lion Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam! Jaką inną drogą można zdobyć klucz potrzebny do instalacji Delphi 7 Personal? Zarejestrowałem się na Borland.pl aby pobrać klucz, ale mail aktywacyjny nie dochodzi :( . Może ktoś pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 A jak dawno się rejestrowałeś? Może po prostu trzeba jeszcze chwilę poczekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Wczoraj rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Serial Number: TF?Y-CWB9Q4-M93CNQ-Q?8T Authorization Key: GHN-9UG Klucz jest legalny (zdobyłem poprzez zarejestrowanie) więc chyba nikt nie będzie miał pretensji. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Serdeczne dzięki ;) Właśnie instaluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Żeby dostać swój własny klucz trzeba się zarejestrować na borland.com. Do uruchomienia produktu potrzebne sš: klucz i numer seryjny, dostępne tylko na stronie http://www.borland.com/downloads/index.html w zakładce odpowiedniego produktu Do mnie doszło zaraz po rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Już mam od Vardiego, za co mu bardzo dziękuje :) Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Mnie zawsze kluczyki od Borlanda trafiają do katalogu spam. Nie wiem dlaczego :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slave Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ehh a ma ktos klucz do borland c++ builder 6 ze strony borland.com ? nie moge go znalesc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 z234-?tcy8-qwsca eyg-98t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Heh, Vardi Honorowy Dawca Kluczy xD A tak do tematu, to nie łatwiej się po prostu zarejestrować i po sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ale napisał że nie moze znaleźć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slave Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ale napisał że nie moze znaleźć :P niom jestem zarejestrowany i moge znalesc :P Nie dziala ten klucz : [ borland c++ builder 6 persolan edition kurde :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Mi ten klucz działa, nie pamiętam jak to było, wydaję mi się że na maila go przysyłają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Po rejestracji trzeba wypełnić ankiete. Wtedy przyślą Ci klucz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Mail od Borlanda często jest wykrywany przez anty-spamy jako spam. Poszukaj w katalogu SPAM w skrzynce, bądź wyłącz anty-spam i wypełnij jeszcze raz ankietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zejo Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam! Jaką inną drogą można zdobyć klucz potrzebny do instalacji Delphi 2005 :( . Może ktoś pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Zejo, po rejestracji powinno ci dojść. Jak nie dojdzie, poproś kogoś o udostępnienie klucza albo udaj się do zabugowych przyjaciół bo w sumie jest darmowy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Poza tym, lepiej brać Turbo Delphi (w wersji zwykłej lub NET) które znajdziesz na www.turboexplorer.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 czy mógłby mi ktos pomoc zdobyc seriala do delphi 7 pesonal? mam straszne problemy z tym.... z gory thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 http://iair.mchtr.pw.edu.pl/bputz/instal7.htm Mała lekturka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 http://www.borland.pl/delphi/rejestracja_d7personal.shtml postępowałem zgodnie z tymi wskazówkami, ale niestety po zarejestrowaniu sie i zalogowaniu nie wyskakuje mi żadna ankieta. mógłbyś mi wytłumaczyć dlaczego? plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Bo Borland już nie wspiera Delphi 7 i nie zdobędziesz klucza. Lepiej sobie ściągnij Turbo Delphi stąd: http://www.turboexplorer.com/downloads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi