miki_96 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam. Chciałbym założyć TEAM. Potrzebuję 3 ludzi. - Grafik tworzy grafikę (ale taki dobry grafik). - Pan od muzyki (jak pisałem xD) - Pan od skryptów ( Zrozumiane !? :) ) Oczywiście cechy tych 3 ludzi : - Pomocni - Bez sprzeczań pomiędzy sobą - i oczywiście współpraca. I to by było na tyle. Jeśli ktoś chcę dołączyć do TEAMU pisać poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Jeśli chcesz żeby ktoś się zgłosił to napisz czym Ty się będziesz zajmował,jakie są twoje umiejętności,jakie gry głownie będziecie robic itp,itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Jeśli chcesz żeby ktoś się zgłosił to napisz czym Ty się będziesz zajmował,jakie są twoje umiejętności,jakie gry głownie będziecie robic itp,itd. Skoro nic nie napisał to zapewne będzie płacił. Co rozumies przez dobry grafik i pan od muzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 - Pan od skryptów ( Zrozumiane !? smile.gif );O A co takiego oferujesz w zamian?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Skoro nic nie napisał to zapewne będzie płacił. Co rozumies przez dobry grafik i pan od muzyki? Wierzysz w to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 nie będę płacił. Ja się będę zajmował tworzeniem silnika gry a gry będziemy tworzyć 2D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 - Pan od muzyki Chcesz nauczyciela muzyki? :o @topic: Ja się piszę do teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Mógłbym dojść, ale pewnie i tak nie będziesz mnie chciał... :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wierzysz w to? To był żart. Ale czego oczekujesz od "pana od muzyki"? Jeden powie że jest dobry w tworzeniu muzyki, a potrafi tylko łączyć różne kawałki mp3 i robic jakieś techno. Ja np. robie tylko muzyke w anvil studio (midi). I co rozumiesz przez dobry grafik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Mógłbym dojść, ale pewnie i tak nie będziesz mnie chciał... :crying: No co Ty :P. Ja się zapisałem dzisiaj i się wypisuję tego samego dnia :P. - Grafik tworzy grafikę (ale taki dobry grafik). Odkryłeś Atlantydę, ja tego nigdy nie wiedziałem! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi