Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Tytuł: e"L"ka 1.1 Gatunek: symulator/samochodówka Opis: Opis: Przejedz plac manewrowy Poziomy: 1- Przejedz po łuku do przodu na koperte (po czym) wycofaj do miescja startowego. 2- Zaparkuj pod skosem. 3- Zaparkuj prostopadle tyłem. (uwaga- kiedy juz jestes na wyzanczonym miejscu dojezdzaj do krawędzi koperty). Download: https://gmclan.org/up1107_4_e_L_ka.html Rozmiar pliku: 4,25MB. Autorzy: Programowanie: Ra3l za pomocą przykładu Cekol'a. Fabuła: Ra3l Grafika: Ra3l Muzyka: none Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaraz sciagne i powiem cos niecos o tym :) EDIT: Hamulec reczny RULEZ ^^ Ale nie moge przejsc pierwszego poziomu ;/ Dojezdzam do konca i nic ;/ Jak podjechalem do krawedzi to zrestartowalo ten poziom (walnalem w slupek) EDIT2: Aaaa... Mialem sie cofnac :P Gra ma troche niedopracowan, drugi poziom najlatwiej przejsc wyjezdzajac za gorna linie, a pozniej prosta do 'koperty'. Auto troche nierealistycznie sie zachowuje. Nie obrazisz sie, jak zrobie cos podobnego? :) Bede miec zajecie przez jakis czas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Jest wyrwaznie napisane zebyś jeszcze wrócił zpowrotem :] dojedz na srodek komperty i wycofaj na koperte na ktorej stałes wczesniej :] i przejdziesZ:P;] pozdrawiam. A czemu mam się obrazić ??:] EDIT1: Rób co chcesz:P;] Wypisz niedopracowania to postaram się poprawić:P;] Jeżeli chodzi o to że można na okolo/sluśkę itd. to wystarczy pododawać pachołki :] ale chyba wiadomo że za linie nie można?:] a po za tym linie zawsze można solid walnąc:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Szkoda że jedna plansza ;/ i słabe menu ;/ Ale genialnie się prowaddzi chociaż ręczny zbyt mocny ;P 4/5 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Zobaczysz co zrobie i dowiesz sie o co mi chodzi ^^ W niedziele powinna juz byc moja wersja eLki :) Moge ci nawet dac kod zrodlowy (jezeli korzystasz z 'siodemki') :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 lol, jak wyjezdzam za ekran to mi samochod znika i nie da sie nic zrobic poza wyjsciem ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie znika, tylko za daleko pojechales -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No nieźle nieźle. Żeby wszystkie pierwsze gry na GMC takie były to byłbym szczęśliwszy ;p Ale nie umiem przejść 3 etapu ;( 3+/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Stresogenna gra. Przy 1 poziomie pogryzione paznokcie i wypowiedzianych 10 słów na K. Gra fajna 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Przecież to jest przykład Cekola ;/ kolejna przeróbkanawet opon nie zmieniłeś. Chamulec ręcznyto ja nie wiem jak tochyba najnowsza generacja naty-wypadkowa... 1/5 bo przeróbka przykładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Yoho szukator bugow i tak cos znalazl otoz: w 2 lvl gdy sie wycofa to automatycznie przenosi do 3 lvl, i jeszcze taka rada, moze zrobic zeby jak wyjedziesz za linie biala to tez zaczynasz od nowa... ja daje 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 moze zrobic zeby jak wyjedziesz za linie biala to tez zaczynasz od nowa... No bo 3 etap przeszedłem chamsko wyjeżdżając za planszę i potem prosto na kopertę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ja tez : D 2 tak samo :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Bedę się sprzeczał, ale: Rękaw tak nie wygląda, łuk jest zbyt ostry, powinien być łagodniejszy, poza tym brakuje jazdy na półsprzęgle, wtedy samochód praktycznie nie traci na prędkości. Ten manewr wykonywałem w życiu kilkadziesiąt razy i inaczej go pamiętam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Na podstawie przykladu Cekola to jest. A po za tym jeżeli chciałem uzyskać taki sam efekt jazdy jak w tym przykładzie jak w Cekola to jak to miałem zrobić? Zmieniłem parametry usunołem co mi było nie potrzebne etc. Chyba po to są przykłady ? A co opon z gory kazda wygląda tak samo ?!:P Np. zmieniłem rozstaw kól, wielkość kół itd. więc chyba nie zrobiłem tylko plansz.:] poprawie te linie:] Aha 1 plansza (to jest menu:]) a jak na luku się cofnie do tylu to przenosi :P ale o to chodiz zeby pojechac po luku i wrocic. Może uzyje chacpointów na tym luku?:P ze trzeba zaliczyc na koncu i dopiero sie odblokowuje?:] sie poprawi.. Plansz malo bo to demo...:] Bedzie wieksze i poprawie to co nie pasuje wam;] Na pierwszym miejscu linie dam na kolizje:]:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Na podstawie przykladu Cekola to jest. A po za tym jeżeli chciałem uzyskać taki sam efekt jazdy jak w tym przykładzie jak w Cekola to jak to miałem zrobić? Zmieniłem parametry usunołem co mi było nie potrzebne etc. Chyba po to są przykłady ? A co opon z gory kazda wygląda tak samo ?!:P Np. zmieniłem rozstaw kól, wielkość kół itd. więc chyba nie zrobiłem tylko plansz.:] poprawie te linie:] Aha 1 plansza (to jest menu:]) a jak na luku się cofnie do tylu to przenosi :P ale o to chodiz zeby pojechac po luku i wrocic. Może uzyje chacpointów na tym luku?:P ze trzeba zaliczyc na koncu i dopiero sie odblokowuje?:] sie poprawi.. Plansz malo bo to demo...:] Bedzie wieksze i poprawie to co nie pasuje wam;] Na pierwszym miejscu linie dam na kolizje:]:)) dobre na takim enginie zrobić coś ala gta heh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 NIe chce się bawić w moda :] ale to chyba nic nie wnosi do tematu:] Jutro już nowa wersjaz poprawionom kolizja z liniami, plus 3 nowe levele:] pozzdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Bardzo podoba mi się jazda i kierowanie, szkoda, że jest to przykład, ale jak mówisz, że powstanie nowa wersja, to może coś dasz od siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Mi się ta gra podoba :) dlaczego? bo właśnie się uczę jazdy i widzę że kierowcy ze mnie nie będzie :D dałem 5/5 (trochę zawyżyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Głupio że widać linie które które trzeba dotknąc aby przejść dalej. Gra nudna i do tego na przykładie, 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Cienko, bardzo słaby hamulec ręczny to wogule nie jest ręczny, na przykładzie ocena 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Słaby ręczny ?? On w miejscu staje jak ręczny nacisniesz :]] :) Strzałka w dół to wsteczny :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Błeh, łatwo da się przejść z oszustwem ;]. Daję 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Slaby reczny, czyli ze nierealistyczny... Niedlugo skoncze swoja wersje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Gra jest ciekawa, trochę mnie wciągnęła :P Hmm 4/5 czyli 8/10. Pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Dorobiłem kierunkowskazy, poprawiłem kolizje z liniami, dodałem ruch uliczny i zadania w miescie...:] oraz zmieniłem pojazd. dzisaj wystaiwe wersje 1.2 tylko musze dorobić więcej zadan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Fajny symulator na zachęte dam ci 5/5 :D :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 no starczy mi to ze na zywo prawka nie moge zdac, a prób i tak miałem już za dużo :) wole nie sciągać żeby sie bardziej nie dołować no starczy mi to ze na zywo prawka nie moge zdac, a prób i tak miałem już za dużo :) wole nie sciągać żeby sie bardziej nie dołować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Niestety ale premiera może nieznacznie się opóźnić. Chce dopiescić tą grę graficznie, i dodac dużo leveli. To już oficjalnie zapowiadam :] Mogę tylko powiedzieć ze jest dużo więcej funkcji niż w poprzedniej. I zostały poprawione błędy które wymieniliście.. .:)) Szczegóły przy zamieszczeniu gry na forum:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Chce powiedziec, ze pomagalem tu troche :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi