Exigo Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Potrzebuje pomocy odnośnie gieriek. Chciałbym abyście poradzili mi jakąś gre. Mam ochotę pograć , lecz nie wiem w co. Najlepiej jakaś strategia albo dobry RPG, nie pogardze też ekonomiczną. Lubie RPG'i z elementami taktycznymi, a strategie muszą być mniej więcej w stylu Warrior Kings'a , Age of Empires, Warcraft, SpellForce albo Warhammer, jak uważacie. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ufo: Enemy Unknown- swietna grafika, dzwiek ujdzie, niesamowity klimat i doskonala strategia. Poczuj sie obronca ziemi przed obcymi najezdzcami, walcz z ONZ o wiekszy budzet, stracaj wrogie latajace spodki i wysylaj oddzialy oczyszczania by zlikwidowac ich ocalala zaloge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 GTA:VC - stare,ale gra sie przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Twierdza Krzyżowiec ;] Pograj, warto ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 catch the clown xd a tak na serio: -Fable the lost chapters -NvN2 -two worlds -gothic2 -AoE3 -EEII -NvN -Dungeon siege:legends of aranna -kozacy i naprawde świetna gierka na szaraka(playstation1)ale może grać na kompa:emulator+gra -COMAND AND CONQUER:RED ALERT!!! moja ulubiona strategia,zagrywałem się w nią dniami i nocami oraz: -harvestmoon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 catch the clown xd a tak na serio: -Fable the lost chapters -NvN2 -two worlds -gothic2 -AoE3 -EEII -NvN -Dungeon siege:legends of aranna -kozacy i naprawde świetna gierka na szaraka(playstation1)ale może grać na kompa:emulator+gra -COMAND AND CONQUER:RED ALERT!!! moja ulubiona strategia,zagrywałem się w nią dniami i nocami oraz: -harvestmoon Jedyną grą w którą nie grałem to 'two worlds' xD Twierdza Krzyżowiec ;] Pograj, warto ;] W to też grałem xD GTA:VC - stare,ale gra sie przyjemnie. No i w to też grałem... :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 zagraj w savage online darmówka 1 a dwójka jest za forse :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Crysis UT3 ;) MDK2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 World of Warcraft :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Gothic II sux! Jedynka lepsza! Zagraj w: NFS:U2 NFS:U Pasjans Pająk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Zargraj w mario forever. Naprawdę wciąga! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 MDK2 miejski dom kultury? a tak co do tematu: Icewind Dale I i II. Baldur's Gate I i II i soldat Zainstaluj sobie wtyczkę do FF żeby nie robić takich ortów. Beczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 mjejski dom kultury? a tak co do tematu: Icewind Dale I i II. Baldur's Gate I i II i soldat Nie ma to jak poprawna ortografia Yoho. Command and Conquer:Wojna o tryberium lub Lotr 2,oczywiście ze strategii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ups, sorry jestem dzisiaj jakis taki... jeszcze kilka gier: Call of Duty 2 Medal of Honor (wszystkie części) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Polecam zagrać w Silkroad :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 O nie tylko nie Silkroad...jeżeli w to zagrasz, twoje życie już nigdy nie będzie takie samo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 jeżeli w to zagrasz To jest to możliwe?! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Cabal Online, pierwsza gra w której zacząłem robić questy i leveluję bez przerwy - np. w L2 grałem tylko na high rate serwerach, a na low rate nie chciało mi sę expić :P A Cabal tak mnie wciągnął że idę do przodu, heh :D Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 np. w L2 grałem tylko na high rate serwerach, a na low rate nie chciało mi sę expić Expienie, phi :P . L2 właśnie jest najlepsze na low rate, bo można się wtedy wczuć w klimat tej gry :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 O nie tylko nie Silkroad...jeżeli w to zagrasz, twoje życie już nigdy nie będzie takie samo! Znalazł się przeciwnik MMORPG <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 GTA2 - na wikipedii przeczytałem, że od 3 lat można sobie za free ściągnąć. The PC version of GTA2 was released as a free download on December 22, 2004. This version also includes support for multiplayer games. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 GTA2 leży gdzieś na FilePlanet jak mi wiadomo. Co do gier, World Of Warcraft, Commandos 3, Hostile Waters, Age Of Mythology, Empire Earth I i II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Empire Earth II W40kDoW:DC (czyli Warhammer 40000 Dawn of War Dark Crusade :P) Wiedźmin (czyżby nikt go nie lubiał ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A mi możecie polecić jakiegoś rogalika w miarę prostego i najlepiej po polsku =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Super Rogal będzie najlepszym rozwiązaniem (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Hehe... =D No faktycznie świetny na początek :D THX =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 @zbysheck: Ancient Domains of Mystery, Doom RL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 World of Warcraft :cool2: Odradzam. Gdy raz się w to zagra, to już nie można przestać... :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 3D sex villa ; D Tuzin:lubią,lubią ale ma cholernie wielkie wymagania sprzętowe ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 @zbysheck: Ancient Domains of Mystery, Doom RL. ADOMa już próbuję [szkoda że po polsku nie ma] a co do dooma to jak na RL nie moje klimaty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi