Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 - Nikas, co robisz? - Rozmywam Cię, tato! - Wstydzisz się ojca? Szlaban na kompa na tydzień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nikas, skoro tak wszystkie "laski" wyrywasz na lewo i prawo, to pokaż ich zdjęcia. Jestem tego bardzo ciekawy ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 MUHAHAHAHAHAHA! uśmiałam się xd co to w ogóle ma być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A magiczne "zawsze możemy zostać przyjaciółmi" :P ? Szczerze? Zupełnie inaczej się to wszystko odczuwa jak robisz to wszystko z osobą z którą jesteś razem, którą kochasz ;p . Przynajmniej ja mam takie odczucie. Polać mu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 marudzicie i tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja chcę fotę jakiejś gołej klaty! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja chcę fotę jakiejś gołej klaty! XD to sobie zrób, albo wejdz w wujka google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 to sobie zrób, albo wejdz w wujka google. Na google i yahoo już nie ma nic ciekawego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 xd ide zmienić majtki.. bo mnie rozbrajasz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A magiczne "zawsze możemy zostać przyjaciółmi" :P ? Magiczne "zawsze możemy zostać przyjaciółmi" powinno zostać zakazanym tekstem :P Wqrwia mnie ten tekst :P To tak jak ze sklepem, pytasz, czy mają pomarańczowe obrusy, to ci powiedzą "nie, ale jest ładny zielony". Jakbym chciał zielony, to bym o zielony prosił. Zresztą dziewczyna dla której każdy jest przyjacielem to też jakiś pustak, w końcu przyjaciel to ktoś bardzo bliski i więcej niż zwykły kolega, ale jak się ma 1000 przyjaciół to jakoś sens słowa "przyjaciel" traci na znaczeniu już. Wolę jednak określenie kolega. Dla dziewczyny która mi sie podoba, którą darzę jakimś tam uczuciem mogę być tylko wrogiem, kolegą lub kochankiem. Innej opcji tam nie widzę - miłości na przyjaźń nie wymieniam bo to dla mnie dwie różne rzeczy i albo dostaję to czego bym chciał, albo niech między nami nie zmienia się nic i pozostaje tak jak było, a nie potem udawać jakieś przyjaźnie... które tak naprawdę nie zmieniają nic, tylko ona inaczej to nazywa. No cóż, ale nie jestem kobietą i nie zrozumiem pewnie jaki one widzą sens w rzucaniu tekstem "ale możemy zostać przyjaciółmi" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 xd ide zmienić majtki.. bo mnie rozbrajasz.. kalesony raczej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 coś ci nie wyszło, ale kontynuuj maleńka. No cóż, ale nie jestem kobietą i nie zrozumiem pewnie jaki one widzą sens w rzucaniu tekstem "ale możemy zostać przyjaciółmi" :P ej, ej, ej... nie wiem jak ariyme, ale pewnie się zgodzi, że nie każda kobieta rzuca takim textem, więc sobie wypraszam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Supavader:dawałem kiedyś i w ogóle się zamknij bo z tobą nie gadam i powinieneś się domyślić dlaczego -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 coś ci nie wyszło, ale kontynuuj maleńka. ej, ej, ej... nie wiem jak ariyme, ale pewnie się zgodzi, że nie każda kobieta rzuca takim textem, więc sobie wypraszam.. No ale ja mówię o tych które takim tekstem rzucają. Tak ciężko zrozumieć ? Nie rzucasz, czyli też nie widzisz sensu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Aryime i Eve Nikas i Supavader Pablo1517 i Ranmus. Nic tylko się kłócicie,jest tego jakiś powód?Może obecnośc kobiet na forum tak na was działa?OCzywiście co do kobiet to nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Przecież mamy równouprawnienie, facet też może rzucić takim tekstem :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 No ale ja mówię o tych które takim tekstem rzucają. Tak ciężko zrozumieć ? Nie rzucasz, czyli też nie widzisz sensu :P Heh :D Gnysek zostańmy przyjaciółmi xD Ale tak już serio :P To trzeba mieć zeza by na taką w ogóle spojrzeć :P No w sumie fajna dupa do jeżdżenia ale w środku zmywacz do paznokci :/ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 @Gnysek, tiaa zdecydowanie moje ulubione zdanie. szkoda ze to tak samo realne jak strzelić w powietrze i nie trafić.. Ale tak już serio :P To trzeba mieć zeza by na taką w ogóle spojrzeć :P No w sumie fajna dupa do jeżdżenia ale w środku zmywacz do paznokci :/ :] heh, szacuneczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ta, te ze zmywaczem to już jest temat na całkiem inną książkę :D To się w sumie o Blachary zaczyna już rozbijać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ja napisałem żeby srupawader do mnie nie pisał i on wie dlaczego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Taaa? Nie wiem dlaczego. Jedyne co przychodzi mi na myśl to http://i30.tinypic.com/i6xe9g.png ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie nie o to...i jakoś mi się smutno nie zrobiło....żal.pl ile ty masz lat?? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Tyle co ty. Plus powiedz, czymże cię zraziłem, bo nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 chodzi o forum na którym kiedyś na mnie wrzucałeś oO jaka noobza...rozumiem że byłem jaki byłem ale żeby forum zakładać?? -.- :lol: co za dziecinada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 To nie ja zakładałem to forum. Poza tym nawrzucalem juz takiej liczbie osob, ze nie potrafie tego zliczyc, i tylko ty sie obrazasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ja się nie obrażam bo mi to wisi xd koniec już bo się warny posypią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Właśnie, chwalcie się dalej swoimi podbojami, bo ta kłótnia Vadernego z Nikasem jest nudna, a mi się nudzi i chcę poczytać dalej jakieś śmieszne rzeczy wprost z GMCLAN ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 To chodź do kina, zobaczysz jak wtedy będzie śmiesznie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Z tobą?! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi