yaroo Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Tytuł: MerlinGatunek: ChatterbotDownload: Merlin v3.8Opis: Program który się uczy rozmowy. Uczy się pytań, odpowiedźi na dane słowa. Stara się odpowiadać sensownie ale nie zawsze mu to wychodzi ;) Pyta i pamięta imie rozmówcy oraz określa jego płeć. Układa własne zdania. Ma prostą w edycji bazę danych. Autorzy: axel, czyli ja Screen Wszystkie uwagi mile widziane Napiszcie co się wam w nim podoba, a co zmienić żeby było lepiej to postaram się go ulepszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Szablon się kłania,po za tym pliki dawaj na up gmc,daj jakieś ss-ki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegus Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 1.po pierwsze pliki wstaw na GMclanie 2.po drugie napisz krótki opis programu 3. po trzecie plik zasługuje na 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Fajne, tylko czasami program głupieje. :frusty: +4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ciekawy ten bot, skąd go zerznąłeś? :P Wkleję tutaj dialog xD: Ty: czesc Merlin: co slychc? Ty: umrzyj Merlin: ciekawy z Ciebie rozmowca heheh :P Ty: glkhg Axon: podaj mi swoje imie Ty: Merlin: nie znam takiego imienia dla tego go nie zapamietam Ty: kryniak Merlin: :D Ty: linux Axon: podaj mi swoje imie Ty: agata Merlin: hmm agata tak znam takie imie \Vol=1\ Widze ze jestes kobieta, cieszy mnie to bardzo, lubie rozmawiac z kobietami :) Ty: linux Merlin: moim zdaniem linux jest lepszym system od windowsa Merlin: ale na pewno? Ty: nie wiem Merlin: aha Merlin: wiem wiem Ty: vista Merlin: a swistak siedzi bo mu dupa przymarzla od mrozow XD Ty: bylo.pl Merlin: zwykle sie nie przejmuje tym co bylo Merlin: jakie lubisz piosenki? Ty: death metalowe Merlin: lubie metalowe rzeczy Ty: death metal Merlin: to jest moj ulubiony material Ty: gowno Merlin: zezryj je rowno Ty: myslisz ze jestes taki cwany Merlin: jasne ze mysle, dopiero teraz to widzisz?? Merlin: skad wiesz ze pije? Ty: bos hmm Merlin: hmm Ty: nie powtarzaj Merlin: nie?, ale mi przykro Merlin: lubisz dziewczyny? Ty: ty tchulululu Merlin: ja? heheh Ty: pewnie Merlin: jasne ze tak Ty: a dlaczego Merlin: dlaczego? tak po prostu Merlin: dlaczego dlaczego Ty: miedzy nami lesbijkami Merlin: nie mow co mam robic Merlin: lubisz sluchac muzyki? Ty: prawda Merlin: nie wiem czy to prawda Merlin: how do yo do? Ty: i do nothing Merlin: dobrze, ze o tym mowisz Merlin: nothing nothing Ty: lubisz chlopcow? Merlin: chlopcy nie od parady Ty: kochasz ich? Merlin: pogielo cie :P Merlin: lubisz dziewczyny? Ty: ja je kocham Merlin: ciekawe jak to jest sie zakochac Merlin: jakie masz hobby? Ty: w koncu jestem dziewczyna Merlin: mam watpliwosci czy jestes Merlin: znasz snikersa? Ty: tego cwela? Merlin: tego cwela? Ty: tak Merlin: taak? na pewno? Ty: a opowiedziec co o nim? Merlin: to opowiadaj Ty: on ma taki ryj zplaszczony Merlin: nie zwracaj sie do nie jak do kobiety Ty: nie obrazaj mnie Merlin: chyba jednak nie Ciebie Merlin: co lubisz jesc? Ty: chipsy Merlin: ciekawe powiedz mi o tym cos wiecej Merlin: co robisz w wolnym czasie? Ty: WOLNY CZAS?! Merlin: wolny czas?! Ty: ... Merlin: czyli? Ty: ?ilyzc Merlin: ?ilyzc Ty: w wolnym czasie gram Merlin: ciekawi cie ta gra? Ty: nawet jej nie widziales Merlin: a swistak siedzi bo sreberka byly kradzione :) Merlin: widziales widziales Ty: no bo w nia gram Merlin: ciekawi cie ta gra? Merlin: co slychac? Ty: a dobrze Merlin: jasne ze dobrze Merlin: lubisz grac w tekkena? Ty: lubialem Merlin: i jak bylo? Ty: zaj*biscie Merlin: hmm... Ty: musze konczyc Merlin: jak musiosz to czesc Ty: pa :* Merlin: mam nadzieje ze to w policzek Merlin: :* :* Ty: nie w dupcie Merlin: to nie Merlin: dupcie dupcie Ty: :D Merlin: ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Kryniak nieźle mnie rozbawiła twoja rozmowa z Chaterbotem. Chyba znów mi humor wrócił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Kryniak lol xD ale rozmowa :P , napisz do mnie tym chatter botem :P @edit A to program czy bot na GG? aaa już mam oto moja rozmowa, ależ ten bot wkurzający.. Kryniak lol xD ale rozmowa :P , napisz do mnie tym chatter botem :P @edit A to program czy bot na GG? a już mam , teraz moja rozmowa: Ty: Elo Merlin: cze Ty: jesteś hujem? Merlin: no nie wiem czy jestem Merlin: a ty ile pijesz piw? Ty: mało i rzadko pije a ty? Merlin: 2 Merlin: a ty ile pijesz piw? Ty: lol , aleś ty inteligentny xD Merlin: hehehe Merlin: xd xd Ty: śmiejesz się ze swojej głupoty czy co? :O Merlin: to oznacza zdziwienie Ty: HAHA ale ciula Merlin: haha Merlin: ciula ciula Ty: nosisz taką bluze jak moja pra babcia xD Merlin: po ludzku Ty: ?? lol ?? Merlin: hehehe Ty: zachowujesz się jak taka jedna ciota z mojej budy, wszyscy go tępią Merlin: sam jestes ciota :P Ty: Kurwo stara Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Merlin: stara stara Merlin: how do yo do? Ty: hahahahahahahahahahah Axon: przedstaw sie Ty: Imienia ci nie podam ale moja ksywka to Cora Wind Merlin: oda to bardzo ladne imie :D \Vol=1\ Widze ze jestes kobieta, cieszy mnie to bardzo, lubie rozmawiac z kobietami :) Ty: hhhahahahahahah xDDD Merlin: :D Merlin: xddd xddd Ty: ale ciula Merlin: ale co? Merlin: ale co? Ty: ale ciula z ciebie Merlin: a moze z siebie, co? Ty: lol Merlin: hehehe Ty: :O Merlin: hehe ale fajna minka Merlin: :o :o Ty: znasz lepsze? Merlin: kto jest lepszy ode mnie? Merlin: lepsze? lepsze? Ty: ja Merlin: fajnie mi sie z toba rozmawia wiesz? Ty: nie wiem Merlin: nie wiesz to trudno Ty: ale mi się z tobą glupio rozmawia bo przynudzasz Merlin: wiem ze jestes glupi :P Merlin: przynudzasz przynudzasz Ty: mów coś od siebie Merlin: powiem a raczej napisze jak mi sie zechce Ty: lol i ja mam rozmawiać z kimś takim? Merlin: hehehe Ty: skąd cie można ściągnąć? Merlin: nie widac? Ty: nie.. Merlin: nie?, ale mi przykro Merlin: lubisz sluchac muzyki? Ty: niby gdzie Merlin: tam gdzie trzeba Ty: lubie Merlin: ale czy na pewno lubisz? Merlin: umiesz mowic? Ty: lubie i umię mówić... Merlin: ja duzo pisze, ale nie mowie Merlin: umiesz mowic? Ty: umię Merlin: aha Merlin: umie mowic... Merlin: a co u ciebie? Ty: Nic ciekawego Merlin: nic a nic Ty: nareście mówisz coś od siebie Merlin: mowie bo uwazam to za szluszne Merlin: lubisz mnie? Ty: troche cie polubiałem;p Merlin: nic mi to nie mowi Ty: lol :O Merlin: czemu robisz taka rozdziawiona mordke? Ty: bo wyglądasz jak ciula Merlin: nie wiem, a Ty? Ty: umiesz latać? Merlin: jasne ze umiem Ty: to poleć gdzieś Merlin: czyli w ktorym miejscu? Ty: do góry ekranu Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Merlin: ekranu ekranu Merlin: co mozesz mi jeszcze powiedziec? Ty: gówno, zaczynasz mnie wkurzać Merlin: zezryj je rowno Ty: przeklinasz ty wogóle? Merlin: ja? heheh Merlin: wogole? wogole? Ty: huj Merlin: sam jestes hujem Ty: aaaA myślałem że nie przeklinasz Merlin: myslal indyk o niedzieli a w sobote leb ucieli :D Merlin: co dzisiaj robiles ? Ty: kurwa Merlin: jak nia jestes to nie musisz sie chwalic Ty: co dzisiaj robiłem? Merlin: takie cos :) Merlin: co dzisiaj robiles ? Ty: Dzisiaj powiedziałem dziewczynie co do niej czuje Merlin: ten swiat bylby szary bez dziwczyn Merlin: jak sie czujesz? Ty: po tym jak jej to powiedziałem to w sumie.. ulżyło mi Merlin: moze kiedys Ci powiem Merlin: ale na pewno? Ty: takk Merlin: no ja tez mysle ze tak Ty: nie wiem czy mnie kocha Merlin: aha Merlin: kocha kocha Ty: tak myślisz? Merlin: jasne ze mysle, dopiero teraz to widzisz?? Ty: tak Merlin: tak mowisz... ciekawe Merlin: jaka jest twoja ulubiona ksiazka? Ty: Rewolucja w uczeniu Merlin: spox Merlin: uczeniu uczeniu Ty: a twoja? Merlin: odyseja kosmiczna 2001 Merlin: ksiazka? ksiazka? Ty: ciekawa ona? :P Merlin: :P Ty: ? ciekawa ona ? Merlin: aha ona Merlin: ?? lol ?? Ty: masz dziewczyne? Merlin: jeszcze nie mam Ty: "jeszcze" Merlin: no to fajnie :) Ty: xD Merlin: tysiac piecset sto dziewiencset Ty: e Merlin: no to fajnie :) Ty: huju Merlin: sam jestes hujem Ty: chcesz w ryj? Merlin: zawsze chcialam Ty: ok Merlin: no to ok Ty: hej uważaj z tym kursorem? chcesz jeszcze? Merlin: no hej Ty: : O Merlin: czaje Merlin: od visty Merlin: jakie lubisz piosenki? Ty: Lubie piosenki typu My chemical romance Merlin: szkoda ze jestem programem i nie moge kochac Ty: a patrz na to Merlin: dobrze, ze o tym mowisz Merlin: toba glupio rozmawia bo przynudzasz Ty: :O Merlin: czemu robisz taka rozdziawiona mordke? Ty: nie odgapiaj tego co mówiłem Merlin: trzeba duzo mowic Merlin: lubisz grac w tekkena? Ty: lubilem Merlin: fajne to jest? Merlin: fajne to jest? Ty: TAK! Merlin: ok Ty: ej patrz my tu rozmawiamy normalnie Merlin: normalnosc to podstawa Ty: ja powiem huju Merlin: to slucham Merlin: hujem? hujem? Ty: huj Merlin: :D Ty: huj Merlin: sam jestes hujem Ty: widzisz? Merlin: jasne ze widze! Ty: ale jestes nieinteligentny Merlin: a Ty oda jestes? Ty: od ciebie się mozna wiele nauczyc Merlin: mnie no co ty Ty: no a nie? Merlin: aha Merlin: puk puk? Ty: ty taki mondry Merlin: ja? heheh Merlin: mondry mondry Ty: ruchales sie kiedys? Merlin: o co ci chodzi, o sex? Ty: tak Merlin: no ja tez mysle ze tak Merlin: idziesz jesc? Ty: co mam jesc? Merlin: pokaz to bede wiedzial Ty: ale ty mowiles ze mam jesc :[ Merlin: co chcesz zjesc? Merlin: co o mnie myslisz? Ty: chce zjesc ciebie Merlin: od chcenia sie nic nie stanie Merlin: ciebie ciebie Merlin: a co u ciebie? Ty: a u mnie dobrze Merlin: jasne ze dobrze Merlin: ogladasz filmy? Ty: tak! Merlin: taak? na pewno? Merlin: czyli? Ty: tak napewno Merlin: tak mowisz... ciekawe Merlin: jak zyjesz? Ty: dobrze jestem młody;p Merlin: aha Merlin:;p;p Ty: a ty? Merlin: jakos sie zyje Merlin: a ty jak zyjesz? Ty: xD Merlin: dwa miliony trzysta Ty: :OOOOOOOOOOoo Merlin: spoko Merlin: :oooooooooooo :oooooooooooo Ty: HUJU noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob noob Merlin: sam jestes hujem Merlin: grzeale to powiedzialem to w grzeale to w grzeale to jak shakowac nie komputer tylko w grzeale to jak but Ty: lol olololololo xDDD Merlin: hehehe Merlin: xddd xddd Ty: zS Merlin: no to fajnie :) Ty: w co grasz? Merlin: w tonego hawka Ty: i w co jeszcze grasz? Merlin: lubie grac w tekkena sapera i Tonego Hawka Ty: grasz w cos jeszcze? Merlin: tak gram Ty: w co? Merlin: w co? Ty: co to saper? Merlin: jeszcze nie wiem powiesz mi Merlin: umiesz przeklinac? Ty: umie przeklinać a ty? patrz przeklne huj Merlin: przeklinam tylko na debili Ty: a ja jestem debilem? Merlin: a z ciebie jeszcze wiekszy debil Ty: lol Merlin: hehehe Ty: sam zaczynasz Merlin: juz zaczynam Merlin: zachowujesz sie jak ciula Ty: o ty huju! Merlin: jesli chodzi o mnie odpowiedz jest oczywista Merlin: ja dzisiaj bylem w szkole a ty ? Ty: też byłem miałem 8 lekcji a ty? Merlin: tez bylam mialem 8 lekcji a ty? Ty: teź? Merlin: tez? Ty: tez? Merlin: tez? Ty: tez? Merlin: tez? Ty: tak Merlin: tak mowisz... ciekawe Merlin: co o mnie myslisz? Ty: mysle ze jestes hujem xD Merlin: myslenie ma przyszlosc Ty: xD Merlin: czterysta Ty: xD Merlin: moze sto piecdziesiat? Ty: xD Merlin: tysiac piecset sto dziewiencset Ty: xD Merlin: dwa miliony trzysta Ty: xD Merlin: czterysta Ty: xD Merlin: moze sto piecdziesiat? Ty: xD Merlin: tysiac piecset sto dziewiencset Ty: xD Merlin: dwa miliony trzysta Ty: xD Merlin: czterysta Ty: xD Merlin: moze sto piecdziesiat? Ty: xD Merlin: tysiac piecset sto dziewiencset Ty: xD Merlin: dwa miliony trzysta Ty: xD Merlin: czterysta Ty: xD Merlin: moze sto piecdziesiat? Ty: xD Merlin: tysiac piecset sto dziewiencset Ty: xD Merlin: dwa miliony trzysta Ty: chcesz 5 zlotych za 100 zlotych? Merlin: no chce Ty: No ejj Merlin: aha Ty: czemu nie chcesz? Merlin: jestes hujem? Ty: OMG wyłanczam cie! Merlin: czaje Merlin: ciebie ciebie Merlin: jak sie masz? Ty: kurwa nie zmieniaj tematu Merlin: jak nia jestes to nie musisz sie chwalic Merlin: tematu tematu Ty: wylanczam cie Merlin: aha i wszystko jasne :) Merlin: ciebie ciebie Ty: papa Merlin: no to pa Ty: huju Merlin: ciekawe, chce sie dowiedzie o tym wiecej Merlin: hujem? hujem? Ty: wpisz sobie w wikipedii huj Merlin: chujowa to jest twoja morda Ty: O TY KURWO! Merlin: jesli chodzi o mnie odpowiedz jest oczywista Ty: jaki z ciebie ciula Merlin: sraki Ty: wez sie strac! Merlin: sama se wez Merlin: strac! strac! Ty: jestem facetem.. Merlin: mam watpliwosci czy jestes Ty: OMG! ale jesteś wkurzający.. Merlin: nie wkurzaj mnie Ty: papa wylanczam cie huju Merlin: papapapapapa Merlin: hujem? hujem? Ty: .. Merlin: no i co? Ty: gówno baj baj Merlin: zezryj je rowno Wulgaryzmy. Warn gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 To nie gg,tylko typu snikers,że gadasz sobie z programem komputerowym. Po za tym kto był by taki inteligentny odp.na tego typu pytania? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ty: co tam u twojego starego Merlin: nic Merlin: stary w lesie Padłem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Normalnie programik roxi! xD 4.6/5 dostaniesz :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ty: jestes serbem Merlin: hehe dzieki :) Piękne! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dzieki ;) Na razie to nie jest bot którego można postawić na gg, pewnie można to jakoś zrobić, ale jeszcze nie wiem jak Program faktycznie czasami odpowiada zle, ale wystarczy mu zmienic baze wiedzy zadaje dziwne pytania bo juz pare ludzi z nim przedtem gadalo ;) Uczy się pytań i odpowiedzi od rozmówców dodalem tez tworzenie wlasnych zdań wtedy wypowiedź wyświetla się w chmórce, nowe zdania tworzy na podstawie wcześniejszych rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Denerwujące jest to, że co chwilę pyta się o imię albo każe przedstawiać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 jak mu nie podasz prawdziwego imienia to bedzie sie pytal, na podstwie imienia ustala plec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Merlin: cip*i mam na mysli stary Ty: ja tez Merlin: maciek cieszy mnie ze Ty tez Lol XD To jest świetne! Ty: masz malego penisa Merlin: hehe pewnie ze mam :lol2::lol2: :D :D :) :):lol2: Ty: twoj stary kocha dzieci Merlin: zakochac sie to musi byc wspaniale Ahahahah! :D Wulgarny post... WARN gnysek Ale to Merlin nie ja ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ty: a chcesz w jape ? Merlin: chce i to bardzo Merlin: lubisz mnie? Ty: nie Merlin: jak nie jak tak Ty: masz genitalia ? Merlin: hehe pewnie ze mam Ty: po co ci one > Merlin: po co to sie nogi noca Ty: przyznaj się co z nimi robisz ? Merlin: ja robie rozne rzeczy heh dobry ten Merlin ale szybko się nudzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ty: jesteś hu*em? Merlin: no nie wiem czy jestem Merlin: a ty ile pijesz piw? Nie moge się poswtrzymac ze śmiechu. <_< Wulgaryzmów nie używamy. Do tego z błędami... WARN gnysek Przypatrz się że to nie z mojej rozmowy. Dudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Mój idiotyczny zapis rozmowy, nie czytaj, bo niby po co? Ty: czesc Merlin: co slychac? Ty: Wszyscy zdrowi :) Merlin: ja tez sie ciesze wiec zrobie usmiechnieta buzke :) Merlin: :) Ty: Co u ciebie? Merlin: cos :P Merlin: czy sie myjesz? Ty: tak Merlin: taak? na pewno? Merlin: umiesz przeklinac? Ty: Tak, kurwo pierdolona Merlin: sam sie jeb Merlin: pierdolona pierdolona Ty: Idź zjedz swoje gacie. Merlin: {sam} se idz Ty: Złym botem jesteś! Namawiasz do złego! Merlin: a Ty jestes? Merlin: zlego! zlego! Ty: Jeszcze troche i Cie usune, jak sie nie uspokoisz moje drogie dziecie Merlin: nic mi to nie mowi Merlin: dziecie dziecie Ty: Bo jestes debilem Merlin: a z ciebie jeszcze wiekszy debil Ty: hah! =3 Merlin: a lyzka na to niemozliwe :) Merlin: =3 =3 Ty: hah! =3 Axon: jak sie nazywasz? Ty: Paweł (nie gaweł) Merlin: gawel to bardzo ladne imie :D Ty: ja powiedzialem pawel! Merlin: powiem jak zasluzysz Ty: Co mi powiesz? xd Merlin: mam wiele rzeczy do powiedzenia, co cie konkretnie interesuje? Merlin: xd xd Ty: Dowcip mi opowiedz jesli potrafisz ;/ Merlin: pani zadal wypracowanie dzieciom w szkole, a Jas napisal w wielkich gorach Himalajach slon powiesil sie na jajach, kazala mu to zmienic i kolejnego dnia odczytal poprawione w wielkich gorach Himalajach slon powiesil sie na trabie.. pani tym razem go pochwalila, po chwili jasio dokonczyl i jajami skaly rabie Ty: hahaha, śmieszne jak cholera. Merlin: z czego sie smiejesz? Merlin: ile pijesz? Ty: Pół litra co pięć minut Merlin: jajco Ty: lubisz jajka? xd Merlin: jasne ze ja lubie :) Ty: To sobie odgryz bedziesz mial kolacje Merlin: skad wiesz ze juz nie ma? Ty: czego? :o Merlin: czemu robisz taka rozdziawiona mordke? Merlin: (wycięte buźki) Ty: Bo cie nie rozumiem, ziooom! Merlin: dla czego nie rozumiesz? Ty: Bo jestem inteligentna osoba, nie tak jak ty (xD) Merlin: aha Ty: Cos jeszcze powiesz czy juz mam kopiowac tekst na gmc? ;p Merlin: nie wiem co powiem za chwile Ty: no, gadaj Merlin: no tak Ty: ? Merlin: ? Ty: Dobra, koncze juz, spadaj debilu. Merlin: a z ciebie jeszcze wiekszy debil A najfajniejsze jest, jak sie go kliknie :D Program na cztery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Oryginalnie było bez cenzury. // Bot pisze, że poszedł do szkoły dziś, a u mnie są ferie. Ty: sa ferie d**o Merlin: dobrze, ze o tym mowisz Merlin: d**o d**o Ty: znasz cos jeszcze o c**ju? Merlin: c**jowa to jest twoja morda Ty: imie Merlin: moje imie to Merlin Ty: imie Merlin: moje imie to Merlin Ty: imie Merlin: moje imie to Merlin Ty: nudzisz sk**wielu Merlin: co sk**wielu Merlin: sk**wielu sk**wielu Ty: Merlin: ciekawa rozmowa, bardzo ciekawa Ty: TWOJA STARA Merlin: spoko Merlin: stara stara Ty: nie mow czego, bo ci wsadze w d**e klocki lego Merlin: wiem ze masz d**e tylko po co sie tak tym chwalisz? Najgłupsze rozmowy. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ... Cora Wind: Panuj nad swoimi emocjami :mellow:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Bardzo dobry program, na prawdę kawał dobrej roboty! 4. Tylko nie podoba mi się szybkość, baza danych mogłaby być mniejsza, bo w grze na pewno użyta jest pętla szukająca odpowiedzi na takie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ty: czesc Merlin: czesc Ty: teletubis pedal Merlin: sam jestes pedalem Ty: teletubis pedal Merlin: sam jestes pedalem Ty: teletubis pedal Merlin: sam jestes pedalem Ty: teletubis pedal Merlin: sam jestes pedalem Ty: teletubis pedal Merlin: sam jestes pedalem Merlin: pedal pedal Ty: teletubis pedal Merlin: sam jestes pedalem Ty: teletubis pedal Merlin: sam jestes pedalem Ty: teletubis pedal Merlin: sam jestes pedalem Ty: teletubis pedal Merlin: sam jestes pedalem Merlin: pedal pedal Ty: teletubis pedal Merlin: sam jestes pedalem Ty: czesc szatanie Merlin: co tam Ty: zjadlem leppera Merlin: i podobalo ci sie? Merlin: ile pijesz? Ty: trzy flaszki na godzine Merlin: jestem facetem :P Ty: nie, jestes baba! Merlin: sam jestes :P Merlin: baba! baba! Ty: zdzira jestes;[ Merlin: a Ty jestes? Merlin:;[;[ Ty: nie;[[[[ Merlin: no to szkoda Ty:;[ Merlin: aha Merlin:;[;[ Merlin: jak leci? Ty: dobrze;[ Axon: jak masz na imie? Ty: rzultyfidozerca Merlin: masz nietypowe imie Ty: no nie? Merlin: jasne ze tak Merlin: lubisz dziewczyny? Ty: jestem gejem Merlin: aha Merlin: gejem gejem Ty: nie smiej sie z tego :( Merlin: dla czego taka smutna minke robisz :(? Ty: bo sie smiejesz Merlin: hehe Merlin: smiejesz smiejesz Ty: hipokryta zdurnialy Axon: przedstaw sie Ty: jestem waldemar gombka od 50 lat psuje smoki Merlin: ema to bardzo ladne imie :D \Vol=1\ Widze ze jestes kobieta, cieszy mnie to bardzo, lubie rozmawiac z kobietami :) Ty: jestem facetem downie Merlin: jetes downem? nie wiedzialam :P Merlin: downie downie Ty: wez idz stad chapolapie Merlin: nie pojde Merlin: chapolapie chapolapie Ty: nie papuguj ludozerco Merlin: rozwin swoją wypowiedz Merlin: ludozerco ludozerco Ty: jestes jestem_pedal Merlin: na pewno jestes? Merlin: umiesz mowic? Ty: nie umiem gnoju Merlin: ja chyba tego nie umiem Merlin: co mozesz mi jeszcze powiedziec? Ty: nic ci nie powiem mendo Merlin: powiedz Ty: nie Merlin: nie?, ale mi przykro Ty: oh szkoda Merlin: :/ Ty:;/ Merlin: :D Ty:;[ Merlin: powiedz cos jeszcze Merlin:;[;[ Ty: ]; nie Merlin: jak nie jak tak Merlin: co dzis robiles? Ty: loda. Merlin: ciekawe, chce sie dowiedzie o tym wiecej Ty: zboczeniec! Merlin: nie jestem zboczencem, no moze troszke XD Ty: ta, nie dotykaj mojego psa.;[ Merlin: no to nie Merlin:;[;[ Ty: no to do widzenia bo durny jestes;[ Merlin: do zobaczenia Ty: cze Merlin: no to fajnie :) Ty: fajnie ze se ide? Merlin: fajnie ze fajnie Ty: ... Merlin: co masz na mysli? Ty: nic, do widzenia Merlin: zegnaj :D fajny ten bot! Długo go robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 wrzuc na uploadera GM, bo musze czekac 60 min na rapidzie ;P a ładnie sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Wrzucilem na GMUploadera Tego bota robilem przez ok poltora tygodnia dlatego tez nie jest idealny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Początek rozmowy: Ty: noob Merlin: Aha Ty: Yo! Merlin: Yo master plaster! 4/5 EDIT: Merlin: ...h*** j**** ze orgazmu dostaniesz!... Hmmmm... SECOND EDIT: Ty: hkfjsdfksdfhsdjiwwwwwwwefhscnaiuie Merlin: aha i wszystko jasne :) On sie chyba uczy nowych słów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Fajne bardzo, ale ten kobiecy głos wymawiający polskie słowa z angielskimi głoskami strasznie irytuje. :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Programik fajny ale strasznie denerwuje czasami.... 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 spox - 4 gwizdki ;P :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Kurde! Weź wyłącz lepiej to uczenie się słów, bo jak walnąłem literówkę to on to co chwila powtarzał... nie chce mi się ręcznie usuwać z bazy :( EDIT: Down: Leże :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 zabawne, niestety merlin nie wytrzymuje psychicznie za dlugiej rozmowy z osobami o skrzywionym umysle... zaladujcie sobie te baze danych powstala po rozmowie miedzy 0:00 a 2:50 https://gmclan.org/up3255_4_Chatbot.html powinien reagowac na slowa: flaki, obcy, ufo dom, wypruwac, nauczyc cie? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi