CuB3 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Slipknot - Before I Forget (http://youtube.com/watch?v=KJCO4DSc6a0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 PIERROT - WINDOW, 2004. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Exist Trace - Judea http://pl.youtube.com/watch?v=Ayy7H9UAfPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 To jakiś żart prawda? btw. Dawajcie linki do zasobów, inaczej kolejne posty z samą nazwą będą wyrzucane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Clubbed To Death - Rob Dougan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 O dzięki, nigdy nie widziałem oryginalnego teledysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Joey Boy - Yok Meu Keun http://pl.youtube.com/watch?v=9FxzRfK7p1M :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Bachelors of Science - Song For Lovers <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Nie mogłem się powstrzymać i MUSIAŁEM wrzucić coś z twórczości Imogen Heap. :( Imogen Heap - Holding out for a hero <3 ^ 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Genesis - In The Cage B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Panic! At The Disco - There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Genesis - Abacab :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Bob Marley na uspokojenie: Everything's gonna be alright Bobby McFerrin - Dont worry Be happy B) Ten kawałek też dobry na stres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 W danym momencie leci mi TO Bo uwielbiam dobre OST'y ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 R.E.M. Shiny Happy People Pamiętam ten kawałek, z dzieciństwa, gdy podłączono nas do pierwszej telewizji kablowej w Polsce (PTK) i na MTV leciało (angielskim wówczas). @Up: to tak ja ja :P Osty z MGS, ICO czy Shadow of Colossus zajmują miejsca w moim ścisłym top słuchanych utworów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ten powyżej to odnowiona aranżacja, do SSBB ;). U mnie leży cały OST z nowego SSBB, który też jest teraz wrzucony w Winampa, a jest to bodajże 314 utworów(1,1GB chyba). Pozatym jest ost z SMG, różnych części Legend of Zelda, trochę z Soul Calibura(1-2), różne remixy ostów, MGS i chce też sprawdzić trochę z God of War bo mi się podobały pewne momenty w grze (muze mam na myśli). Sama gra też zacna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Final Fantasy 7 - String Machine (Corel Prison OC ReMix) świetny myx B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ten z MGS4 remix jest lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Moja ulubiona 5(codzienny obchód): 1. Karma 2. Forever(uwielbiam uśmiech Roya koło 7:10) 3. Center of Universe 4. Soul Society(niestety AMV, ale live były bardzo słabe pod względem jakości) 5. Wings Of Despair Heh. Siostra mi wykasowała 800 MB na Ipodzie i musze słuchać z Youtube. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Eric Clapton - Layla <<<<<<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 A teraz ja :) : Jozin z Bazin (pol: Józek z Bagien) Kurde, ale to wymiata :) xD :] B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Moja ulubiona 5(codzienny obchód): 1. Karma 2. Forever(uwielbiam uśmiech Roya koło 7:10) 3. Center of Universe 4. Soul Society(niestety AMV, ale live były bardzo słabe pod względem jakości) 5. Wings Of Despair Heh. Siostra mi wykasowała 800 MB na Ipodzie i musze słuchać z Youtube. :( Pech, ja mam całą dyskografię + 700MB koncertu One Cold Winter Night. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Pech, ja mam całą dyskografię + 700MB koncertu One Cold Winter Night. Brat ma chyba na laptopie, więc jeszcze nie wszystko stracone. Tak btw "The Spell" może być, ale "The Temple of Gold" niezbyt mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Kurde, ale to wymiata smile.gif xD emot11.gif cool.gif Nie, Jozin z Bazin jest głupi. Byłby fajny gdyby 99% dzieci się nim w kółko nie zachwycało :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Eric Clapton - Layla <<<<<<3Dupa, o. Padł mi dysk i cała kolekcja przepadła. Musze słuchać jutuba ;-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Było płyty kupować ;] W ogóle to nie lubię G3 :P Marillion - Go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Simple Plan - You don't mean anything to me http://pl.youtube.com/watch?v=J-i0pOy4Qi8&...feature=related W tle jakaś gra... http://pl.youtube.com/watch?v=XpSKIcPhRws Strasznie cicho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Powtarzam, nie pisać samych tytułów. Sprawdzać zasoby czy są dostępne na youtube, a jak nie ma, to przecież można szybko i bezproblemowo zapodać na wrzuta.pl Poza tym nie podawajcie stacji radiowych, zasobów streamowanych na żywo itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Oomph! - Träumst Du, http://youtube.com/watch?v=xwh-iPoegyM Perkusja mi się podoba. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Gnysek? Panic! At The Disco? xD Ja dawniej tego też słuchałem właśnie ale mi się już znudziło... a teraz, ogólnie tak: Dezerter, Brygada Kryzys, KSU, Die Toten Hosen Aktualnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi