LolikZabijaka Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ta Ta Wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Albo naprawdę jesteś takim ######stym emo, albo to wielka próba wywołania w nas poczucia winy przez projekcję fałszywego autoportretu ;O Rób tę grę, i nie rób promocji "zagraj żeby wspomóc zamkniętego w sobie biedaka jakim jestem ja", bo tylko jej zaszkodzisz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie powinieneś korzystać z cudzych numerow rejestracyjnych... idiota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie powinieneś korzystać z cudzych numerow rejestracyjnych... idiota... E tam najwyzej ktos to zglosi , i jednego membera na gmclanie nam ubedzie ^^" Naprawde z tymi numerami to jest inteligentny pomysl , .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Najlepiej to numery zamaż ;p Co do screenów to ja ich nie widzę :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 e tam, napis na dachu taxówki rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie powinieneś korzystać z cudzych numerow rejestracyjnych... idiota... O Kim Mówisz ??? Mam Legalnego Gma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie powinieneś korzystać z cudzych numerow rejestracyjnych... idiota... O Kim Mówisz ??? Mam Legalnego Gma No comments. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 O Kim Mówisz ??? Mam Legalnego Gma Lol. :lol2: Chodziło o rejestracje tych samochodów, bo mówisz, że są autentyczne. A tak swoją drogą, to bez przesady. Myślicie, że ktoś nawet jakby zagrał w to, to by się kapnął, że to jego rejestracja. Who knows? Who cares? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Pewno gra będzie ciekawa. Z niecierpliwością będę oczekiwał na nią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ahaaa Nie powinieneś korzystać z cudzych numerow rejestracyjnych... idiota... Sam Jesteś Idiota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 a nawet autentyczne blaty co mają do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 O Kim Mówisz ??? Mam Legalnego Gma To forum powoli sie zamienia w bash.org.pl .. Strasznie Sie Ciezko Czyta Takie Pisanie , Prawie Jak Pokemony. ps : dalbys jakie skreny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi