Flaque Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 'Gra' polega na dorysowywaniu kolejnych elementów układanki. Każdy doczepia jeden puzel na post. Wszystkie puzle są o tych samych wymiarach i wszystkie powinny mieć wejścia i wyjścia (chodzi o te czopki przy brzegach =P) Ah i jeszcze jedno, zapisujcie zawsze jako png. Na swoim puzlu możecie stosować dowolny styl. Nie musi być to pixelart. Następna osoba wkleja ten puzel do painta, dorysowuje swój, i daje tutaj (razem z moim). Następna kopiuje obrazek poprzedniej osoby (czyli już dwa złączone puzle) itd. Zaczynamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ZOMFG peterz, to jest zabawa w rysowanie, nie kopiowanie kwiatków oO Przestańcie już kopiować te kwiaty XDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ktoś tu coś namieszał bo dziwnie sie wkleiło :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 się porobiło =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Niedokładny puzel, ale sza - nikt o tym nie wie. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ciekawe co z tego wyjdzie?? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 kloc do kolekcji z ryjem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 kurde taki cyc miał być a teraz jakiś alf wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Spoko, na tym to polega ;o Tak swoją drogą - Flaczeq, puzel, który dałeś na początku, nie pasował sam do siebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 :P słoneczko mój pierwszy obraz (serio) no moze trochę przesadziłem :P TUTAJ troche to zmiejszyl bo chcialem sprawdzic czy wejdzie ale nie weszlo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Zrobiłem puzla w tym samym miejscu i czasie co Muximan, ale spoko, już zedytowałem XD Jaklub - puzel powinien pasować do reszty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 jak to wstawiacie? aa juz wiem zaraz zrobie 2 obrazek EDIT jest troche niewyrazne bo coś niemogłem napisać ;/ ale jak coś to tam pisze "I naco sie gapisz?" xD zara wstawie bo robie nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A tu macie coś ode mnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 pasterz to moje miejsce bylo! bylem 1 xd tylko cos wstawic niemoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Masz pecha chłopcze. ;) Znajdź se inne miejsce bo to ja wstawiłem mój obrazek pierwszy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ja 1 bylem xD ale niemoglem wstawic dobra odpuszcze ci zrobie inny xd ej pasterz jak to mam wstawic zeby na stronie byl obrazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja to namalowałem wczoraj więc byłem pierwszy. A i nawet szybciej wstawiłem. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ale powiedz jak to wstawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Nad tym gdzie piszesz jest taki pasek. Klikasz tam w ten obrazek. Wklejasz w nim linka i gotowe. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ale wtedy mi pisze ,że prawiodłowo tak a nie prawidloto tak... cos takiego sprubuje MUXI WULKAN :D udalo sie!!dzieki pasterz!! Może założe swój taki temat ,ale poco zaśmiecać forum? :P SUPER POMYSŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Niektóre osoby dały tu takie puzzle, że mamy w paru miejscach głupie urwania. :/ Proponuję przeorganizować obrazek, żeby to jakoś wyglądało. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ZOMFG. Wrzucasz obrazek na www.imageshack.us, kopiujesz ostatni link, wpisujesz na forum [img] wklejasz ten link [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Dark Maximal a ja mam ok? ja zrobiłem ten wulkan i słońce @FlaczeQ Po co jak można na swoim uploaderze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 TERAZ JA COS DAM TERA NIC NIE DAWAC " Narysowałem kwiat miłośći :D Aż dodałem 2 rysunki trzeba było skonczyć z tymi cycami bo niewyszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 jak będzie większe i gotowe to wsadze sobie do gry hehe jako obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi