Sutikku Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Łonę polecam każdemu, nawet antyfanom rapu, choćby poczytać sobie jego teksty. Już niejedno "nawrócenie" w ten sposób zauważyłem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Wy wszyscy żyjecie w 2018 podczas gdy ja żyje w 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 szanuję, jeden z moich ulubionych polskich albumów. tylko niepotrzebnie robili z tego wydanie dwupłytowe, to chyba nigdy nie wychodzi żadnemu albumowi na dobre Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Jeszcze dobre jest "Na legalu" jeśli chodzi o Peję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Ja jestem fanem słuchania całych płyt, akurat siadam w autobusie do szkoły i godzinka chillout z słuchawkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Ja jakoś nie potrafię słuchać całych płyt siedząc w domu (czyli tak jak uwielbiam słuchać muzykę). Jeśli chodzi o płyty to ostatnią przesłuchaną przeze mnie była "muzyka klasyczna" Pezeta w czasie gdy jechałem pociągiem podczas gdy za oknem było ciemno. Miło wspominam tamten moment, ale na dłuższą metę wolę wybierać utwory ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 też uważam, że płyt najlepiej słuchać w całości, ale nieczęsto zdarza sie album trzymający równy poziom od początku do końca. zwłaszcza, że teraz muzyki już nie robi się z myślą o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Ja przeważnie słucham muzyki w moim wieku, tak z okolic 2000r, a jak chce odsłuchać konkretny kawałek to już na czuja wiem gdzie on będzie, w której minucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Ja ostatnio właśnie zacząłem słuchać ostrego,i muszę przyznać że bardzo mi się podoba jego twórczość.Bez zbędnych wulgaryzmów,dodatków i jest naprawdę super.Szczególnie spodobał mi się album Życie po śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Według mnie jeden z najlpszych polskich raperów w historii. Jednocześnie opowiada o takim ciężkim temacie jak depresja a potrafi nie psując klimatu wplątać wiele gierek słownych i dwuznaczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 2 godziny temu, Wojo napisał: To żart prawda? XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 15 minut temu, MaxGaming napisał: Dlaczego mój post miał być żartem? Obawiam się, że nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 polski słuchacz nie dorósł jeszcze do LSO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Albo nie dorósł jeszcze do szanowania cudzych gustów muzycznych, tylko do bezmyślnej krytyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Dnia 12.10.2018 o 20:55, Wojo napisał: Albo nie dorósł jeszcze do szanowania cudzych gustów muzycznych, tylko do bezmyślnej krytyki. To całe LSO to największy żart jaki widziałem. Typy nie wiedzą co robią, muzyka koszmarna. To jest typ rapu dla osób które chcą być fajne więc coś tam pokażą że niby prawilne rapsy. Dla mnie to był troll z tym kawałkiem, bo szanuję Twój intelekt i nie chcę dopuszczać myśli, że to było na poważnie xd Bezmyślna krytyka a konstruktywna to dwie różne rzeczy. Jak wcisnę losowe klawisze na keyboardzie i powiem że mi się to podoba to też nie ma prawa nikt krytykować? Ja nie krytykuje gustu tylko utwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 1 godzinę temu, MaxGaming napisał: To całe LSO to największy żart jaki widziałem. Typy nie wiedzą co robią, muzyka koszmarna. To jest typ rapu dla osób które chcą być fajne więc coś tam pokażą że niby prawilne rapsy. Dla mnie to był troll z tym kawałkiem, bo szanuję Twój intelekt i nie chcę dopuszczać myśli, że to było na poważnie xd Bezmyślna krytyka a konstruktywna to dwie różne rzeczy. Jak wcisnę losowe klawisze na keyboardzie i powiem że mi się to podoba to też nie ma prawa nikt krytykować? Ja nie krytykuje gustu tylko utwór Uważaj sobie jak chcesz. Jak dla mnie samo brzmienie ich utworów jest świetne i ich muzyka jest bardzo złożona. Sam głos goga (to ten, który jest najbardziej rozpoznawalny z całego składu) ma świetne możliwości. Czasami recytuje wiersze, czasami rapuje spokojnym głosem, a czasami w jego głosie da się wyczuć wściekłość. Te kawałki, w których używa autotune nie bardzo mi podchodzą, ale w poprzednich kawałkach liryki nawet sam podkład jest świetny moim zdaniem. Proste pętle o satysfakcjonującym brzmieniu są używane do tego stopnia, że w utworach liryki niemalże ciągle je słychać, a pomimo tego nie męczą uszu. Jak dla mnie, bezmyślne wyznawanie zasad,dogmatów, które można usłyszeć w muzyce (głównie w rapie) jest rzeczą porównywalną do fanatyzmu politycznego. Niemniej jednak, jak wcześniej powiedziałem niektóre z utworów liryki mi nie podchodzą. PS. Ten kawałek to było lekkie prowo do jakże interesującej wymiany gustów rapowych, ale to co przed chwilą napisałem reprezentuje mój faktyczny pogląd na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 2 godziny temu, Wojo napisał: Uważaj sobie jak chcesz. Jak dla mnie samo brzmienie ich utworów jest świetne i ich muzyka jest bardzo złożona. Sam głos goga (to ten, który jest najbardziej rozpoznawalny z całego składu) ma świetne możliwości. Czasami recytuje wiersze, czasami rapuje spokojnym głosem, a czasami w jego głosie da się wyczuć wściekłość. Te kawałki, w których używa autotune nie bardzo mi podchodzą, ale w poprzednich kawałkach liryki nawet sam podkład jest świetny moim zdaniem. Proste pętle o satysfakcjonującym brzmieniu są używane do tego stopnia, że w utworach liryki niemalże ciągle je słychać, a pomimo tego nie męczą uszu. Jak dla mnie, bezmyślne wyznawanie zasad,dogmatów, które można usłyszeć w muzyce (głównie w rapie) jest rzeczą porównywalną do fanatyzmu politycznego. Niemniej jednak, jak wcześniej powiedziałem niektóre z utworów liryki mi nie podchodzą. PS. Ten kawałek to było lekkie prowo do jakże interesującej wymiany gustów rapowych, ale to co przed chwilą napisałem reprezentuje mój faktyczny pogląd na ten temat. Wybacz, dawno nie słyszałem takiego pierdol... haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Dnia 17.10.2018 o 16:28, MaxGaming napisał: Wybacz, dawno nie słyszałem takiego pierdol... haha Przez szacunek dla samego siebie pozostawię tę ambitną krytykę bez większego komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Dnia 17.10.2018 o 13:39, MaxGaming napisał: Jak wcisnę losowe klawisze na keyboardzie i powiem że mi się to podoba to też nie ma prawa nikt krytykować? tak, no bo jak by to mialo wygladac niby, "musze ci udowodnic, ze to, czego sluchasz mi sie nie podoba"? xd jak można przeznaczac czas i energie na to, ze ktos sobie slucha muzyki Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi