malutki Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Mam problem, jak moge zrobic taki programik sa 2 wiersze powiedzmy "imie" nizej "nazwisko" i jak wpisze, i klikne powiedzmy "Ok" to wysle mi to na dany e-mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Z pomocą pakiety Indy w Delphi chyba będzie najprościej :) http://4programmers.net/Delphi/FAQ/Sie%C4%...ndy_lub_FastNet i oczywiście więcej na: http://www.google.pl/search?q=indy+delphi+email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 to musisz wpisać e-mail i odwołanie po wpisaniu odpowiednich czynników,o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ZARAZ DAM JAKIS PRZYPUSZCZALNY SCREEN (BEDZIE SLABY BO NA PAINCIE ALE TAK DLA POKAZU) cos w tym stylu ;/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 To co ty chcesz. Formularz, czy wysyłanie na E-Maila? Takie coś jak już gnysek powiedział najprościej zrobić to w Delphi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 On chce formularz i do niego się wpisuje imie nazwisko klika się ok i wysyła to na stronę www. < Moja Minka > : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 uzupelnisz wyzej klikasz ok i wysyla na moj e-mail oto chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Automat dla spamerów ? :D Mozna, ale musisz spreparowac program tak, aby napisał strone w html a potem ja uruchomił z której moznaby wysłać maila. Strona musi mieć skrypt FormMail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Koleś, pobaw się Delphi :) @up: Albo pisz wszystko polskimi literami albo nic... Taka mieszanka mnie denerwuje i jakoś tak trudniej mi się to czyta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Mam problem, jak moge zrobic taki programik sa 2 wiersze powiedzmy "imie" nizej "nazwisko" i jak wpisze, i klikne powiedzmy "Ok" to wysle mi to na dany e-mail Wyraźnie programik widze. A nie na strone www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi