Tymon Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nie widziałem jeszcze komiksu w tym temacie który by nie był "failnienty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nie pastw się nade mną. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 co do komiksu Harva, to ja nawet nie zastanawiałem się nad tym, że ona jest murzynką. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Imo Tymon komiksy flaka sa dosyc udane : ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 W przeciwienstwie do twoich : ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 W przeciwienstwie do twoich : ) . Why everything I PWNED trying to STALK ME ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Why everything I GOT PWNED BY trying to STALK ME ?! Fix'd PS to zdanie nei ma sensu lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Oo chyba nie zrozumiales sensu zdania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ma sĘs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 chodzi o to ze zapomniales is. Why everything I PWNED trying to STALK ME ?! Dlaczego wszystko co PWNDnelem czy jak to odmienic probowac mnie przesladowac? (w sensie chodzic za mna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Po co is XD? Przed tying ? Nie wymagane raczej w mowie potocznej ... Dlaczego wszystko co PWNDnelem czy jak to odmienic probowac mnie przesladowac? (w sensie chodzic za mna) Dlaczego wszystko co PWNDOnelm probuje mnie przesladowac - w wolnym tlumaczneiu i interpretacji . Ok ale skoro Ci to tak bardoz przeszkadza to masz podobne zdanie : Why does everything I punch try to STALK ME ?! Pasi : ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 To zdanie ma sens : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Och, jak ja kocham kiedy ludzie próbują napisać coś szpanują angielskim i im nie wychodzi ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jakas aluzja do mojego uber poprawnego zdania ? Oo Jak ja kocham kiedy ludzie nie wiedza co napisac , wcinaja sie tam gdzie nie sa potrzebni i pisza zupelnie nie przydatna rzecz +gadajc brednie - _ -... Jaka jest roznice pomiedzy trying i is trying ... trying znaczy probowac robic cos ... wiec jak pisze " probuje STALK ME " to jest takie trudne do zrozumienia ? Bardzo czesto w potocznej mowie skraca sie nie potrzebne rzeczy - _- przyklad moj kolega uzywajacy frazy " Killed it " , zdorbnienia od " You killed it " ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Może tak zejdźcie z tematu bo znowu zrobi się spam typu poprawnie/niepoprawnie napisanego zdania przez Bagna. (Patrz. chyba 1-2 strony dyskusji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jednak "Killed it", moze sie wtedy odnosic do you, they, I itp. Gdybys wstawil try zamiast trying, zdanie bylo by poprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 @poxi Would you? Please? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 @Poxi: Nie zgadzam się z Tobą. @Ziutt: Nie zgadzam się z Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A niby dlaczemu ; 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Skoro już mówimy o Bagnie i "failnientych" komiksach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 lold Swoją drogą - IS trying to albo try/try to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Czyli ja mam racje, hohohohohohoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Stasiu, cóż za prześliczna kolorystyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Bez różnicy, czy jest błąd to jednak sens to ma geniuszu poxipol. Jak napiszę "Marysia kabanozy lubi" to jednak i tak wiadomo o co chodzi i ma to sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Bez różnicy, czy jest błąd to jednak sens to ma geniuszu poxipol. Jak napiszę "Marysia kabanozy lubi" to jednak i tak wiadomo o co chodzi i ma to sens. Ale pisze się "kabanosy" a nie "kabanozy" :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ale pisze się "kabanosy" a nie "kabanozy" srsly? i tak wiadomo o co chodzi i ma to sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ojeju mi tu chodzilo o gramatyczny sens, a tak na prawde twoj przyklad jest zly. Ziutt napisal cos bardziej w stylu: "lubic Marysią kabanos ", co juz zbytniego sensu nie ma. Szukasz zaczepki anty? Idz se na inne forum. Ba, wyjdz na dwor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ale żeś mi dogadał, ale to ty się wszystkiego czepiasz, więc gtfo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Offtop :) Zaraz po warnie poleci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi