lukasspore Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Tytuł: Pierwsza Wyprawa Gatunek: Strategia Opis: Piersza Wyprawa to gra strategiczno-symulacyjna. trafiasz na wyspę i budujesz na niej swoją osadę. W tym temacie będę zamieszczał kolejne wersje BETA różnych częci gry. Generowanie Objektów + Kursor - Ruch Kursora(Mysz) Postawienie Budynku(Spacja), Dom(1), Drwal(2) Download: -Generowanie Obiektów + Kursor - 0.1 http://www.gmclan.org/up2591_4_wyprawa.html -Generowanie Obiektów + Kursor - 0.2 http://www.gmclan.org/up2591_4_wyprawa0_2.html Rozmiar pliku: -Generowanie Obiektów + Kursor - 0.1:992 KB -Generowanie Obiektów + Kursor - 0.2:999 KB Autorzy: Programowanie: JA Fabuła: JA i (Anno 1602) Grafika: JA (PS Grafika z dema gry różnić będzie się od oryginalnej wersji). Muzyka: JA Screeny: -Generowanie Objektów + Kursor http://www.gmclan.org/up2591_6_screen1.html http://www.gmclan.org/up2591_6_screen2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Eee, a właściwie to co tu można robić, oprócz poruszania kursorem? =o Edit: I oprócz stawiania domków? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 OMG, co to ma być? Budujesz jakieś domki, grafika dupna, muzyki nie ma w ogóle (?) 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Eee, a właściwie to co tu można robić, oprócz poruszania kursorem? =o Edit: I oprócz stawiania domków? ;p Przecież napisał wyraźnie, że nic XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Co to jest? Stawianie domków, bardziej rozbuduj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Zapomniałeś dać linka do strategii, dales tylko jakies .exe gdzie jest zielone tlo i stawiamy jakies pudelka, gdzie jakis interfejs, surowce COKOLWIEK? Aa ocena: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Huh, jaki fajny program graficzny XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 To nawet demo nie jest :P 1/5 Edit: W wersji 0.2 bedzie sie stawialo kulki?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 :death: huh 1/5 przeć to 5 minut razem z grafiką <_< (Jak nie mniej) Edit: "Wstyd i hańba !" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Bardzo ciekawy klon Anno . A , ze tak spytam ? O co tu chodzi ? Po co to w takim stopniu dales ? Aby zniechecic chyba wszystkich do Twojej produkcji .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Napisałem wyraźnie. To jest Wersja BETA(0.1) Systemu kursora i stawianie domów. Dodam jeszcze Interface, grafę, różne typy budowli, system surowców i misje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 To ma być 0.1beta? Jak moja gra ma więcej rzeczy a jest 0.01beta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 To jest Wersja BETA(0.1) Systemu kursora i stawianie domów. no dobra ale po co to komu ? takie rzeczy to się robi w 5 minut w game makarze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Napisałem wyraźnie. To jest Wersja BETA(0.1) Systemu kursora i stawianie domów. Dodam jeszcze Interface, grafę, różne typy budowli, system surowców i misje. No i co z tego ? Zawsze zylem w przekonaniu , ze wersja beta , to taka aby sie ja testowalo , wylapywalo bledy itp A co tu niby jest do testowania ? Nic . Tylko zniechecasz ludzi do tej """produkcji""" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mogę se budować domki bez budowlanców? I to na dodatek z niczego? Fajowe. 1/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 To po co dajesz bete0.1 skoro wiesz że i tak jest dupna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 omg co to ma byc?! Po co dawales to byle co na gmclana skoro tam nic nie ma. mam nadzieze ze jesli wyjdzie full tobedzie w nim wiecej niz tylko kursor i stawiania domkow 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Fajnie jest sie zabawić w boga i summonować chatki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nowa wersja 0.2 pozwala budować domy i chaty drwali. Przełączanie:1-(Dom) 2-(Drwal). Poprawiłem trochę grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Schowaj się z tym czymś,następnym razem wrzuc chociaż jakieś porządne demko. Mamy to gdzieś że co godzine dodajesz domek,ludzika,drzewko. Boshe...zal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Błąd: Można stawiać domek na domku. To już nie 1/5 a 1.1/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie no kurde, aż ja się wypowiem: Jak masz zamiar wrzucać takie crapy, to sobie daruj. Zamykam temat, bo nie ma co tu opisywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi