Kendzop Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Tytuł: Funny Escape Gatunek: Zręcznościówka Opis: W grze sterujemy myszką. Nie dajcie się złapać. Jest 11 wrogów. Najlepszy wynik będzie wstawiony tu na forum!! Dawajcie screeny i wygrywajcie !!! Bugi prosze zgłaszać (o ile są ;p) Download: https://gmclan.org/up767_4_funny_escape_update.html Rozmiar pliku: 7,06 MB ( mp3 ;/ ) Autorzy: Programowanie: Cora Wind i Kendzop Fabuła: Kendzop Grafika: Cora Wind i Kendzop Muzyka: Linkin Park What I've Done Screeny: https://gmclan.org/uploader/767/ufo.png https://gmclan.org/uploader/767/woda.png https://gmclan.org/uploader/767/superman.png https://gmclan.org/uploader/767/start.png https://gmclan.org/uploader/767/slonce.png https://gmclan.org/uploader/767/meteoryty.png https://gmclan.org/uploader/767/padles.png https://gmclan.org/uploader/767/zoombie.png https://gmclan.org/uploader/767/lod.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Musze to napisać. Ocipiałeś chłopie? 1. Po co zakładasz nowy temat dla nowej wersji gry - wykorzystaj już założony!!! 2. Nie dawaj tylu screenów w formie otwatej - lepiej linki. Ewentualnie jeden screen w formie otwartej, reszta linki. Autorzy:Cora Wind i KendzopTo nie tak działa.... tutaj nic nie trzeba było pisać - tylko w podkategoriach (Programowanie, grafika itp.) Nie powinienem pisać tego posta - tak jest w rgulaminie - ale lepiej go tak nauczyć niż warnem. Chyba... Edit: No widzę linki :D Edit2: Pewnie znów dostanę warna za "zabawę w moderatora", ale niekórzy serzy mnie dobijają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerycha Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ty sie lepiej Dawidds nie odzywaj jak chcesz głupio gadać co do gry to bardzo mi sie podoba ładna grafika ciekawy pomysł tylko to troche zaszybko sie dzieje jak moja spowolniona lape xD gra jest super i wciaga daje 4+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 LoL Kur** kto dał ocene 1? to pewnie ty Dawidss żal mi cię.. Mi też się gra bardzo podoba :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 LoL Kur** kto dał ocene 1? to pewnie ty Dawidss żal mi cię..Nie dawałem jedynki - ja nie oceniam gier nie ściągając ich (no chyba, że widzęjakiś shit na screenie do daje 1 bez zastanowienia). Zanim powiesz że kogoś ci żal zastanów się..... Zresztą jakim prawem oceniasz swoją grę? Perfidny SPAM. I jeszcze masz czelność sam sobie wstawiać 5. Ja żadnej jedynki nie wstawiałem (tak mi się wydaje.... czasem nie pamiętam co robię :P Ale raczej nie...(ok. 95% że nie)). Najlepszy wynik będzie wstawiony tu na forum!!Pozwól, że spytam.... a jaką masz pewność, że ktoś cię nie oszuka, że miał dany wynik? Zaraz chyba ściągnę tą grę i ocenię. Edit: O, widzę, jeszcze nie mam warna... może przeżyje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 I jeszcze masz czelność sam sobie wstawiać 5. Jak ktoś dał jedynke takiej grze to ja musiałem dać 5 ;) Pozwól, że spytam.... a jaką masz pewność, że ktoś cię nie oszuka, że miał dany wynik? Zaraz chyba ściągnę tą grę i ocenię. Wsadzajcie Screen Shoty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jak ktoś dał jedynke takiej grze to ja musiałem dać 5 ;) Wsadzajcie Screen Shoty :P Nie rozumiem :mellow: Jak ktoś dał 1 to znaczy, że gra mu się kompletnie nie podoba i już - ma prawo. A Ty dajasz 5 bo ktoś dał 1 i się otwarcie do tego przyznajesz? To tak jak dawania poprawki na oceny innych. Wyszło na to, że sam chciałbyś ocenić grę np. na 3, ale ze względu, że ktoś dał 1 to Ty dajesz 5 i... wychodzi tak, jakby ten ktoś dał też 3 :huh: Ludzie zastanówcie się co robicie :huh: A co do samej gry: niezbyt mi się podoba :huh: Poprawiłbym okno bo to według mnie dziwnie wygląda. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Fajna gierka 5/5. Polecam tą giereczke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Fajna gierka 5/5. Polecam tą giereczke smile2.gif Takeshi jak widzisz nie każdy ma tak dobry gust jak ty. :P Game by Takeshi ()()()()()()()()()() 4% Jak będziesz potrzebował grafiki to napisz ;) Życze miłego tworzenia gry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 @UP Dzięki :) @TOPIC Dochodzę do 1200 no i po mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Dla mnie gra nudna, za dużo tych meteorów spadająchych (zabardzo te ich ogony zasłaniają plansze). Poprzednia wersja jescze była ok, ale robienie update takich minigierek jest bez sensu, dał bym 2, ale ponieważ KTOŚ dał 5, a ja "nie" chce zaniżyć jego oceny, dam 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Cora Wind: Kto tu mówi o guście? Ten, który chciał dać swojej marnej pierwszej grze 4, a dobrej grze z online-owymi wynikami 2? No ale cóż, "o gustach się nie dyskutuje". Co do gry: Skasuj tę cholerną "empetrójkę", bo mnie szlag trafia przez ten rozmiar, "łooooodaaaaafdooooon, ju plejst mah saaan"! Zmiany mnie nie cieszą - trzeba chyba okropnie długo czekać, by je zobaczyć. Przydałby się jakiś highscore online. Daję 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Taka sobie gra dam 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Jaklub to było kiedyś.. Gra ciekawa się robi po przejściu lodowego wroga ;p , przynajmniej tak mi się wydaje, może za duzo się nagrałem przed updatem, i podobają mi się nowi wrodzy , może to dlatego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Takeshi jak widzisz nie każdy ma tak dobry gust jak ty. :P To jest to, czego Ci brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 fajna gierka ale jednak nie gralem w nia dlugo. Gra jest fajna grafika troche kulawa ale da sie to zjesc... a moze jakis wątek fabularny bys wprowadził... no bo tak grac i robic praktycznie to samo to zagryza na śmierc grywalność. pomysl nad tym i ewentulanie popraw i wlep tutaj demko, a nie zakladaj nowego oddzielnego tematu 4/5 za pożarcie grywalnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Wsadzajcie Screen ShotyHEh podrobić sc reen shot - dla przkładu skopiować jedno zero z wyniku i dokleić do końca - każdy umie. Powinieneś na jakąś sumę kontrolną typu jakistajnyciagznakow_<nick usera>_<wynik> I jakby się ktoś chwalił wynikiem to musiałby podać sumę kontrolną - ty byś to sprawdził tązasadą i luzik. (oczywiście nick by się podawało podczas gry). Jak ktoś dał jedynke takiej grze to ja musiałem dać 5Nie, nie miałeś prawa. To jest kompletna bezczelność i brak zasad wstawiać sobie samemu ocenę. Gra ciekawa się robi po przejściu lodowego wroga ;p , przynajmniej tak mi się wydaje, może za duzo się nagrałem przed updatem, i podobają mi się nowi wrodzy , może to dlatego ;Heh nielogiczne. Jako autor gry (który sam ocenia swoją grę...) powiinieneś zxrobić tak, aby na początku gra najabrdziej zaciekawiała. I w około 35% byłby następny "wybuch grywalności". Takie proporcje według mnie najlepsze. Że ga wciąga na początku, przeznastępne pół godziny jest dość nudno, ale późneij znów zaciekawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ja was ludzie nie rozumiem!!! xD Dajecie 1 bo wam sie nie podoba, ze gra duzo zajmuje. Ulepszyliśmy grafikę i ta gra w porownaniu do tamtej jest 100 razy lepsza, a wy 1 i 2 dajecie... to trzeba bylo w tamtym temacie dac, a nie tu !oneoneone111!!!!!!!!!!!!!!!!!!??? normalnie RZal.swe.rÓ.br.KOM.pl :D. Liczylem na 4 i 5 :sp_ike: Co do meteorytow to nikt sie w poprzedniej wersji nie skarzyl, ze przeszkadza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Wiesz, jak tylko troszeńkę ulepszysz grafikę (nie zauważyłem różnicy poza tłem i ekplozjami, które nie są raczej twoje) i dodasz coś, co pojawia się bardzo późno, to nie dostaniesz bardzo wysokiej oceny. Nie bądź jak Cora Wind przy Tibi Tanks. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 grafika jest moja i cora winda (nawet ekplozje robione w gimpie) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A wedlug mnie to zaszly duze zmiany hehehheh :D :D xD @Jaklub Kiedy bedzie shoball 3 ???? chyba, ze przegapilem i juz jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 A wedlug mnie to zaszly duze zmiany hehehheh A według mnie małe. I co? Ktoś mnie zlinczuje? Jeśli robisz update do minigry, postaraj się o ogromne zmiany. Przydałoby się menu. Przydałoby się highscore online. Przydałyby się nowe umiejętności. Itp. PS. Robienie SB3 zostało przerwane przez marną optymalizację - gra cięła się niesamowicie. Być może uda mi się zrobić w tym roku, ale tylko od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Gra była robiona w pospiechu bo cora wind mowil ze dokonczy dzielo, a zostawil mi wszystko i sam wykanczalem do 21 Jesli ktos nie moze przejsc do ostatniego lvl pisac i wysle mu linka z wersja z kodami xD XD Teraz koniec z ta gra!! byebye funny escape !!!!! Robie teraz rpg Zna ktos stronke z fajnymi muzyczkami do rpg (oczywiscie darmowymi heh) Pisac na pm EDIT: wez sie zmobilizuj Jaklub bo bardziej lubie shoball'a od almory, a mam 35 lvl i 34 lvl i duzo czasu spedzilem w almorze... Ja chce shoball 3 plix fri itanz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Eh. Trza by było napisać do tej gry obszernmy tutorial, bo mój najlepszy wynik to 72. Nie rozumiem kompletnie tego. EDIT: Dobra już załapałem. ;) Takie średnie 3/5, ale że Cora własnej(wspólnej z innym userem) grze dał 5 to pójdzie 1 w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Kulka to tak jakby kursor !!! Musimy uciekac przed duzymi kulkami !!!! uciekaj myszka przed tymi stworkami i bedzie git XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Muzyka: Linkin Park What I've Done Pasuje do gry... a niech będzie... masz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkmakaveli Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Piąteczka gdzie te wyniki ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Narazie nikt nie wyslal screena wiec nie ma najlepszego wyniku... Ja mialem 5k~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Czcionka w High Score jest zjechana. Czerń ledwo się odróżnia od tła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 No właśnie kendziop miałeś do zmienić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ja was ludzie nie rozumiem!!! xD Dajecie 1 bo wam sie nie podoba, ze gra duzo zajmuje. Ulepszyliśmy grafikę i ta gra w porownaniu do tamtej jest 100 razy lepsza, a wy 1 i 2 dajecie... to trzeba bylo w tamtym temacie dac, a nie tu !oneoneone111!!!!!!!!!!!!!!!!!!??? normalnie RZal.swe.rÓ.br.KOM.pl :D. Liczylem na 4 i 5 :sp_ike: Co do meteorytow to nikt sie w poprzedniej wersji nie skarzyl, ze przeszkadza :] Chcesz 5 gwiazdek za taką grę? Nawet Magi ma tylko 4 gwiazdki. Mee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi