m@rcixxx Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Nie wolno zapomnieć o polskich piosenkach: Ania Wyszkoni - Czy ten Pan i Pani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Jak polskie, to ok: Monika Brodka - Dziewczyna mojego chłopaka Może niezbyt ambitne, ale cholernie wkręcające, przynajmniej dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 To jak już przy polskich jesteśmy to: I jeszcze dodatkowo dorzucę, co mi przed chwilą leciało z głośników: - Soundtrack z Donniego Darko jest przekozacki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Skoro jesteśmy przy tym filmie, to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Kurde, od rana na okrągła słucham tego: :D Tak perfekcyjna wersja soundtracku z Crasha 1, że nie mogę. No mistrzostwo świata po prostu :D EDIT: Jeszcze znalazłem to oraz to Też dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Girlschool - Not For Sale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 KRZYŻ:KROSS - Ruda. Polski electro chiptune punk zrobiony na naprawdę przyzwoitym poziomie. No i niedługo grają w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Korpiklaani - Vodka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Arkona (Аркона) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Czuje ktoś kawę? Utworek ten strasznie seksownie brzmi na fortepianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Lilith - Ostatnie łzy Polski gothic metal jest jakiś zj[tu coś dodaj]any Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Może zaczniemy oceniać utwór w skali 1-10, którego słucha użyszkodnik powyżej? To może zacznę. Takie 4/5, nie lubię tego typu rytmów. Jamal - Pull Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Słowny komentarz mógłby wystarczyć. Z drugiej jednak strony jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, żeby np. wielbicielowi death metalu chciałoby się słuchać rytmów jak powyżej (do mnie też nie trafiają) :). Piotr Hummel - Waltz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Od razu słychać, że z filmu. Takiego czegoś się nie da słuchać -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mi też nie siada, to był odsłuch jednorazowy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Eee... pedalskie jakieś :P To lepsze: E: moze nie najlepsza jakość, ale zwróćcie uwagę, jak oni wymiatają :P E2: Slipknot też rządzi :P Ta piosenka jest niezła :) http://www.youtube.com/watch?v=1QrgmHlOIck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 pedalskie piosenka vadera Och ironio. Yattę zobaczyli, teraz niech posłuchają discogaze. Edit: Jakim, czy mi wydaje, czy widziałem gdzieś Twoją pracę zgłoszoną na riverwasha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Hahahaha :D Tłum szaleje :P Yatta Yatta Yatta Yatta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 pedalskie Wiedziałem, wiedziałem, że to słowo musi paść! :) Edit: Jakim, czy mi wydaje, czy widziałem gdzieś Twoją pracę zgłoszoną na riverwasha? Było ich kilka, w tym roku dojdzie nowa ;). Pokaż namiary; chociaż przyznam się, że moje dotychczasowe tunki z tego compo nie grzeszą poziomem, to były raczej etiudy dla siebie wysłane przy okazji (co widać po zajętych miejscach ;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Rushjet1 - konamized http://www.przeklej.pl/plik/rushjet1-konam...p3-0014a2ckj96u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Na serwerze ftp riverwasha jest Freshmaker w kategorii Newschool i I hate Simplicity w kategorii ST-02. Jak coś jeszcze to podeślij linkasa, bo nie chcę mi się szukać tak naprawdę. ftp://ftp.amiscena.org river wash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 A może link na YT dasz? mniej zachodu będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Rushjet1 - konamized Przeciętne, wolę inne chiptune'y :). Beek - Pleiadeans Japan: z 2007 mam jeszcze to: River Rag ( ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mi się podoba :P Beek - Pleiadeans Całkiem niezłe, ale bardziej spodobał mi się kawałek "blue slide" :) Donnie Dubson - Static Energy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Donnie Dubson - Static EnergyCałkiem całkiem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jedna z piosenek z TH:AW ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi