Vardi Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam Ostatnio postanowiłem pobawić się Game Makerem w wersji 6.0, ale gdy coś skompiluje i włącze to wyskakuje mi błąd krytyczny na niebieskim tle (każdy chyba go zna :P) i niewiem co jest, wcześniej wszystko było OK. Mam windowsa 98 SE i ani jednego wirusa. Kto wie jak temu zaradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Mój kolega nie mógł włączyć żadnej gry w GMe, zainstaluował nowego DirectXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Też to mam na 98SE (w zarówno 6.0 i 6.1), ale na XP chodziło dobrze. Pewnie 98 jest troszkę zastary, może jakieś nie akualne bibloteki itp... Zresztą nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Czerwca 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 poprawki, poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ale majtkrosoft sprawdza czy masz winde legala, a jak pirat to nie ma poprawek. I co ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Też mam win98SE i wszystko ładnie chodzi :huh: Na stronie Microsoftu można ponoć sprawdzić znaczenie Bluescreenów. Sprawdź to może coś wtedy zaradzimy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Hmm mam directxa 9.0c więc to raczej nie tego wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Właśnie - też mam Directa 9.0c i działa :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Sprawdź może przyspieszanie sprzętowe. Czyli Właściwości ekranu->Zakładka ustawienia->Zaawansowane->Rozwiązywanie problemów i tam ustaw na pełne jeśli jest inne. EDIT Sprawdź FAQ na oficjalnej stronie lub poszukaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Wiecie co ja zauważyłem? Że GM 6.X nie działa zawsze poprawnie i stabilnie na systemach WIN 9X. Dlatego niestety przerwałem tymczasowo zabawę z GM, bo nie chce mi się ciągle przełączać systemu na XP, a to jest katorga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Ja sobie poradziłem zmieniając system na Windows 2000 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi