marekk15 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 TYTUŁ Mini Racing 1 GATUNEK Wyścigowa gra OPIS Moja pierwsza gra w GM 6.1 . Robiłem ja jakieś 4 godziny, nie oczekujcie narazie jakis bajerków. Będą nowe wersje, ta robiłem jako początkujący, nowsze będą lepsze. Pozdrowienia DOWNLOAD http://www.wrzuta.pl/other/file/wykZkrgbrO/miniracing.exe ROZMIAR PLIKU 1,39 mb AUTOR Marekk15 SCREENY http://img144.imageshack.us/img144/243/now...owywindoth1.png http://img257.imageshack.us/img257/3993/no...owywindouv9.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 chyba admini ten napis "Każdy nowy temat powinien mieć taki sam układ, zgodny z tym szablonem!" powinni zrobić 2x większy :D daj jakieś screeny z rozgrywki a nie tylko menu na ślepo nie ściągam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Wstaw szablon do 20:00 lub będzie warn. Nie w nowym poście, tylko editem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ej no, ja warny za byle co dostaje a ten tutaj nie dostał ;( BTW ładne menu w gierce - fajna czcionka. No i gierke rozbuduj - jakies bardziej zygzakowate trasy, przeszkody i gitara :) 3 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 SPOKO gierka daje 4 gwiazdki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Gra prezentuje się dobrze, ale trzeba zebrać się na odpowiedni obiektywizm i tak wogule, to co to jest? Przecież, to tylko poruszanie się(nie mówię, że z przykładu, ale to także możemy podejrzewać) po prostym torze, bez żadnych przeszkód, a jeden gracz może przejechać po drugim. Nie wspomne(ups, wspomnialem) o wyjeżdżaniu poza planszę. Nie oceniam narazie. A TAK WOGULE TO DLA CZEGO DAŁEŚ TO W GOTOWYCH GRACH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekk15 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Gra prezentuje się dobrze, ale trzeba zebrać się na odpowiedni obiektywizm i tak wogule, to co to jest? Przecież, to tylko poruszanie się(nie mówię, że z przykładu, ale to także możemy podejrzewać) po prostym torze, bez żadnych przeszkód, a jeden gracz może przejechać po drugim. Nie wspomne(ups, wspomnialem) o wyjeżdżaniu poza planszę. Nie oceniam narazie. A TAK WOGULE TO DLA CZEGO DAŁEŚ TO W GOTOWYCH GRACH? To jest moja pierwsza gra, dałem ją w gotowych ponieważ według mnie to jest tak jakby 1 wersja. Zgadza sie używałem do tego przykładu, który jest wymieniony w grze. Ciągle ją ulepszam, jeżeli kogoś obraziłem , przepraszam :] Pozdrowienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 A oto takie coś, jak nacisnąłem F1 Nazwa: Slady opon Autor: Pieter6 Wersja GM: 6 Serwis: www.gmclan.org / www.gamemaker.pl Opis: Jesli chcesz dodac moj przyklad do gry, musisz umiescic mnie w Credits! Sterowanie - strzałki. No gratulacje, przerobiony przykład!!! :P 1/1000000000000000E+100000000000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekk15 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 A oto takie coś, jak nacisnąłem F1 No gratulacje, przerobiony przykład!!! :P 1/1000000000000000E+100000000000 hehe, zgadza sie umiescilem go w tworcy pisze ze dzieki tej stronce. Nie czepiajcie sie takich "szczegółów" :P hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Daje 4/5 Gra fajna, nawet bardzo. Podoba mi sie tez wykonanie menu. Oby tak dalej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 no jak na pierwsza gre to calkiem niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Fajne efekty i ciekawa gierka ogólnie. Ja bym to rozwinął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Osz ty plagiatorze!!! Przerobiony przykład! Myślałeś, że się nie wyda? 1/5 To NIE jest twoja gra!! Dowód: Nazwa: Slady opon Autor: Pieter6 Wersja GM: 6 Serwis: www.gmclan.org / www.gamemaker.pl Opis: Jesli chcesz dodac moj przyklad do gry, musisz umiescic mnie w Credits! Sterowanie - strzałki. Wciśnijcie w jego grze F1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Osz ty plagiatorze!!! Przerobiony przykład! Myślałeś, że się nie wyda? To NIE jest twoja gra!! Echh...przecież o tym powiedział :huh: Pozatym nie obraź się, ale przed napisaniem bezsensownego tego czegoś mogłeś chociaż przeczytać wszystkie posty.Za takie coś spokojnie powinien polecieć warn :blink: A co do markka15 - ładna graficzka menu,przyjemnie się gra...ogólnie jak na pierwszą gierkę jest całkiem spox :thumbsup: Moja ocena: 3/5 Pozdrawiam i czekam na kolejne twoje gry, Wielmożny Pan Muccalek :lol2: P.s.Przydałoby się tylko wyróżnienie tych napisów w menu(jak się najeżdża myszką na któryś)... B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Siwy Wygral! Dobre :D Ogólnie gra ładna (menu).Tylko, że krótka i nudna...3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zrobiłeś sam tylko te 2 "wypełnione kozackimi obiektami" poziomy no i menu i przedzielony ekran i tryb 2 graczy... przerobione ślady opon ale za resztę 3/5 :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nazwa: Slady opon Autor: Pieter6 Wersja GM: 6 Serwis: www.gmclan.org / www.gamemaker.pl Opis: Jesli chcesz dodac moj przyklad do gry, musisz umiescic mnie w Credits! Sterowanie - strzałki. miło, że dodałeś mnie do credits ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Hmm... widzę przerobiony przykład ahh wystawię 2/5 za ochotę do pracy. Pozdrawiam, Qspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Dziwna gra, nie trzeba skręcać, tylko jechać prosto. Dam 2/5 na zachęte, bo ta gra nie wygląda na superową. A tak ogółem czy ta gra nie była dosyć dawno dodana (nie żeby coś ale trochę czasu minęło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 no cóż, grą bym tego nie nazwał, raczej zrobiłeś przykład z przykładu :P w żadnym wypadku nie chce ci tego wypominać, bo jest dobrze wykonany. powinienes jak dla mnie nie robić od razu wersji 2 tylko 1,1 albo cos w tym stylu. a przykładów nie oceniam xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 gierka dobra menu też fajne 3.5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Mi sie gra niezbyt podoba :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Nie ciekawa, strzałka do przodu i tyle, grafika w sumie też nie prezentuje się specjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi