lewys7 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Mam może trochę głupie pytanie: Czy jest jakaś zależność w tworzeniu kodów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Hmmmm że co? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 zależy od czego zależy ta zależność... :o :sp_ike: faktycznie głupie pytanie... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Mam może trochę głupie pytanie: Czy jest jakaś zależność w tworzeniu kodów?? Kod jest zależny od programisty. Bez programisty nie ma kodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Odpowiedź jest bardzo prosta: Nie ma programisty - nie ma kodów -Moja Minka- : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Czy jest jakaś zależność w tworzeniu kodów??Wytłumacz to nam bardziej, bo z tego nic nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zależność? może chodzi Ci ot o czy jeden (z jednego objectu) może 'mieć coś' do drugiego itd. więć.. tak może. a jesli nie, to nie wiem o co chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewys7 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Sorry, użyłem złego słowa. Chodziło mi o jakiś stały schemat wg. którego tworzy się kody... Ale odpowiedź uzyskałem :Zależy od programisty. Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Wszystkie zależności znajdziesz TU: https://gmclan.org/index.php?wiki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Mówisz o składni? Jest ona hmm... dla mnie dziwna bo pasuje do tylu języków, że poezja ;dd Ja piszę typowo dla C++ i PHP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jest taki dobry art na ten temat, który ukazuje pięknie wszystkie takie zależności: https://gmclan.org/index.php?czytajart=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi