Ziutt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Nie . Ja bym napisał : " Maryska kabanosy lubi " Podczas gdy Poxi twierdzi : " Maryska lubi kabanosy " : o I nawet jezeli nie napisałem tego głupiego is i jest to błąd , to niewiele zmienia w znaczeniu samego zdania jak AntY zaznaczył :) podczas gdy Ty Poxi probujesz podtrzymac dyskusje rozwazajac na ten temat czy jest to blad czy nie byle tylko ciagnac to dalej i dalej < co primo sam tak jakby napisales na gg > ... modem tez nie jestes zeby na to uwage zwracac . Rozumiem gdybym napisał niezrozumialy post majacy Pęuno Raszoncyh Błenduw ale tak nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 I tak masz raka Ziutt. TRIIIIIIIIFORCEEEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 I tak failnalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 @fAntA Lolololol So RaNdUm!!!!111 ^^ Ponieważ poprzedni pasek mógł komuś wydać się zabawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Japan~ ale masz niegrzeczne myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wyciągnięte z kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 W ten sposób na tamten temat nie spojrzałem... no prosz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Morro, czy ty kiedykolwiek przestajesz pieprzyc? Stas, nie rozumiem twarzy mamrota, i mnie to rozbawilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wyciągnięte z kosza. Haha xD Tylko czekałem aż ktoś to wygrzebie z kosza i wyda sie o czym mówimy na redaktorskim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 @Poxi, olewanie ciebie jest najlepszym rozwiązaniem. Więc niech to działa w dwie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Czy tam cos jest do zrozumienia : O? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Co za ciemniaki :( . Chodzi o to, że tam dziewczyna biegnie i się wywróciła, to wszystko nakręcono kamerą, a tu nagle... co jest ? pudełko !! Hahahahaha, wery fany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 tak u ciebie gorąco, że aż o wiatrakach piszesz? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Do tego ja to bardziej rozumiem ze ona sobie siedzi, i zaklada noga na noge, po czym kamera idzie pomiedzy nogi i widac wagine. Przynajmniej ja to tak rozumim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nie rozumiem. Oh, ludzie mnie nie rozumieją, chyba się potnę. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Emo nikt nie rozumie, ale oni sie tna bo nikt nie rozumie ich UCZUC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Eee to spoko, już miałem się ciąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Derp derp hurr hurr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Z czasów, kiedy Hidden and Hidden było fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Z czasów gdy modne było MTV: http://img30.imageshack.us/img30/79/asdbd.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 od razu mowie, że nie moje. Ale idealnie się tu nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Pieter: Może nie Twoje, ale genialne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Naprawdę świetne xD A i o dziwo ma nawet sens jak się przeczyta drugi raz analizując kto jest kim xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 http://img260.imageshack.us/img260/5549/asdqwe.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Najdłuższa wypowiedź na GMClanie! chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Bywały dłuższe, ale nie tak konkretne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Poxiemu sie nudzilo. Teraz jestem kul i dzedzi, tak? Nie moglem znalesc innych fot z 5 aktorami na raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi