bartekozaur Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mam taki problem odinstalowałem game makera 7 i sciągęłem game makera 6 i tera pliki game makera nie chcą się uruchomic. :crying: :crying: :crying: Pomocy :crying: :crying: :crying: :thumbsup: z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Możliwe, że Game Maker 6 nie czyta rozszerzeń z GM 7. Poczytaj na www.gmclan.org - tutaj coś pisało o wersjach!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Jak starsza wersja może czytac pliki z nowszej......Boże z kim ja pracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Możliwe, że Game Maker 6 nie czyta rozszerzeń z GM 7.Poczytaj na www.gmclan.org - tutaj coś pisało o wersjach!!!Nie próbuj logicznie myśleć, jak nie umiesz. topic: "Jak starsza wersja może czytac pliki z nowszej.....". PS: A po co zmieniałeś 7 na 6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 mi nie chodzi oto że starsza wersja nie czyta plików nowsze wersji. :crying: :( tylko oto że wogule gm6 nie czyta plików gm6. :( :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 no to mogłeś bardziej dokładnie napisać, bo założe się, że każdy kto by tu wszedł by pomyślał tak jak ja :D A co do tematu GM się włącza ? Nowe gry da się robić ?(próbowałeś zrobić nowy projekt, zapisać i zobaczyć czy odczyta?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 PS: A po co zmieniałeś 7 na 6? Po to że w gm6 można urzywac niektórych "klocków" które gm7 są dostępne kiedy ma się gm7 zarejestrowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Zmień nazwę tematu, bo zamykam temat, poczytaj regulamin ... Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 rozumiem, że bierzesz Open File i nie działają pliki gm6 ? a sprobuj zrobić cokolwiek, zapisać, zamknąć GM, otworzyć i zobacz czy nadal to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Trzeba używać The 3D Game Maker, bo nie zadziała Joke! xD Skoro masz GM 6 to zainstaluj GM 5.3 i konwertera GM 6 ... Jakie klocki są w 6 jakich w 7 nie ma (tylko w pro wersji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Skoro masz GM 6 to zainstaluj GM 5.3 i konwertera GM 6 ... Tak, niech najlepiej wgra 3.0. Bezsensowne rady. A co do tego że nie działa może reinstall pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 A czy przypadkiem nie zapisałeś jako .gmk i nie zmieniłeś tylko rozszerzenia...? Przy okazji naucz się pisać po polsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi