PsichiX Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 FPS w bloomie wynosi 120-125, a w reszcie 180-190 :D (nie zartuje! ;D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 CO?!?!?!?!?! JA pierdole jesteś super, a raczej twój silniczek :) Gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 PsichiX - mój nowy guru XD No, tutaj widać wyraźnie ten bloom/HDR. Very nice! Motion blur... trochę zbyt widoczny u tego robota. Lepiej by było imo, gdyby ten ślad miał większą przezroczystość. Rozmycie tła zajedwabiste :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 PsychiX daj tu nowe info bo wiekszosc mysli ze projekt upadl (raczej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 PsychiX daj tu nowe info bo wiekszosc mysli ze projekt upadl (raczej) Właśnie, dajcie jakiś trailer czy coś, obrazujący to , co zrobiliście przez ten czas bo jestem ciekawy jak tam prace nad tym projektem. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Nie dam na razie zadnych informacji - powiem tylko ze duza czesc gry jest zrobiona, ale z powodu iz jest podzielona na moduly i kilka trzeba ukonczyc to nie moge polaczyc ich i zrobic trailerka chociazby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Skoro już jest duża częśc gry zrobiona, to i także zbliża się premiera dema, czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 zbliza, oj zbliza ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Listopada 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Nie dam na razie zadnych informacji - powiem tylko ze duza czesc gry jest zrobiona, ale z powodu iz jest podzielona na moduly i kilka trzeba ukonczyc to nie moge polaczyc ich i zrobic trailerka chociazby. Nie zgodzę się. Skąd wiesz, że te moduły będą ze sobą działać i gra się uruchomi, skoro nie możesz ich obecnie połączyć i tego sprawdzić bo nie są skończone? Moim zdaniem, to gra jest jeszcze we wczesnej fazie prenatalnej, a pierwsze odpalenie będzie dopiero małym kroczkiem w stronę czegoś, co będzie jakkolwiek działać, a tu już zapewnienia o demie... no, ale jeśli dla ciebie pójście na złom i zebranie przypadkowych części to już w dużej części zbudowana limuzyna, to faktycznie, masz już prawie gotową grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 I coo jak z soullandem? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jest w duzej mierze skonczony, a zeby ruszyly beta testy to musi poczekac na serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 PsichiX to moze chciaz powiedz dokladniej co jest skonczonczone, bo tak ogolnie mowisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 CZekam na Bete :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 PsychiX daj screena jakiegos na oslode :D Edit (PsichiX) Jesli nie Ty to ja :D Mam mozliwosc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie wiem o jakiej możliwości mówisz, ale na pewno nie będzie to screen z Soullanda. Powiedziałem już wcześniej, do bety screenów nie będzie, za to filmik owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Chodzi mi o to ze posiadam grafiki i moge zrobic cos w GM'ie (oczywiscie jak sie zgodzisz) :) Miszczu a kiedy filmik ?:P A więc jest sprawa, a dokładnie pytanie ile ludzi jest chętnych wpłacić dotacje na serwery i jaką sumę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Zeby bylo jasne: Pablo jest ciekaw, ja zas pozniej powiem swoje zdanie o tym co sadze na temat dotowania i kiedy wogole najwczesniej byla by taka mozliwosc (o ile by wogole byla) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Co do dotowania to wątpię żeby ludzie chcieli teraz wpłacać kasę za coś czego na oczy nie widzieli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 kota w worku sie nie kupuje, ja moge wspomoc troche finansowo ale jesli warte to bedzie swieczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Moze to zbedna informacja ale wieksze info o dotacjach bedzie o 20 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja bym tez chętnie zobaczył parę screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ...lub kawalek filmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 lub film ze screenami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 I dla tego nie upowaznialem Pabla do informowania o tym co sie dzieje, bo ja powiedzialem jak sprawa stoi a potem wychodzi co innego. Dotacje bede przyjmowal dopiero gdy beda juz otwarte beta testy, i tylko wtedy gdy nie bede w stanie zebrac od tego czasu szybko pieniedzy na rozwoj gry. Jednak zrobie wszystko by sie obejsc bez dotowania, gdyz chce aby gra byla calkowicie niezalezna. I powtorze: screenow nie bedzie do czasu bety, jedynie mozecie liczyc na filmik z kilkunastodniowych testow zamknietych i podczas generowania swiata (tym samym wprowadzenia do histori w grze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 jedynie mozecie liczyc na filmik z kilkunastodniowych testow zamknietych i podczas generowania swiata (tym samym wprowadzenia do histori w grze). kiedy mozna liczyc na ten filmik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Właśnie, my czekamy, a ty trzymasz nas w niepewności ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Jak sie skonczy przepisywac klienta (z GM rezygnuje - jego wrog: dekompilacja) i zalatwi sie pierwszy serwer :D Właśnie, my czekamy, aty trzymasz nas w niepewności ;p Nic tak nie rozpala pożądania jak niepewność :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 I wiec moze ktos bylby chetny dotowac ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Pablo - dotacji N.I.E. .B.E.D.Z.I.E :) wspominalem Ci o tym jako o ewentualnosci, a nie czyms co na pewno zastosujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Jak wyjdzie ten MMO licze na wersje mobile =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi