Tymon Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 pozostawię ten post bez komentarza.Było nie komentować poprzedniego. ;) W ogóle nie rozumiem o co Ci chodzi, ludzie pełnoletni i nie pijący są be? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 zalu, proszę, nie mów o alkoholu, skoro nigdy go pewnie nie próbowałeś >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 zalu, proszę, nie mów o alkoholu, skoro nigdy go pewnie nie próbowałeś >_> a skąd to możesz wiedzieć ?? Tymon@ nie ważne już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja w twoim wieku nie udawałem znawcy, chociaż może teraz wcześniej się zaczyna O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja w twoim wieku nie udawałem znawcy, chociaż może teraz wcześniej się zaczyna O_O Tak znawcy żeby się przed kumplami tylko popisac. Ta lepiej zabrać się za coś mocniejszego co nie...? W ogóle nie rozumiem o co Ci chodzi, ludzie pełnoletni i nie pijący są be? Zalu masz 11 lat,więc nie wypowiadaj się na temat alkoholu. Żeby nie było że ze mnie jest znawca to nigdy nie piłem,i pic nie będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 nie to że ja pije jak jakiś alkoholik ale jak rodzice kupią piwko to łyczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jedenastoletni alkoholik... Przepiękny jest ten świat :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 alkoholik to za dużo powiedziane,ale i nie takich było paru na osiedlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Komiksy świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jakby tak powstały kolejna numery Młotka to można by było wsadzić sekcję na twoje komiksy o gmc. A co do komiksów to są świetne. A tak po za tym to macie coś do hentai?! ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 W ogóle alkoholi nie pijam. Ewentualnie ostatnio herbatę z rumem/likierem. :] Po za tym, ona robi komiks dla przyjemności z własnej woli, a wy robicie z tego obowiązek, litości... ludzie. :D Ja tam idę raz na dwa - trzy miesiace na dwa piwka z kumplami i też więcej wcale nie pijam (potem sie śmieją co prawda, że po jednym piwie jestem pijany, ale to inna sprawa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Abstynenci głupi, nie wiecie co tracicie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jakby nie dupy i cena trawki to mógłbym nie pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (potem sie śmieją co prawda, że po jednym piwie jestem pijany, ale to inna sprawa).Dobrze wiedzieć. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja tam idę raz na dwa - trzy miesiace na dwa piwka z kumplami i też więcej wcale nie pijam (potem sie śmieją co prawda, że po jednym piwie jestem pijany, ale to inna sprawa). Gnysek przyjeżdżaj do mnie i do Ranmusa, musisz nadrobić straty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Abstynenci głupi, nie wiecie co tracicie xD ej jak się przestawi litery to twoja ksywa to moho,homo Gnysek przyjeżdżaj do mnie i do Ranmusa, musisz nadrobić straty :] ...ja nie pije ale mogę Was holować jak nie macie doświadczenia... :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Tfu. Prostaki jedne, lepszych rozrywek od alkoholi nie mają. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ...ja nie pije ale mogę Was holować jak nie macie doświadczenia... :lol2: A ja mam mocną głowę XD I to bardzo :D :D :D A co do komiksu to niedługo będzie o Ranmuśe :lol: wczoraj byłam zbyt padnięta po szczepionce (xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ej jak się przestawi litery to twoja ksywa to moho,homo I co to ma do rzeczy? Czyżbyś miał jakieś skojarzenia? tzn fakt, masz prawo mieć ale ja to odbieram jako jakąś aluzje, chcesz się zabawić ze mną czy coś? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 denny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 @malcolm x: A co to ma do rzeczy? -.- @pablo: Fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 @ariyme Miałaś chyba na myśli "o Ranmusie", bo żadnego Ranmuśe nie znamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 @ariyme Miałaś chyba na myśli "o Ranmusie", bo żadnego Ranmuśe nie znamy... Ranmuś to tak pieszczotliwie. XD :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ranma rozpieszczają Cię :D Ja już się nie mogę doczekać komiksu o Ranmie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Gnysek przyjeżdżaj do mnie i do Ranmusa, musisz nadrobić straty :] A nie na odwrót ? :P U mnie chociaż morze jest, a u was nic ciekawego nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jakby tak powstały kolejna numery Młotka to można by było wsadzić sekcję na twoje komiksy o gmc.Spokojnie, nie powstaną <_< Nie mogę się doczekać komiksu o "Ranmuśiu" ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 @ari: Kofelowi chodziło, że nie ma takiego słowa jak "Ranmuśe", tylko ew. "Ranmusie"... ;) @topic: Też nie mogę się doczekać komiksu... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 @ari: Kofelowi chodziło, że nie ma takiego słowa jak "Ranmuśe", tylko ew. "Ranmusie"... ;) Oyy Szyyt... Ale ja jestem słowotwórcą! xD Nawet wymyśliłam pokemona: Tyomon ;p od Tymona. xD Komiks w niedzielę :P :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Oyy Szyyt... Ale ja jestem słowotwórcą! xD Nawet wymyśliłam pokemona: Tyomon ;p od Tymona. xD Komiks w niedzielę :P :lol: Ciekawe, co to będzie za komiks :P . Wiem że o Ranmie ale chodzi mi o treść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 No i z matury będzie za ortografię dużo punktów odjętych teraz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi