Jaklub Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Po długości postów, sądzę, że to raczej temat na czat jest. PS. A żadnej "dupy" nie miałem, za mały jestem i za brzydki. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Po długości postów, sądzę, że to raczej temat na czat jest. PS. A żadnej "dupy" nie miałem, za mały jestem i za brzydki. ;p To na czym ty siedzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To na czym ty siedzisz? Na takim dużym klocu... O nie! Wygadałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To na czym ty siedzisz? łohohoho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ogórek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 PS. A żadnej "dupy" nie miałem, za mały jestem i za brzydki. ;p Moze poszukaj kogoś w swoich kategoriach :>? A w jakim sensie mały? Zaraz ci zrobię "sęs" Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zauważę, że jak Ddusia (Pusia) założyła taki temat, został zamknięty. A jak taki temat założyła ariyme (starsza od Pusi, podejrzewam, że ariyme jest płci żeńskiej), to jest w porządku. Coś tu jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To jeszcze nie koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Moze poszukaj kogoś w swoich kategoriach :>? A w jakim sensie mały? Zaraz ci zrobię "sęs" Yoda Czyli za młody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To jest nic przy tym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zauważę, że jak Ddusia (Pusia) założyła taki temat, został zamknięty. A jak taki temat założyła ariyme (starsza od Pusi, podejrzewam, że ariyme jest płci żeńskiej), to jest w porządku. Coś tu jest nie tak. Ale to na prośbę adminów temat został założony z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 to byłoby za łatwe.. ale kontynuujChciałabyś co? Nie ma zabawy, o! :] Poza tym mam za mało danych i trafiłbym jeszcze kulą w płot. Zresztą jakbym nawet prawidłowo dokonał analizy twojej osobowości, to i tak na pewno się nie przyznasz tylko po to żeby zachować twarz, więc tym bardziej nie chce mi się produkować, niepotrzebnie zresztą. Pobądź jeszcze jakiś czas na gmclanie, to może się namyślę i wygarnę Ci to i owo. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 http://images.google.com/images?client=ope...sa=N&tab=wi Ale to na prośbę adminów temat został założony z tego co pamiętam. A to nie jest przypadkiem wycięty kawałek rozmowy z "Nasze Fotki" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 poczekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A to nie jest przypadkiem wycięty kawałek rozmowy z "Nasze Fotki" ? O! Właśnie :D Jakiś Admin odciął i założył nowy temat ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zauważę, że jak Ddusia (Pusia) założyła taki temat, został zamknięty. A jak taki temat założyła ariyme (starsza od Pusi, podejrzewam, że ariyme jest płci żeńskiej), to jest w porządku. Coś tu jest nie tak.A ja chciałbym zauważyć, że jest istotna różnica pomiędzy bezsensownym, głupim spamem, a całkiem przyjemnym i śmiesznym. Jeżeli te dwa tematy są dla Ciebie w tej samej kategorii, to gratuluję nietuzinkowego poczucia humoru. Polecam jeszcze raz poczytać posty Ddusi i porównać z tym wątkiem. O! Właśnie biggrin.gif Jakiś Admin odciął i założył nowy temat ;3Mój ci on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Polecam jeszcze raz poczytać posty Ddusi i porównać z tym wątkiem. Nie! Drugi raz tego nie przeżyje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Przeżyjesz, wierzymy w Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dla mnie kwestia jest prosta. Na gmclanie jest ostatnio za dużo dzieciaków, które po prostu nie umieją dokonać oceny pewnych spraw. Borek miał rację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Na gmclanie jest ostatnio za dużo na GMCLANie jest dzieciaków ROTFL! @up: racja - za dużo 10 latków! ( chociaż niektórzy starsi też wykazują cechy przedszkolaków :/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie ma rotfla, bo zdążyłem wyedytować zanim twój post się pojawił! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Przeżyjesz, wierzymy w Ciebie. Dzięki :* Dla mnie kwestia jest prosta. Na gmclanie jest ostatnio za dużo na GMCLANie jest dzieciaków, które po prostu nie umieją dokonać oceny pewnych spraw. Borek miał rację... Nom, a ty chciałeś dać reklame serwisu na jakiejś tam "tibiarskiej" stronie... ( chociaż niektórzy starsi też wykazują cechy przedszkolaków :/ ) Celna uwaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Banujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie ma rotfla, bo zdążyłem wyedytować zanim twój post się pojawił! tongue2.gif :( Szybkiś - ale przyznaj że sie pomyliłeś! >:> Banujemy? Banujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A ja chciałbym zauważyć, że jest istotna różnica pomiędzy bezsensownym, głupim spamem, a całkiem przyjemnym i śmiesznym. Uważam, że w sumie to to samo, tylko w lepszej, bardziej gramatycznej formie. Spam ZAWSZE będzie spamem. Czat nie wystarczy? Polecam jeszcze raz poczytać posty Ddusi i porównać z tym wątkiem No dobra, będę milczeć. :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nom, a ty chciałeś dać reklame serwisu na jakiejś tam "tibiarskiej" stronie...Tylko dla kasy (oraz byłby jakiś cień szansy, że wśród bandy dzieciaków pojawiłby się ktoś naprawdę dobry i dla takich osób warto prowadzić serwis). Zresztą sam nie jesteś lepszy, najlepszego przykładu to Ty nie dajesz. Miałeś zapodać swoje zdjęcie, gdzie ono jest? A siedzisz ciągle tylko na Valhalli i piszesz te swoje wypociny. Ja jeszcze dzisiaj mam zamiar opublikować minimum jeden przykład dla GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Czat nie wystarczy? Nie. Bo na czat nikt nie wchodzi ;/ ( oprócz kilku osób ) Do boju żołnierze! oraz byłby jakiś cień szansy, że wśród bandy dzieciaków pojawiłby się ktoś naprawdę dobry i dla takich osób warto prowadzić serwis Nie ma szans :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zresztą sam nie jesteś lepszy, najlepszego przykładu to Ty nie dajesz. Miałeś zapodać swoje zdjęcie, gdzie ono jest? A siedzisz ciągle tylko na Valhalli i piszesz te swoje wypociny. Ja jeszcze dzisiaj mam zamiar opublikować minimum jeden przykład dla GMa. Przepraszam tato, ale ja wiem, że gdybyście banowali, to zaczniecie ode mnie :) wtf? jakie zdjęcie, z reszta raz już dałem (o tu jest: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry136249 ) Z reszta co masz do Valhalli :F I mam jeden kwadracik to się nie czepiaj : D @down: c'mon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi