Davka Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Powiem wam jak mozna zrobic dowcip kumplowi na kompie zaczynamy: 1.Na pulpice tworzymy skrot. 2.W oknie ktore nam sie pokaze wpisujemy: shutdown -s -t 9999 -c "hahaha" (UWAGA WSZYSTKO MUSICIE PRZEPISAC DOKLADNIE MUSZA BYC SPACJE ITP. PO -t mozemy wpisac jakakolwiek liczbe w dzodzyslowiu tez mozemy wpisac co chcemy). 3.Teraz kliknij dalej> i nazywamy skrot jak kolwiek np, muzyka 4.Zakoncz teraz zmien ikone skrotu (Nie otwieraj go jeszcze) ikona moze byc jakakolwiek. 5.Wszystko zapisujemy i otwieramy plik 6.Tego okna zamknac nie mozna a czas zamkniecia komputera ustalilismy w -t 9999 moze byc inne np. -t 54 7.Jesli chcesz zamknac ten proces kliknij start/uruchom i wpisz: shutdown -a i kliknij uruchom. To taki mini wirus ha ha ha :lol: Błędy ortograficzne, interpunkcja i zero polskich znaków. Pogratulować! Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Fajnie. A może lepiej przeprowadzić staruszkę przez ulicę albo odwiedzić chorą koleżankę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 A jak nie koleżankę, to przynajmniej kolegę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 I po co od razu zakładać nowy temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Znałem to od dawna i to jest beznadziejne -_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Niech zgadnę, kumpel ci to zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Naprawdę świetny pomysł... :blink: Wyjdź i zamknij drzwi od zewnętrznej strony ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Zwykły skrót na wyłączanie kompa, już dawno o tym wiedziałem. Ale mam lepszy pomysł weź to sobie skopiuj do folderu "autorun" i ustaw czas na "1", miłej zabawy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Fajnie. A może lepiej przeprowadzić staruszkę przez ulicę albo odwiedzić chorą koleżankę? kto to mówi ten co taki dobry jest a nie potrafi się zachować a żart ciulaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 http://www.maxior.pl/film/77475/Jak_zrobic_sztucznego_wirusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Niech zgadnę, kumpel ci to zrobił? Nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 http://www.maxior.pl/film/77475/Jak_zrobic_sztucznego_wirusa. Haha, ale dobre :lol2: Lekka wersja i szybka żeby było to prawdziwe to trzeba dać właściwości :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Zwykły skrót na wyłączanie kompa, już dawno o tym wiedziałem. Ale mam lepszy pomysł weź to sobie skopiuj do folderu "autorun" i ustaw czas na "1", miłej zabawy :] Niezly pomysl ale przetestuj go pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Niezly pomysl ale przetestuj go pierwszy Już testowałem teraz twoja kolej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Znałem to od dawna i to jest beznadziejne -_-.jak by sekundkę pomyśleć można by to uruchomić przez gm'a :P wie ktoś z jakimi argumentami uruchomić reset ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 @UP o rly ? : P a co do reseta "-r -t 5" A co do filmiku to: " Tu wpisujemy (zapis fonetyczny) szut dołn " rox xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 zal hakerskie sprawy....... hacking.bblog.pl < no tera ta strona dzial :D tam mozecie sie tego nauczyc co on robi :D ja juz tego nie uzywam .. wole GM P.S tez umie hakowac ale ja nie hakuje ;/ A ta funkcja co on obi to bedzie wylanczala kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 P.S tez umie hakowac ale ja nie hakuje ;/ To wpuść mi exploitera, który dołączy mój komputer do botnetu (twojego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 żal hakerskie sprawy....... hacking.bblog.pl < no teraz ta strona działa :D tam możecie się tego nauczyć co on robi :D ja już tego nie używam .. wole GM P.S tez umiem hakować ale ja nie hakuje ;/ A ta funkcja co on robi to będzie wyłączała kompa GMClan schodzi na psy... Mam pomysł! Admini złóżcie się tak aby każdy użytkownik GMClan'u dostał po słowniczku ortograficznym... Albo podczas rejestracji jakieś dyktando zróbcie xD Co do "hakerskich spraw" to nie są one takie hackerskie... Znam lepsze rzeczy które można robić w Windowsie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 CuB3 ma rację, to nie są hakerskie sprawy, jak już to crackerskie (ale w tym wypadku to script-kiddiestwo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 GMClan schodzi na psy... Mam pomysł! Admini złóżcie się tak aby każdy użytkownik GMClan'u dostał po słowniczku ortograficznym... Albo podczas rejestracji jakieś dyktando zróbcie xD Co do "hakerskich spraw" to nie są one takie hackerskie... Znam lepsze rzeczy które można robić w Windowsie ;) Niech żyje Borek! i jego wcześniejsze metody tępienia ortów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Pozdrowienia od Rob'a Westwood'a :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Już wole kumplowi przesłać ghosta lub trojana ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Już wole kumplowi przesłać ghosta lub trojana ;p ta sama przyjemnosć. to lepsze niz dupy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Żenada... Tylko skończony dureń by czegoś takiego nie zrobił ;/ Za bezmyślny necroposting warn +1. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Tylko skończony dureń by coś takiego zrobił :3 Btw, necropostah!1!one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Tylko skończony dureń by coś takiego zrobił :3 Btw, necropostah!1!one Tylko skończony dureń odpowiada w tematach sprzed roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 To może lepiej zamknąć, a nie kontynuować dobrą passę durniów i idiotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Mam teraz rozdać każdemu po prezencie? Jeśli widzicie, że ktoś z premedytacją uprawia necroposting, to nie bawicie się w moderatora, tylko grzecznie wciskacie przycisk Raport i idziecie zająć się swoimi sprawami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi