maciusiowo1 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Stara dobra wersja, zamieszczam puzzel pusty który jest prawie całkowicie idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Dobra tam.. jedziemy :P Edit: Elo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 EDIT: W mordę, Kamilek pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Polaczone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 no wiecie możemy układać wszystkie trzy obecne układanki naraz :D jak komuś niepasi jedna to układa w drugą A ja lubię zło... poniższy puzzel przedstawia słodziutkie stworki zagłady kontemplujące nad umierającą przyrodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Tajemnica dziury w ziemi została rozwiązana. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A oto władce słodziutkich stworków zagłady, w jego kryjówce, Młahahahahaha hahahah hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 dobrze rezerwoje dolny kawalek tej 2 czesci po > lewej stronie oo juz zrobione inny musze poszukac xd OKI rezerwoje ten 5 u gory(pusty) z > lewej strony OK ZROBILEM ------------------------------------- JESTEM ANIOLEM NA CHMURACH..LALALAL..!! ahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 jedna sprawa, edytowałem dzieło (dodałem fale i obróconą kość ) musisz uwzględnić to w swoim, ponieważ zrobiłem to po twoim poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 arr >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ok mamy potworka z glebin. Wkoncu wychodzi jakas ladna ukladanka :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Yoda wstaw moj rysunek "jestem aniolem" do twojego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Muximan: jedna sprawa, edytowałem dzieło (dodałem fale i obróconą kość ) musisz uwzględnić to w swoim, ponieważ zrobiłem to po twoim poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Indrycho oco ci chodzi? aa juz wiem poprawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Yoda wstaw moj rysunek "jestem aniolem" do twojego biggrin.gif Sam sobie wstaw Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 dobra tam xd -------------- WSTAWILEM TWOJA KOSC TU EDIT I TAM TEZ JEST :P jeszcze jedno musze poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 no bo stworzyłem ten puzzel, i go dodałem, ale stwierdziłem że tych dwóch rzeczy mu brakowało, więc dodałem je szybko i na image shok, ale wcześniej pojawił się post Muximan więc napisałem mu, bo myślałem że skopiował stary, i żeby dodał mojego poprawionego ED: no i właśnie o tym mówiłem na obecnym obrazie na moim puzzlu niema kości i fali <_< ED: kurde ten anioł odbiega od obecnej rzeczywistości puzzli <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @up poprawie tego aniola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Muximan Nie ma też puzzla Yoda oraz Davida <_<. Może byś się bardziej postarał z tym puzzlem twoim bo wygląda obleśnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Muximan, a gdzie mój i Davida? Dobra ludzie uwaga: STOP!!!! NIE DAWAJCIE TERAZ PRAC - zaraz złożę to wszystko w kupę =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Muximan nie tworz nowego rodzaju puzzli! Wlasnie dlatego ciagle sa nowe! Gdzie dwie koncowki po prawej i na dole twojego puzzla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 noobody ok dorobie ok zrobilem: pasi?? JEST JUZ OK i zmienilem tego aniola :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 POPRAWIONE!!! Anioł jest brzydki. Najchętniej bym go wywalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 To nie ma trochę sensu, bo zanim ktoś narsuje pojawiają się kolejne. Chociaż dobrze że nie ma tego brzydkiego anioła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 OK tera lepiej wyglada :P @up nienadazam juz dodaje :P DODAJ TEN KAWALEM ZROBILEM INNY OK NIEDAWAC JUZ TEGO MOJEGO GOWNA ZROBIE INNY ;] BO MACIE RACJE TO NIEMA SENSU TEN MOJ RYSUNEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Muximan: znowu nie ma mojego, poza tym co to teraz jest zamiast tego anioła? @Micanser: a może niech każdy robi swój puzel, a jedna osoba będzie łączyć? ;p EDIT: proponuję robić dalej według pracy micansera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Muximan: znowu nie ma mojego, poza tym co to teraz jest zamiast tego anioła? @Micanser: a może niech każdy robi swój puzel, a jedna osoba będzie łączyć? ;p EDIT: proponuję robić dalej według pracy micansera. To nie wypali. Każdy puzzel będzie się inaczej zaczynał i inaczej kończył. Temat wywołał niesamowite zainteresowanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 niewiem co narysowałeś, ale to jest lepsze niż anioł ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ludzie zanim cos wkleicie to sprawdzcie czy ktos juz przed chwila czegos nie wkleil. Jak ja robilem swojego stworka to Yoda w tym czasie wsadzil swoj puzel wiec szybko sciaglem nowy i dokleilem moj puzel do tego co on zrobil. Przeciez to zajmuje minute. Najwiecej problemu robi Muximan, stary gdzie jest moj puzel i Micansera? Wklejasz poprostu jak ci sie podoba i nie patrzysz co inni juz zrobili. Pozatym dobrym pomyslem jest ze poprostu ktos napisze sobie ze to on teraz rysuje puzel a potem zedytuje posta. Mody musieliby sie zajac przy okazji tym topikiem, za duzo tu chaosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Mody musieliby sie zajac przy okazji tym topikiem, za duzo tu chaosu. Już widze jak im sie chce. Już prędzej napisali by porogram który dodawał by puzle. Edit: Przeciez to zajmuje minute. W czasie minuty taki Muximan doda 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi