Maxius Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Tytuł: Mini Game v.1.1 (taka odbijanka) Gatunek: hmm.. nie wiem odbijanka :) Opis: Mam nudy więc zrobiłem sobie taką gierkę odbijanka a nazwałem Mini Game v.1.1 nie wiem czemu taka nazwa :) nie narzekajcie na grafe bo mi się nie chciało robić fajnej. To tylko taka gra do zajęcia czasu jest tylko 1 życie !!.. Download: Pobierz ! Rozmiar pliku: 2,16 mb oryginał a spakowana 974 kb Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: też ja :) Grafika: jaaa xD Muzyka: heh ja Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 I co ta gra sobą prezentuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ... nic to tylko takie "coś ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Głupie to :). 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 I co ta gra sobą prezentuje? jak na kogos kto twierdzi ze w GM siedzi 5 lat to to jest POWALAJACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ahh te pierwsze gry xd Mi się nie podoba :D w ogóle dziwnie się odbija ta kulka ;/ 1.2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Fabuła: Ja Ciekawa fabuła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 nudzilo mi sie, tego nie chcialo mi sie robic, tamtego tez nie, nie wiem czemu taka nazwa, nie narzekajcie. i my musimy wytrzymywac gdy ludzie wrzucaja 'gry' na odwal sie. Co jest, myslisz ze robisz komus przyjemnosc? Wypad mi z tym smieciem z forum, zachowaj takie chlamy dla siebie. Graj w to przez cala godzine zobaczymy czy dasz rade. 1/5 i sie wiecej z czyms takim nie pokazuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 a dam rade grać godzine i zazdrościsz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Co to za następny szajs? Jak macie dawać takie coś to lepiej nie dajcie. 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Głupie to .święte słowa 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Po co wstawiasz takie "coś" na stronę? "Dla zajęcia czasu" - uwierz, że wolałbym popaść w najgorszą nudę na świecie, niż zajmować czas takim czymś :crying: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Powtórzę się: niechadministracja wywala gry nie prezentujące sobą mnimalnego poziomu do oddzielnego forum... "Shity". Albo wogóle kasować.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 a dam rade grać godzine i zazdrościsz? To chyba żadnej gry komputerowej nie widziałeś na oczy, skoro z takim czymś tak długo wytrzymujesz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jezuuuu zabijcie go i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 UP: Nie przesadzaj. Topic: Gra nawet fajna (taka prosta minigierka - przyjemnie pograć) ale z faktu na Audio, Video i grywalność: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ty ej fajna gra , za czasow Atari 'moze' by odniosla sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Gra na góra 5 minut roboty... Oczywiście 1/5 :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 na 5 sekund roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jak na twórcę Crime Life(:lol2:) to się zawiodłem. :mellow: :unsure: :huh: :blink: :boxed: :crying: Kolejne stadium odczuć o grze. xD Zgodnie z kamracizmem: DO D**Y 1/5 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 W regulaminie dajmy na to taki jakiś punkt powinien wyznaczać - Twórz jedną grę ,twórz ,poprawiaj ,dodawaj ,i dawaj . Śmieci tu nie chcemy ,a jeśli już ,to banujmy autora . EDIT[Autortejgłupiejgryoktórejonmówiblablablaitakdalej] : To jest gra na nudę ,moja pierwsza - wiesz co taki mądry ,to ją ściągnij i oceń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Wypad z ta "gra" z forum 1\5 ja tez gier za bardzo robic ni umiem bo nowym jestem ale to!!! PS: Przyznaje super fabula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ostatnio dosyć długo mnie nie było, na dodatek przezuciłem sie na C++ i moze nie jestem na czasie, ale: Dam ci 5 gwiazdek, tylko błagam nie wkładaj za dwa dni tego samego gówna ze zmieniona muza i innym kolorem w tle. :) Moim skromnym :D zdaniem lepiej zabrac sie za coś bardziej ambitnego i poswiecic sie temu, niż robic coś na odwal sie i dopisac ,,nudziło" mi sie, aby inni uzytkownicy nie domyslili sie, że to wszystko na co go stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ale kicha :( 1/5 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Spalić na stosie! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Głupie to :) . 1/5. Głupie to :). Już lepiej wziąźć sobie jakąś piłeczkę i od ściany poodbijać B) 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ta gra ma potencjal tylko nie wykorzystany , zbyt duza adrenalina jak dla mnie , 1 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi