M1513Q Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Potzrebuje zrobic podzial na tury np 30 sekundowe zeby co 30 sekund pszechodzilo z gracza na gracza co 30 sek. jak to zrobic? PS. Mile widziany przyklad z opisem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 alarmy :P PS ale mi pytanie zaawansowane <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Jedna zmienna wskazuje na aktualnego gracza, no i do tego alarm. A potem tylko warunku typu if global.tura==1 {} w kodzie odpowiedzialnym za poruszanie się gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A jakis przykład? co? bo ja raczej tego sam nie zrobie, nie potrafie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A jakis przykład? co? bo ja raczej tego sam nie zrobie, nie potrafie... To sie za to nie zabieraj! Prosta odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A jakis przykład? co? bo ja raczej tego sam nie zrobie, nie potrafie...PISZ SAM!!! A jeśli sam nie npiszesz - to patrz post Yody... Napisali i wszystko co może ci się przydać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Przykład przykład... w sumie już napisałem wszystko :P A wy chłopaki się tak nię mądrzyć i pisać posty tylko po to by powiedzieć, zeby sobie sam przykład zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Przykład przykład... w sumie już napisałem wszystko tongue2.gif A wy chłopaki się tak nię mądrzyć i pisać posty tylko po to by powiedzieć, zeby sobie sam przykład zrobił. Tu nie chodzi o to żeby sobie sam robił, tylko nawet jeśli mu zrobimy, to on i tak nic nie zrozumie i będzie nas tylko denerwował głupimi pytaniami. Niech osiągnie wpierw odpowiedni stopień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Małe g już podał ci kod jak to zrobić więc bierz się za robotę =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 nie nabijać postów,zrobię ten przykład :) ten temat z moim przykładem: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10661 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 nie nabijać postów,zrobię ten przykład ;) Dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi