Driger Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Tak wiec to juz jest praktycznie koniec . Musimy teraz z gier ktore pozostaly wybrac najlepsza . Czas ustalam do soboty . Przyznawanie punktów , tu bedziemy przyznawać +3 pkt , +2 pkt , +1 pkt i tyle . ( Mysimy przyznac wszystkie punkty inaczej glos zostaje nieuznany.) ;p A o to lista gier ktore zdobyly najwieksza ilosc punktow w poprzednim etapie . ( Myslalem ze bedzie trudniej wybrac a tu sie fajnie poskladalo ;p ) Quake I Worms I Heroes of might and magic 3 Knights & Merchants Empire Earth Icewind Dale 2 Baldur's Gate 2 Diablo I Starcraft : Broodwar Grand Theft Auto III Fallout 2 Dungeon Keeper Abe's Oddysee Half - Life 13 LUTY 2008 - ROZPOCZECIE 16 LUTY 2008 - ZAKONCZENIE No to glosujemy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Uwazam iz Starcrafta powinno sie polaczyc Starcraft: BW bo to tylko dodatek, i raczej traktuje sie to jako to samo. Starcraft Brood War +3 GTA III +2 Half - Life +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Baldur's gate 2 +3 Icewind Dale 2 +2 Starcraft +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Uwazam iz Starcrafta powinno sie polaczyc Starcraft: BW bo to tylko dodatek, i raczej traktuje sie to jako to samo. Starcraft Brood War +3 GTA III +2 Half - Life +1 Nom w sumie tak , a dobra polaczylem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Baldur's Gate II +3 Knights&Merchants +2 Fallout 2 +1 B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Oczywiście Flatout 2+3 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 +3 Fallout 2 +2 Quake I +1 Abe's Oddysee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Oczywiście Flaout 2 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Sory ale pierw przeczytaj temat a potem pisz posta :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: A po za tym teraz nawet nie wiem czy Ty zle przeczytales czy zle napisales , bo po twoim poscie mozna wnioskowac ze chodzi Ci o gre Flatout 2 edit: oj pawcio pawcio , ale edit ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No właśnie: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fl...+Google&lr= http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fa...+Google&lr= WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No właśnie: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fl...+Google&lr= http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fa...+Google&lr= WTF? Wlasnie ja nie wiem skad on wydarl tego flatouta , i o to mi sie rozchodzi , o punktacji juz nie wspomne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Abes Oddysee +3 Quake 1 +2 Gta3 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Diablo I +3 Half-Life +2 Abe +1 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Worms I +3 - nie wiem co to jest Worms I? Te na DOSa? Fallout 2 +2 K&M +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Te na DOSa? Pewnie chodzi o jedynkę Wormsów - ona była na Amigę, potem na DOS-a i trochę konsol. +3 - Worms 1 +2 - Abe's Oddysee +1 - Half-life Flatout 2+3 Koleś, czy ty czegoś nie pomyliłeś? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 3+ GTA 3 2+ Flat... no dobra, żartuje :P Fallout 2 (Gdyby było Fallout 1 to bym dał 3) 1+ Quake 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 A więc: "Dungeon Keeper" +3 "Empire Earth" +2 "Icewind Dale 2" +1 PS: W liście gier jest 'Stardraft' napisane.. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Quake I +3 Worms I +2 Half - Life +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Baldur's Gate 2 / +3 HoMM 3 / +2 worms I / +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Stardraft : Broodwar Starcraft : Brood War +3 HOMM3 +2 Worms +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 HoMM III (+3) GTA III (+2) Quake I (+1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Quake 1 +3 Diablo1 +2 GTA3 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Grand Theft Auto III +3 Quake 1 +2 Heroes of Might and Magic 3 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 HoM&M 3 +3 GTA3 +2 Worms 1 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Herosi 3 +3 Baldurek 2 +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Herosi 3 +3 Baldurek 2 +2 Przyznawanie punktów , tu bedziemy przyznawać +3 pkt , +2 pkt , +1 pkt i tyle . ( Mysimy przyznac wszystkie punkty inaczej glos zostaje nieuznany.) ;p :E Baldur's Gate II +3 Fallout II +2 Diablo I +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Starcraft BW+3 Za niesamowity gameplay i klimat. Po spotkaniu ze Starcraftem, nikt nigdy nie będzie znów sobą ;] Baldur's Gate II+2 Grałem w Dark Alliance na GBA i dodatek do jedynki, a skoro nie ma tu ich, to zagłosowałem na dwójkę. BTW. Dark Alliance wciąga jak nic... Empire Earth+1 Miło się gra i długo. No i niektóre surowce są niewyczerpalne (wszystkie oprócz drewna). A ponieważ nie mam co robić, to napiszę czemu nie wybrałem innych. Quake I Wolę trójkę, ale trzeba przyznać, że sposób przechodzenia gry był oryginalny ;) Worms I Fajna gierka, ale przy Starcrafcie to mały pikuś. Heroes of might and magic 3 Gierka na miesiąc, potem pół roku przerwy i powrót. Ogólnie, jakoś mi się znudziła. Knights & Merchants Chyba pierwsza gra ekonomiczna, w którą pykałem. Zdenerwowałem się gdy się ciągle przywieszała... Icewind Dale 2 Jakoś klimat mi się nie spodobał... Zbyt taki... "szary". Diablo I Nie przepadam za H&Sami. Wolę zwykłe RPGi. Grand Theft Auto III Nie grałem zbyt długo (hmm... kilka minut), więc nie mogę ocenić. Fallout 2 Nie grałem - nie oceniam Dungeon Keeper What's this? Abe's Oddysee j.w. Half - Life Coś tam słyszałem... Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem moimi ocenami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Dungeon Keeper What's this? Abe's Oddysee j.w. Masz bana na wikipedię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 -Cała saga Fallouta (klimat, kuesty, dusza) -GTAIII (bo gta+3d po raz pierwszy) -Chrome (pierwsza polska gra na porządnym poziomie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Starcraft BW+3 Za niesamowity gameplay i klimat. Po spotkaniu ze Starcraftem, nikt nigdy nie będzie znów sobą ;] To prawda. ;] Doznałem szoku, kiedy wreszcie zagrałem w SC i uświadomiłem sobie, że mam na półce przynajmniej 5 o niebo lepszych RTSów. =p No, ale dzięki Blizzardowi doceniłem moje stare gry. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 HoM&M III +3 Baldurs Gate 2 +2 Icewind Dale +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi