Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Sasuke: bardziej dupiatej i większej czcionki się nie dało? @Mic: czemu puzel Marraca nie pasuje? :) Poza tym przydałoby się dokończyć puzel Micansera ( tak jak ja to zrobiłem po lewej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 co do czcionki to niewiedzialem jaka byla wiec dalem jaka mialem ustawiona :P dowm : brak samocgodzikow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Tutaj nowa wersja. Posklejane wszystkie puzzle jak powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 co do czcionki to niewiedzialem jaka byla wiec dalem jaka mialem ustawiona tongue2.gif Jezu, zwykły arial 8 -_- Ale kurde taką wielką musiałeś, ludzie troche wyczucia estetyki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Poza tym przydałoby się dokończyć puzel Micansera ( tak jak ja to zrobiłem po lewej ) O to mi chodziło z tym niepasowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Micanser poprawiłem twojego puzzla na górze ponieważ ktoś wymazał kawałek tego puzzla. Mam propozycję że np. Ja z Yodą i autorami ludzików będziemy robić puzzle ludzikowe na tym nowo powstałym terenie piaszczystym oraz żeby kończyć poszczególne tereny (podwodny, i ten z lawą :P) Oraz proszę patrzeć przed dodaniem puzzla żeby się chaos nie robił później :P @Sasuke-Kun Faktycznie zapomniałem o twoich samochodzikachlecz nie raz dają wersje z ludzikiem w dziurze a raz z samochodzikami. Sorry mój błąd :P Jeżeli możesz to poprawić to bardzo proszę. Teraz już ide więc nie mam czasu :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Litelfisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 sory za czyjegos nurka ale moj byl przydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 To właśnie tu admini i moderatorzy wzbogacają i ulepszają GMClan ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Heh nie chciałem robić douuble posta a troche mi sie nudziło więc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Prop babka z zasłoniętymi niewiadomoczymi ma krzywo wklejony puzel. Ten regge zią też. Proponuję robić puzzle w stanie trzeźwości =D Założę się, że pierwsza osoba dorobi puzel właśnie pod tą babką, i nie będą to piersi >: D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 HOLD IT. Konrad, zobacz coś zrobił. Tzn co jest na prawo lewo (lol) od Twojego puzzla. Woda. Popraw to jakoś =0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nikogo nie ma, można dodawać nowe puzzle bez stresu. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Każdy doczepia jeden puzel na post. damnit. Zostaw jeden. Ah, i "Ale łydki" Powinny być usunięte i te cuda obok powinno zostać usunięte, albo przynajmniej poprawione. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 2 poprawka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A to moj 1 puzzel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 FlaczeQ: Ach, sry, musiałem przeoczyć. :) Pozwoliłem sobie poprawić te dwa puzzle z nurkami, żeby pasowały do sąsiednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ten napis na puzzlu z domkiem byl troche nieestetyczny wiec go poprawilem nie wiem czy to dobrze ale chyba wyglada lepiej *to nie byl moj puzzel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Coś się spóźniłem. Połączyłby ktoś z aktualem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @Up Proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 ja chce dorysować puzzla,ale nie wiem jak tu printa zrobić!? :D to już jest takie duże :P powie ktoś jak to robicie??bo mi to na cały ekran wywala a jak zmienie rozdzielczośćto się pomniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nacisnąć na obrazek prawy przycisk myszki i wybrać opcję zapisz obrazek? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 xD KURDE MOŻE KTOŚ POPRAWIĆ DOMEK Z NAPISEM FIRE SOFT ???? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 LOOOOL!? że zapomniałem...hahahaha ostatnio dla mnie istnieje tylko takie coś jak print screen :D thx... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Mój skromny puzzel. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 To co porwało ufo to był tylko klon Greli!! :D UPS! nie zauważyłem posta wyżej bo nie miałem odświeżonego tematu. A ten firesoft to kompletna porażka :/ aaaargghh!!! skopiowałeś tylko kolory!!!weś to usń bo mi się już rzygać chce na was!!! ciągle tylko jak nie gry przeróbki to nawet bawić się nie umiecie ! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nikas chyba nie zauważyłeś mojej pracy. :] Możesz poprawić swoją i dodać mój klocek? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 przeczytaj mojego posta tyle razy aż się dowiesz o co kaman -.- i chyba to robie,nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi