piotrex1995 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Tytuł: Monsters Killer Gatunek: Strzelanina Opis: Chodzimy gostkiem i zabijamy potwory.Mamy do dyspozycji 5 rodzaji broni.1 - Shotgun, 2 - Karabin, 3 - Uzi, 4 - Minigun, 5 - Bazooka.Bronie zmieniamy przyciskami numeracyjnymi xD czyli 1 i masz shotguna.Każda broń ma inny dźwięk :D W tym demku mamy 3 poziomy i 1 boss.Nie wiem czy będe robił pełną wersje...Nie chce mi sie :P A w ogóle mam plan na inną grę.Na pewno czegoś zapomniaełem zrobić, tylko nie wiem co.Jak kogoś nie ma w creditsach to pisać, bo właśnie patrzę a tam nie ma paru ludzi, więc kogoś mogłem zapomnieć. Download: Pobierz Monsters Killer Demo v1.1 Rozmiar pliku: RAR - 1,64 MB Autorzy: Programowanie: piotrex1995 Fabuła: piotrex1995 Grafika: piotrex1995, MaRx, masher, Fallord, Maxpayn, Aquares Muzyka: findsounds.com Screeny: http://www.gmclan.org/up1017_6_mkscreen3.html http://www.gmclan.org/up1017_6_mkscreen2.html http://www.gmclan.org/up1017_6_mkscreen1.html PS.Dodana poprawiona wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Po screenach nawet ładnie wygląda, zaraz ściągnę. EDIT: Zrób żeby gra się nie wył. gdy przegrywasz. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 nie polecam,jak strzelałem to mnie wywaliło z gry :boxed: w ogóle typ strzela czym,skąd? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Fajne :D 5/5 A Co !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Po screenach nawet ładnie wygląda, zaraz ściągnę. Jak ja nie lubię tego typu wypowiedzi, najpierw się ściąga, gra, a później ocenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Dziwnie wygląda, że strzelamy z "łba" ale inaczej nie umiem. EDIT: Zrób żeby gra się nie wył. gdy przegrywasz. 5/5Zapomniałem tego poprawić, już 2 miesiące do tej gry nic nie robiłem :D I zapomniałem co się w tej grze dzieje xD.A w ogóle dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Fajna gierka i te efekty krwi :D 5/5 dam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Taaa... Ciekawe co byście dali tekiemu np. Back. skoro temu dajecie 5/5. Z powodu grafiki i słabej grywalności 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Plusy/minusy: -Denna grafika... no grafika dobra, ale jakoś nie pasuje do klimatu.... -Głupie te efekty krwi..... jak ktoś powiedział "nabazgranie sprejem w Paincie jeszcze nie oznacza, że gra jest krwawa" -Nieczytelne napisy na górze gry - jakoś psują klimat - którego i ak nie ma... -bohater strzela z głowy - dorób, że on jakby trzyma broń i strzela z broni :P +coś w tej grze jest - zainteresowała mnie choć trochę. I to na tyle. Nie sugeruj się stosunkiem plusów do minusów - minusy są słabe, a plus jeden ale bardzo mocny :P W sumie będzie.... 3 czy 4...... a no masz 4 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Hmm gra taka sobie po pierwsze co za denna grafa ehh 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Grafika nie zachwyca. Denne sterowanie(myszka raczej byłaby lepsza). Gra sama się wyłącza po zabiciu. Niefajne. A dam 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Średnie. Ocena 3/5 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 A mnie wkurza jak na przykład jakiś dźwięk jest z Mario a w creditsach pisze "jakaś darmowa strona z dźwiękami". Trzeba się dowiedzieć kto skomponował muzykę lub dźwięk, albo chociaż tytuł gry lub filmu... ;) A sama gra... no dobra, masz 4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Dla mnie git no i masakra całkiem całkiem. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ale szajs... Postawił bym 1/5, ale mam dobry dzień i postawie 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 @Murda Popieram cię. To poważny bug 2/5 za tego buga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Przestań już spamic bo już 5 gier oceniłeś i nic konkretnego nie napisałeś;Tylko"Fajne","Popraw to popraw tamto".itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Dziwnie wygląda, że strzelamy z "łba" ale inaczej nie umiem. LOL? To czas się nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 eeee.... po pewnym czasie przez te "flaki" gra straaasznie muli :P (przynajmniej mi) powinnes dac celownik i strzlanie myszka :P Gra troche nudna 3/5 :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dlaczego gostek strzela z brzucha? Dlaczego podczas grania aplikacja się wyłączyła? To jakiś trial 10 sekundowy czy co? 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Rozwałka bez sensu, nie ma żadnego celu. Flaki to przesada. Dlaczego gra sie wyłącza? 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Mam dla was złą wiadomość chyba zabiorę się za nową grę tego typu co ta :P Jednak nie będzie tak muliła bo będą "flaki" znikać. (Będzie mniej tych flaków).Co lepsze, poprawić tę grę czy nową zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Po-pra-wić i elo. Popraw, lepiej nie zaczynaj nowej bo to psuje motywacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Już gra jest poprawiona względem FPS, gra chodzi cały czas na 30 FPS (max).Może zaraz dam tę wersje.(Tylko poprawione FPS). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 głupia gra , mało broni , napisy przed robotami dziwnie się rozwalają te potwory , nudne uważam że mój alien kill był 2 x lepszy a jednak dostał tylko 2 gwiazdki 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 głupia gra , mało broni , napisy przed robotami dziwnie się rozwalają te potwory , nudne uważam że mój alien kill był 2 x lepszy a jednak dostał tylko 2 gwiazdki 1/5 a ty znowu o tych gwiazdkach, boże :P chcesz to powiedz bede stawiał twoim grą 5 gwiazdek każdej jeśli cie to dowartościowuje, zrobie przynajmniej dobry uczynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Monsters Killer Demo v1.1. Co poprawione: - FPS (Podczas walki schodzi do 25, ale po chwili już jest 30), - Śmierć, jak umrzesz możesz zagrać jeszcze raz, Nowa broń: AK-47 Plusy nowej broni: lepiej zabija (szybciej), Minusy nowej broni: szybko sie amunicja kończy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ta gra jest spoko ale mam kłopoty z strzelaniem ten boss jest dla mnie ciężko do zabicia 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi