Muximan Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jakiego usera najbardziej lubicie?? Moim idolem jest Hudy0070 a waszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mój ulubiony user : Yoda ( za całokształt ) ulubiony admin : gnysek _!--! ( spoko ludź :D ) @Muximan bez przesadyzmu co ? nie masz innego wzorca do naśladowania tylko sobie wybrałeś mnie xP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nikogo nie lubie, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja najbardziej lubię Panią Kontekstową. Trzyma tu najwyższy poziom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mój ulubiony to Gnysek i Pani kontekstowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja siebie :P No i Yoda jeszcze fajny i mam nadzieję, że władza moda mu do głowy nie uderzy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Hmmm ja ? PsychiX'a,KubeGM,copoconaco,Yode ;) Admin ? Borek Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ranmus jako admin, on ma tutaj największe zasługi. btw. Myślę, że to będzie temat do spamu (jak "dupy" czy "Oceń"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 btw. Myślę, że to będzie temat do spamu (jak "dupy" czy "Oceń"). Wymień tematy z tego działu, które do spamu nie są XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Wymień tematy z tego działu, które do spamu nie są XD Te z konkretnymi pytaniami, panie IksDe. iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, iksde, kura, IKSDE. Widzisz, już tu się spam robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 W tych z konkretnymi pytaniami też jest spam. Nie, to nie moja wina .O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 spam to właśnie wy dwoje teraz robić wracając do tematu Tymon i Tak poza tym to wszystkich lubię jednakowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 spam to właśnie wy dwoje teraz robić wracając do tematu Ja zrobiłem 2 spamowe posty (tamten i ten), ale musisz wiedzieć, że zakazali downów. (PW nie, ale w tej chwili nie chcę sobie skrzynki zapychać. Mój błąd.) Ostatni post w tym temacie na ten temat, ktoś chce podyskutować - na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ulubiony user: fervi,Marmot, Ziomalek1996 i Yoda (ciągle się mnie czepia i komentuje moje posty :angry: , ale jest spoko :)) Najbardziej znienawidzony user (mod): brak Średnio lubiane osoby: Yoho Ulubiony admin: gnysek Ja siebie :P No i Yoda jeszcze fajny i mam nadzieję, że władza moda mu do głowy nie uderzy :P Już mu uderzyła władza, sprawdź mojego warna ;) @down Sorry za błąd ;) Czyli egzekwowanie prawa ogólnie przyjętego na forum jest przejawem tego, że komuś władza uderzyła do głowy? Śmieszne. Tobie też uderza władza, Marmot?? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Nie rozumiem. Masz tylko jednego warna ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Czyli egzekwowanie prawa ogólnie przyjętego na forum jest przejawem tego, że komuś władza uderzyła do głowy? Śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Borek i propaganja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ten ,kto ..... Nikt .Nie mam ulubionego usera ,ot co :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Grela, Lolik, TuxMan, Davka14(czt iles tam, nie pamiętam), Ziomalek1996(<3), Warcrawt, VanGogh, Jaklub. To dzięki nim, jest tutaj, tak śmiesznie! To oni robą durne rzeczy i dają nam powody dośmiechu i gnojenia ich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ano Ludziksa i Słonia nie wziąłem pod uwagę : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Grela, Lolik, TuxMan, Davka14(czt iles tam, nie pamiętam), Ziomalek1996(<3), Warcrawt, VanGogh, Jaklub. To dzięki nim, jest tutaj, tak śmiesznie! To oni robą durne rzeczy i dają nam powody dośmiechu i gnojenia ich! :> A czemu ja? To ja robię aż tak głupie rzeczy? (Wymień przykład) No i nie pamiętam, co takiego zrobił TuxMan. Brakuje mi tutaj Albusika. btw. Wszyscy zapomnieli o bigsharku. :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Bigshark to podstawa, nie trzeba mówić światu że się go kocha, bo i tak wszyscy wiedzą XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Yoda :D Mam nawet avatar _^_ A jako admin Tymon ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jaklub i Marmot =) Edit: A, właśnie, Marmocie, czemu nie ma Cię ostatnio na jabberze? :P Edit2: Kofel naszym przyjacielem jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Edit: A, właśnie, Marmocie, czemu nie ma Cię ostatnio na jabberze? tongue2.gif Bo siedzę nie na swoim systemie i mam tylko GG z komunikatorów tutaj wgrane, a bez uprawnień administratora tego nie zmienię :) . A ja nie mam ulubionego usera, wszyscy jesteście tyle samo warci, nawet ja ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 ja tu tylko sprzątam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A czemu ja? Szamym sobą jesteś śmieszny. Twoja sygna jest śmieszna i wogole... ino się śmiać A TuxMan płacze jak dostanie warna i wogole fajne fotki daje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja najbardziej lubię Crackkk'a GM'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Crackkk'a GM'aJa już cię nie lubię ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi