Nirvan Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wersja testowa mojego projektu . :cat: Gatunek : Strategia turowa Opis : Jeszcze nic nie ma , ale będą same bitwy historyczne Download : http://www.esnips.com/doc/8f2d4ddf-dd52-41...ad-test-battles 4,8 mb Autor całości ja oprócz muzyki (vgmusic). Grafika : Ja Pomysł : Ja Screens (gif) : http://img156.imageshack.us/img156/2555/screensau9.gif Jest kilka bugów i musze zrobić AI wojowników z czym mam poważny problem . W pełnej wersji będą 3 kampanie : Grecja , Rzym i Macedonia Oceniajcie . EDIT : Przydalaby mi się jakaś stylowa muzyka do tej gierki , dałbym do creditsów to by zrobił . I co sądzicie o grafice ? Podrasować ją jeszcze ? Z pewnością zmienię tła . Musze się pozatym naumieć robić animacje na kościach , mugłby ktoś doradzić jaki program do tworzenia animacji szkieletowej wybrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Pobieram. Ocena w edicie. Dlaczego screen w .gif ? Daj na png a nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Trudno dać animację w png .-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja animacji nei mam, to mi nic nie mów. EDIT: No gra mi sie podoba. Poza kilkoma błędami. Łucznik strzela byle gdzie, przeciwnik nie uderza (tylko lucznik), jak rycerzem uderzysz w doł we wroga zabiera mu 100% hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Huh, ja teraz też nie, ale jeszcze przed chwilą miałem - screeny się zmieniały O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Bo to jet pewnie GIF zapisany Game Makerem, a te się nie animują poprawnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Da się tu atakować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Da się tu atakować? Buttonem "attack" ? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 To fajnie, tylko że on mi nie działa. -_-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Musi działać. Podchodzisz i wybierasz kierunek myszką po nacisnieciu Attack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dziwne jakieś :/ I nudawe... nic się nie dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Autor całości ja . NIEPRAWDA! Muzykę sam zrobiłeś? Grafikę? Pomyśl zanim coś napiszesz >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 NIEPRAWDA! Muzykę sam zrobiłeś? Grafikę? Pomyśl zanim coś napiszesz >.> No , muzyki nie ale grafikę tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dobra działa. 4/5 :) Spox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Podorabiam jescze taie żeczy jak np. łucznik zabije 3 gości to może wykonać specialny atak z którego wylatują 3 strzalt zamiast 1 lub zrobić grad strzał . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Fajna gierka. Prawie jak Rome: Total War (nazwę nie bardzo pamiętam) 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie wiem zupełnie jak zrobić AI do tych gości co walczą w zwarciu a bez tego gra się nie obejdzie . EDIT : Jak pokonas wszystkich powinien wyskoczyć napis "Witką w ryja" :D a wyskakuje "Witk w ryja" <_< . Dorobie jeszcze oblężenia , katapulty kawalerię i może słonie bojowe ale w to wątpię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Gierka no taka w miare porzadna :D Starales sie, ale jest to dosc mala czesc gry. Powinienes jakos porpacowac na AI i nie ma ze nie umiesz! :D Staraj sie bo moze wyjsc z tego naprawde fajna gra. Grafika pasuje ale inna muzyka, bo MIDI to psuje klimat. Narazie 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie podoba mi się... Oprócz grafiki jest przeochydna... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mi się podoba.. troszke nudna.. troszke podobna do gry heroes .. myśle że pełna wersja będzie ładna.. popracuj nad ai narazie to będzie na 3.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 A mi się spodobało - więcej takich gier ludzie! :D Aczkolwiek czemu żołnierze wroga nie walczą? (tylko łucznicy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Może być. przeszedłem całą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A mi się spodobało - więcej takich gier ludzie! :D Aczkolwiek czemu żołnierze wroga nie walczą? (tylko łucznicy) Bo muszę zrobić , ciągle o tym pisze . EDIT : A nada się na konkurs ? Ale nie wiem czy się wyrobie bo zostalo mniej niż miesiąc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Nowa wersja pod tym linkiem download , przeciwnicy walczą , choć trochę dziwnie jak dla mnie , i dodalem 2 warunki pogodowe (wichura i burza) w pierwszej nie ma nic ale w 2 i 3 są . :twisted: Lub : Szybki download Gra jest teraz trudniejsza . I więcej się dzieje . EDIT: Oto modele nowych jednostek : Hoplita : ( ) http://img176.imageshack.us/img176/1359/hoplitesio9.jpg Gladiator : ( ) http://img87.imageshack.us/img87/5871/gladiatorsyg8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi