Pieter Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Zwal sobie konia przed spotkaniem i po kłopocie -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Przed lekcją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Up no a co z w/w majdami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 w/w majdami? Nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Też masz problem, postoi postoi i opadnie prędzej czy później ;p . A jak nie działa, to jest taka stara polska metoda na wszystko: TNIJ! @kryniak: Gadaj gdzie go zamówiłeś, też chcę ;[ . Bo widziałem tylko czapkę headcraba, ale to w USA ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 A jak nie działa, to jest taka stara polska metoda na wszystko: TNIJ! Chyba zbyt boląca ta metoda. A i mało płodna. @kryniak: Gadaj gdzie go zamówiłeś, też chcę ;[ . Bo widziałem tylko czapkę headcraba, ale to w USA ;p . Zapytaj się Szymona M. bo ten występował w czymś takim w jednej z parodii (sędzi A.M.W.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ale takie drastyczne metody są najbardziej skuteczne :P . Np. mnie denerwowało, że mi stawał jak moja dziewczyna leżała na mnie; odkąd nie mam dziewczyny, problem minął, bo co najwyżej to kołdra na mnie leży xd . Czyli analogicznie do problemu Kuby -> staje w nieodpowiednim momencie to najlepsza metoda, to go odciąć, to już stawać nie będzie nic, bo nie ma co ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Przed lekcją? a od czego masz koleżanki w klasie? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 hmm, czego lepiej sie pozbyc: swojej machiny czy swojej dziewczyny? ciekawe co Wy byscie wybrali, ja odpowiedzi znam.. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @Marmot: Ale i tak jestem przekonany, że Kuba zamierza zatrzymać swój... ekhm... narząd. :P @Pieter: od trzymania za rączkę. :) @PsichiX - masz rację - jak nie ta to inna. :P Po za tym jest to mniej bolesna opcja (chociaż w sumie zależy dla kogo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja tam bym wybrał machinę, bym miał pewność, że po jakimś czasie nie zostanę bez niczego, bo w końcu, machina w bok sobie nie skoczy ;p . EDIT: A, to chodzi o narzędzie pracy rozrodczej, myślałem, że chodzi o komputer XD . EDIT2: Chociaż, lepiej i tak się pozbyć dziewczyny niż przyrodzenia chyba xd . EDIT3: Chociaż, jeszcze jest trzecia opcja -> pozostać przy tym i przy tym ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 no jak przyjdzie do Ciebie facet z pila motorowa i powie: "masz wybor - utne Ci fi*ta lub Jej glowe. decyduj!" to co wtedy wybierzesz? (tylko bez fantazji ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 EDIT3: Chociaż, jeszcze jest trzecia opcja -> pozostać przy tym i przy tym ;p . Ale wtedy znów wraca problem stania ;[ @up: oczywiście, że to trzecie. Zacząć uciekać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @up A on cie złapie utnie ci fiuta i jej głowe :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 No to kopnąć go w jaja i po kłopocie xd (tylko trzeba mieć niezły refleks) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 PsichiX, to jest trudna sprawa, bo jednak z jednej strony nie chcesz utracić swojej męskości, a z drugiej to on chce zabić niewinną kobietę, wypadałoby stanąć w jej obronie xP . Chociaż, jakby mnie spotkała taka sytuacja, to by nie odciął niczego taki szaleniec, w końcu gdy ja dołożę, wtedy nie daj Boże, reanimacja nawet nie pomoże, no i mam w sobie dzikość żółtej pantery, nie ma frajera, co by podskoczył lub ze mną zadzierał - że tak sobie Franka Kimono zacytuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Masz na początku całą męskość - 100% Powiedzmy, że utrata w sposób mechaniczny to jakieś 70% - zostaje 30% Za uratowanie dziewczyny męskość wzrasta o jakieś 20% - masz 50% A teraz odwrotnie - za nie uratowanie dziewczyny męskość spada i zostaje 80% Więc lepiej zastosować opcję drugą. :D A jak już wcześniej mówiłem: nie ta to inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 E tam, trzeba walczyć o obie rzeczy! W końcu "po dobrej wódzie, lepszy jestem w dżudzie" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 No to mówiłem, żeby uciekać, a taki bartas się nie zgadza :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Na bramce stoję, nikogo się nie boję, ja jestem KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ!!!!!!!!!!!!!11111ONE ONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 No to mówiłem, żeby uciekać, a taki bartas się nie zgadza :< Bo on ciebie zlapie i się wkurzy że musi biegać a wtedy utnie ci fiuta a twojej kobiecie glowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 To wtedy dam dziewczynę brata i powiem, że następną też mu załatwię :) @Marmot: ja jestem bramkarzem, lubię jeść morele, a gdy jest potrzeba wszamię nawet śledzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Marmot łap linka http://toys4boys.pl/Stroj-kapielowy-Borata-item560.html * Strój kąpielowo - plażowy Borata (Borat Mankini Swimsuit) * Kolor: jaskrawy zielony * Rozmiar uniwersalny * Zatwierdzone przez wytwórnię 20th Century Fox * Wykonane z 90% poliestru i 10% elastyny * Prać wyłącznie ręcznie * Strój może stać się prześwitujący po zamoczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Marmot łap linka http://toys4boys.pl/Stroj-kapielowy-Borata-item560.html Tez to proponowalem dla KubyGM xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ej no, ja chciałem pluszowego headcraba, a nie bikini Borata ;[ . Wolę pluszaka macać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Na bramce stoję, nikogo się nie boję, ja jestem KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ!!!!!!!!!!!!!11111ONE ONE Kocham tą piosenkę !!!!!!!!!!1111 one one one @marmot jak byłbyś tak miły i dał mi linka do tej piosenki to byłbym wdzięczny. na koloni 9-18 słuchałem tego non i stop :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 10 sekund + google = http://satjow.wrzuta.pl/audio/6noQwr59oi/f...e_karate_mistrz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @ up No patrz a ja jakoś nie mogłem xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 ta piosnka roks. :shuriken: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 WTF?? Btw, mój nowy avek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi