propaganja Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 symulator skręcania lola byłby dobry.. ale nie mam na to czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja już grę swoją dodałem ;p Taka sobie, Peintowa =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja jeszcze robię, już mam prawie 40% ;p Korzystam z jednego przykładu ( https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=61 ) , w regulaminie ligi jest napisane, że można. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czy w symulatorze są dozwolone wulgaryzmy(będe ostrzegał)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czy w symulatorze są dozwolone wulgaryzmy(będe ostrzegał)? głąb,robie symulator ingena haha z jego zdjęciami z musztardzioka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ingena wcale nie tak łatwo zsymulować ;) trzeba mieć wrodzony talent albo po prostu być słoniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czy w symulatorze są dozwolone wulgaryzmy(będe ostrzegał)?Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czyli jak rozumiem to zacenzurować ok. Dla ciekawskich, to będzie symulator dawania warnów :)(trzej userów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Symulator Katapulty Chciałeś kiedyś skryszyć troche murów? To właśnie coś dla ciebie. Spacja i strzałki w bok(najpierw załadować potem ustawić i wystrzelić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 AAARRRGGGHHHHMMMMWWWWEEEEEUUUULLLLLLLDDDDDD. zrobiłem symulator duubania w nosie a gdy mialem zapisac to mi się komp zresecił!!!!!!! macie pożyczyć plastikowe żyletki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dodałem mój symulator windowsa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dodałem mój symulator windowsa :) Dodaj do instalatora jeszcze aktywację online oraz zabezpieczenie przed piractwem np. StarForce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Symulator perkusisty dodany : 0 O CHOLERA :o MAYDAY MAYDAY! Wrzuciłem niedziałającą wersję, może ktoś to wywalić, żebym mógł wrzucić poprawioną? : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wow, mam natchnienie! :D Max, moge uzyc fizyke XenoNa? (dll) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 PsichiX: Możesz. :) FlaczeQ: Wywaliłem, wrzucaj poprawioną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 https://gmclan.org/index.php?liga24&act...load&zm=111 Pet Live - Symulator życia zwierzątek, my musimy się nimi opiekować :) Coś jak Simsy, a Simsy to też symulator. :) Pozdrawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 https://gmclan.org/index.php?liga24&act...load&zm=113 Symulator gry w bierki. Napisane w C# (wymagane biblioteki .net do działania ;/) Jeśli gra nie pasuje do tematu to ją wywalcie (chociaż jak na moje oko pasuje) ;=/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 @rasitlin: wtf? @FlaczeQ: fajnie, że nie mogę otworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Damnit, a co Ci Yoda wyskakuje? @rasitlin: wtf? Nie wtf tylko rób grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 @rasitlin: wtf? Miałem trochę dopieścić, ale musiałem się spieszyć na dodatkowy angielski. UWAGA! Żeby wystrzelić trzeba załadować spacją, a następnie strzałką w lewo naciągnąć linkę(jak za bardzo naciągniemy to mamy strzałkę w prawo, która luzuje), a potem przeciąć linkę spacją. EDIT: O lol. Teraz widzę, że jeszcze jeden dzień jest. Proszę o usunięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie wtf tylko rób grę. Nie. Damnit, a co Ci Yoda wyskakuje? Ze nie ma jakiegoś runtime package'a, sry ale nie mam na dysku RM :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 sry ale nie mam na dysku RM :{ GIŃ >: OO Damn, nie wiem o co chodzi, wszystkie podstawowe wywaliłem, a te ,których użyłem, wrzuciłem do folderu z grą :< Dajcie nuż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Na razie podoba mi się Katapulta i Pet Live ;D. Ciekawe czy dalej coś dadzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 GIŃ >: OO Damn, nie wiem o co chodzi, wszystkie podstawowe wywaliłem, a te ,których użyłem, wrzuciłem do folderu z grą :< Dajcie nuż. Może dlatego nie działa bo nie ma potrzebnych wpisów w rejestrze ? Yoda, dodaj ten klucz do rejestru i zobacz https://gmclan.org/up541_4_RMflaczeq.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 A mi żadna gra się nie podoba... :< Jeśli nikt nie doda jakiejś porządnej pracy to ofc zagłosuję na Kamrata (najlepsza praca na razie IMHO)... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 No, bierki rox! Kamracie, masz mój głos B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Nie obawiaj sie, mysle ze sie wyrobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Uwaga! Maximal, mógłbyś proszę podmienić to co oddałem na <to, dokładnie to, właśnie to>? Byłbym wdzięczny. (Jakbym miał się tłumaczyć, to po prostu oddałem niedopracowane, bo myślałem, że tura trwa 24 godziny) Sterowanie: Spacja: strzał/ładowanie Strzałki w lewo: naciąganie linki Możemy kruszyć mury i otworzyć bramę(natchnienie rodem z hom&m 3). Na łuczników są dwa sposoby: zestrelić ich lub trafić murek, z którego strzelają. Miłego oblężenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Jednak sie nie wyrobie, na dzis musze isc, powodzenia reszcie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ja też dodałem. W grze przeprowadzamy uczniów przez jezdnię. :P Na więcej nie starczyło mi czasu. Dwa poziomy. Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi