D) EDIT: 4. Gdy występuje pkt.1 nie można zmienić strony 5. Gierka jest do kitu - gdy klikasz to się "klinuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dupne... :confused: 2/5... Następnym razem jak będziesz pisał coś w ten deseń to: 1. Zmień grafę na lepszą co najmniej od WinXP... 2. Wykorzystuj prawdziwe zasoby systemu... 3. Pomyśl, co zrobić by KOMUKOLWIEK chociaż się przydał... :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 mimo wszystko wole windowsa :blink: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Heh, Slomis słuchaj chyba to nie legalne "Wykorzystuj prawdziwe zasoby systemu... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 @Ziomalek: Miałem na myśli pliki (muzyka, jaką mam na dysku W TEJ CHWILI etc...) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 chyba to nie legalneJasne, że się tym przejmujesz >.> "Wirtualny system operacyjny" mnie dobił, rozumiem, że np. Windows działa w świecie rzeczywistym? Nie chciałbym nagle natrafić na Blue Screen of Death ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 No i znowu gra Ziomalka... Spróbuj posiedzieć z tydzień nad grą a nie godzinę i już. EDIT: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Bezużyteczne...z internetu nie da się w ogóle wyjść, 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Chyba to miało być na Ligę24, czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Oooooooo, kolejny "miszczowski" system operacyjny! B) Khy, khy...że kurna co? Setup. Ale dobra, włączam to cudo, moim oczom ukazuje się więc kalka Windows XP (zastanawiające jest to, że wszyscy "wielcy kreatorzy 'systemów operacyjnych' w GM" tworzą je na podobieństwo XPka, jakby nie można się było popisać oryginalniejszym interfacem ). Poza tym pełno bugów, biedne funkcje i można powiedzieć, że zerowe możliwości ingerencji użytkownika w zawartość systemu. 1 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Daj sobie spokój. 1/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dobra niedługo powstanie jeszcze lepsze. Teraz będzie nazywać się PowerX. Ujrzycie za ok - 1 tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 :huh: 1/5 ściągając to spodziewałem się czegoś lepszego, przyznaj się ile ci to zajęło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dobra niedługo powstanie jeszcze lepsze. Teraz będzie nazywać się PowerX. Ujrzycie za ok - 1 tydzień. Czyli 1 dzień roboty+6 dni przetrzymywania. Rozumiem... :thumbsup: ...nazwa też zachęcająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Grafika nie podoba mi się. Instlka po raz nie potrzebna a po 2, to darmowa ;// ehh Przeglądarka? Twój skrypt? Jeśli nie to .... W starcie to samo co na pulpicie, infrmacje i autorzy ta sama treść;/ Ogólnie nie przemawia do mnie takie coś. A po za tym po co coś takiego tworzyć?:] Napisz system operacyjny a nie program imitujący :P taki joke:] Ale lepiej się weź za grę jakąś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zainstalowałem, zobaczyłem, włączyłem internet, chciałem wyłączyć (internet), zawiesił się (komputer), zresetowałem (komputer). :huh: Tak wogóle to czemu ma to służyc? :mellow: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Powiem to tak: Zanim wydasz program pomyśl, po co on komu potrzebny. Weźmy pod uwagę te program...... wyobrażasz sobie, aby ktoś go używał? Jak tak, to po co? Dodaj chociaż obsługę plików z komputera... Szczerze: Choćbyś się nie wiem jak wysilał i tak nic dobrego z tego pomysłu nie wyjdzie. Poza tym: Jak używasz zwrotów "wirtualny system operacyjny" to chociaż wiedz, co oznacza słowo "wirtualny"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Gatunek: Wirtualny System Operacyjny Nie widziałem jeszcze niewirtualnego OS'a ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 wklej ktoś screeny z tego badziewia bo mi szkoda miejsca na dysku skoro to taki badziew aż.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Przeglądarka? Twój skrypt? Jeśli nie to .... Tiaaa przeglądarka i jego skrypt hahaha ten skrypt przeglądarki jest na yoyogames i jeszcze go nie dał do autorów Dziwi mnie jedno ktoś daje "badziewną" grę i jeszcze się podpisuje imieniem i nazwiskiem :] I skończ już z tym projektem, lepiej napisać system OS w C, albo C++ (tak jak ja teraz pisze system operacyjny OS poco się chwale ? :P) Ocena: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 system operacyjny OS WTF ? <_< No wiesz. Do niczego nie służy - ciekawego. Owocnych prac ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Słabiutkie, ale ciekawy pomysł. Może jak to dopracujesz to będzie zabawna aplikacja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Gościu tego nawet włączyć nie moge! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Rozpakowałeś archiwum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi