Pablo-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam wszystkich :thumbsup: Powstało intro gry Sythia. Wykonane przez Copoconaco brawo dla tego pana :) Link do download : http://www.gmclan.org/up3255_4_logo_0001.html Wszystkie uwagi mile widziane Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Więcej dynamizmu - za wlono to idzie, zauważ jak szybko kończy się dźwięk a ile jeszcze ręka idzie. Natomiast sama końcówka na tym tle z gwiazdami to mi sie skojarzyła ze starymi dobrymi bajkami, jak np. Ulysses :P Jak będize szybciej - to w sumie full profeska :P Idę szukać 3dstudio i instaluję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Wedlug mnie to intro jest bardzo profesionalne, ale: 1) Reka porusza sie zbyt wolno... 2) Dzwieki koncza sie za szybko... 3) W sumie cala animacja jest zbyt wolna :-P Troche dynamiki panowie ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 zw wolno to idzie a może autor napisze w czym to zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Wg. mnie: - Czcionka nie pasuje - Wszystko jest za wolne - Oprawa audio do kitu - przydało by się coś więcej niż odgłosy walenia (słychać nawet kiedy sample się kończą, bo znika szum) - Ten końcowy title nie pasuje mi do MMORPG-a (chyba że to jakiś star wars-like mmorpg) EDIT: I ten napis "presents" jakoś dziwnie się trzęsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Faktycznie za wolne to i odwaze sie powiedziec ze takie jakies kiczowate troche (zwlaszcza napis na tle gwiazd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Racja , za wolne , ja bym skrócił to do ok. 12 sekund. A napis Sythia nie pasi do MMORPG. Może by uszło gdyby było na tle śniegu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Popieram Gnyska. Przedłużyłbym i przyspieszył i wtedy byłoby pięknie. Tylko wiesz... Jeśli intro będzie lepsze od gry to... wolę nie mówić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nudne ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 OK zeby bylo fajnie dam Wam do pokazania jak bedzie wygladala wioska : A to jest w 3D :) http://www.gmclan.org/up3255_4_wiocha_patch.html Za jakis czas dam nowe intro :) A i autor ten sam ciagle :P EDIT Tu jest mapa opisana https://gmclan.org/uploader/2522/mapa_wiochy.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ta wioska będzie w grze ? jeżeli tak to....niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 W grze bedzie ta sama tylko w 2D widok z gory :) Tu jest ta mapa opisana https://gmclan.org/uploader/2522/mapa_wiochy.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 na tej arenie będzie można się naparzać z innymi graczami ,a ten kto wygra będzie mógł siedzieć w tej chacie zwycięzcy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 film mi nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 zapowiada się3D MMORPG :] z resztą pierwsze na GM clanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Misiek o wlasnie tak domek bedzie jego na tydzien (walki beda co tydzien) :thumbsup: Gnysek ciekawe dlaczego :P EDIT Zalu czytales mojego posta up ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 1 logo+intro - jak na pierwsza animace tego typu to wydaje mi sie ze calkiem niezle 2 wioska - zapewne pojawi sie w koncowej wersji intra, na razie jest zrobiona no moze w 50%, do jakiejs wioski przymiezalem sie juz od dawna wiec uznalem to za niezle cwiczonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 w intrze ta ręka powinna bardziej jakoś z tymi literami się zderzyć :huh: fajna wioska, jak wygląda gracz, albo jakiś byle NPC, jestem ciekaw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Hmmm ludzie ta gra nie jest 3D :P To jest 2D widok z gory :) No dobra zaraz dam jak wyglada koles w najlepszych itemach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 wydaje mi se że NPC beda wygladać płasko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ech szkoda że to nie będzie 3D :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Mam obrazek tylko ze tu jest wersja bez rak (ale juz grafiki rak sa) A i wlosy mozna wybierac to jest to (bez helmu) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Copoconaco, wiesz że robisz mi filmy do Chaoslanda? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 he he, jak dasz szczegolowy opis i jakies szkice to moze cos wydziergam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 he he, jak dasz szczegolowy opis i jakies szkice to moze cos wydziergam Spoko, spoko - na razie to muszę się za niego znów wziąć... Ale filmik klasa - przypomniały mi się filmy z Baldur's Gate ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Łał, świetne <3 Nie podoba mi się tylko to trawopodobne tło ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Łał, świetne <3 W końcu KubaGM grafikiem =) Jak dla mnie miecz powinien być odchylony na zewnątrz, a ni tak trzyma go przed sobą jak jakiś wykrywacz min :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 @Yoda & Ludzix: tiaa... zgadzam sie :) Swietne :) ja niestety musze robic wszystko sam :( (warcrawta wcielo :o) i tym samym grafika tymczasowo kijowa -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Co jest w tej trawie zle ? Prosze mi powiedziec to zaraz sie poprawi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Mam obrazek tylko ze tu jest wersja bez rak (ale juz grafiki rak sa) A i wlosy mozna wybierac to jest to (bez helmu) : Wykonanie świetne, ale sam pomysł i wygląd nieciekawy i nudny. Za dużo już się nagrałem w różnwe mmorpg gdzie są super wielkie postrzępione miecze i zbroje z jaskrawymi kolorami. Czy mógł być chociaż zrobić jedną w miare orginalną (w przeciwnieństwie do innych mmorpg) rzecz, a mianowicie w przypadku używania takiego dużego miecza jak na tym screenie, zrobić aby postać trzymałą go w dwóch rękach? Będzie bardziej realistyczne, ciekawsze i *moim zdaniem) lepszy klimacik, jesli będzie wyglądało że postać naprawde używa siły, a nie macha jak zapałką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi