Maxius Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witajcie, Chciałem się wziąć wreszcie za jakiś porządne tworzenie gry od początku do końca. Kiedyś zaczynałem robić gry ale w połowie coś zatrzymało i dalej nie szlo już. Więc dzisiaj sobie myślę żeby zrobić taką grę o nazwie Mava. W grze będzie chodzić się dziewczyną i zwalczać tajemnicze gangi. Planuję zrobienie 20 misji w tym 5 rodzai broni. Oczywiście myślę także gdy gra zostanie dobrze oceniona tworzenie dalszych wersji gry. Do tworzenia gry potrzebuje paru ludzi którzy w szczególny sposób pomogą w rozwijaniu się gry. Potrzebuję: - Programistę - Grafika A teraz opowieść przedstawiająca bohaterkę gry. Była małą dziewczynką która miała na imię Mava. Miała obydwoje rodziców i jednego brata który nazywał sie Thorst. Pewnego dnia zaatakowały ich miasteczko gangi. Podpalono domy, sklepy. Dwóch ludzi z gangu porwało jej rodziców oraz brata. Dziewczynka jako jedyna uciekła z miasteczka cała i zdrowa. Ruszyła na poszukiwanie rodziców i brata. W drodze spotkało ją 20 przygód w której musiała walczyć aż do utraty tchu. Co się dalej zdarzyło dowiecie się w grze. Kto jest zainteresowany stanowiskiem programisty lub grafika proszę pisać w temacie. W tej chwili nie wiadomo kiedy ukażę się demo oraz pełna wersja gry. Pozdrawiam, Ziomalek1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Pierwsza gra o dziewczynce i typie strzelanki na gmclan ? Może być ciekawie :D. Cóż , powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 1. Co oferujesz w zamian za pomoc przy projekcie? 2. Czym masz zamiar się zajmować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja będę zajmował się fabułą i trochę programistyką ale potrzebuję programistę. Nie powiem co oferuję w zamian to tajemnica :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 sex??!! :D ja raczej nie pomogę,nie zachęciło mnie,bo to by była moja gra a nie twoja xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja moge Ci pomóc za małą opłatą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 ja raczej nie pomogę,nie zachęciło mnie,bo to by była moja gra a nie twoja xd to by była wasza wspólna a w creditsach każy by był wypisany w innym miejscu. mam rację ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Opłatą?? Misiek właśnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 O dobre! Następny który potrzebuje programisty a sam tylko będzie mówił co robić. Nie wiem czy ktoś się w ogóle zgodzi się na współprace. EDIT: Ops. Już inni coś w tym stylu napisali :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja się piszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Tylko że jak dla mnie to ziomalek1996 i crackkk-gm to jedna osoba. Dowód? Zimalek urodzony w 1996 r. crackk-gm też(profil). No i jako jedyny się zgłosił do tego całego Teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Tylko że jak dla mnie to ziomalek1996 i crackkk-gm to jedna osoba. Dowód? Zimalek urodzony w 1996 r. crackk-gm też(profil). No i jako jedyny się zgłosił do tego całego Teamu. Oprócz tego te same avatary i sygna o tym samym projekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 ?? Shocker: po 1. Ziomalek to mój qmpel.... po 2. My jesteśmy w jednym 'teamie' i mamy prawo miec podobne sygny... po 3. Skoro to mój qmpel to mam prawo mu pomagać co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ech, co to za zapowiedź bez screenów itp.? To nie zapowiedź tylko znów kolejne poszukiwanie "programisty i grafika". Ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 kolejne nabijanie postow jak dla mnie, takie tematy powinno sie trzymac na valhali, gdzie nikt nie wykorzysta tematu tego tpu do zwyklego nabijania postow(nie mam na mysli tylko autora). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Odświerzam. Może ktoś chcę być grafikiem?. Bezsensowne odświeżenie i nabicie posta. Warn. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Odświeżasz temat po godzinie... To jest zwykłe nabijanie postów... Z resztą naucz się ortografii człowieku, mało kto lubi pracować z takimi ludźmi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 chcę być grafikiem? No to chciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 chcę być grafikiem?. A moze jednak nie chcesz tylko Ci sie tak wydaje ? .. To jest nic innego jak temat "zrobcie mi gre" tylko w lepszy sposob zakamuflowane :crying: @Nobody , no moze jednak zle sie wyrazilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 tylko w lepszy sposob zakamuflowane crying.gif Żartujesz sobie... Od razu widać o co mu chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ziomalek ma duże wymagania ^^, Chciał, żebym mu zrobił bronie, animacje chodzenia ludka... Praktycznie całą grę <.< A on by tylko napisał w Game Info: Programista: Ziomalek1996 Podziękowania dla: Crackkk-GM Grafika: Ziomalek1996 I inni.... Już było pare takich osób (Ja też, ale z tego wyrosłem ;) ) @Topic: Ziomalek... Nie odświerzaj tematu <.< nie jest taki stary dziś go dopiero założyłeś... Mogłeś odświerzyć jutro albo pojutrze... A tak swoją drogą jak ktoś będzie chciał to sam napisze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Nazwa tematu ma się nijak do onego samego. Niestety, ale prawdą jest to, że to jest prośba pt. zróbcie mi grę. Skoro chcesz się zajmować fabułą, to napisz lepiej co w tym zakresie potrafisz. Apropo samego opisu jest dłuższy niż inne tu zamieszczane, ale i tak jest kiepski. Eh, chyba napiszę kurs o planowaniu gier i pisaniu degins doców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja aktualnie robię przykład RPG... będzie wytłumaczony każdy wypełniony argument i oznaczenie każdego kodu <.< Przyda się to komuś kto widzi pierwszy raz GM'a i nie tylko ;] @Topic: Ziomalek, zanim coś napiszesz to zastanów się co piszesz <.< też kiedyś tak pisałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja aktualnie robię przykład RPG... będzie wytłumaczony każdy wypełniony argument i oznaczenie każdego kodu <.< Tylko żeby jeszcze kod był dobry i nie uczył złych nawyków. Ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Zły nawyk to usuwanie tych komentarzy (lub nawet nie), zmiana grafik i podpisanie się pod przykładem ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Tylko żeby jeszcze kod był dobry i nie uczył złych nawyków. Ot co. Nie martw się :thumbsup: sam wszystko piszę (bez LogiX'a xD) i złych nawyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 sam wszystko piszę I właśnie dlatego się boję. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie ma czego ;P Sam piszę i staram się aby to było "przyzwoite" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi