Marmot Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Lista uczestników W tym temacie można także zapisywać się do ligi. Przypominam - NIE ISTNIEJE coś takiego jak WYPISYWANIE się z ligi. Po prostu, albo oddajecie pracę, albo nie. EDIT: Każdy zostanie dopisany do tabeli na stronie jak wróci Dark Maximal, bo w obecnej chwili nie posiadam hasła do tamtego konta ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 To ja prosiłbym o dodanie mnie na listę... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ok, narazie jesteś dodany tylko tutaj, potem cię Maximal zapisze na stronę ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja też bym prosił ps. dobranoc.. ide zaraz w kime chyba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Dopiszcie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 To ja też bym się chciał dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja się chce zapisać (może będę miał kiedyś farta) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja też się zgłaszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Tabela wyników i uczestników uaktualniona i jest ona dostępna pod adresem: http://liga24.go.pl Nadal jest ona prowizoryczna, ale sądzę, że ok. 20 tury będzie ona już posortowana :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 nie chce nic mówic ale ktos mi okroił punkty w tabeli ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Eeee :] . W ogóle coś mi się nakopane z tą tabelą wydaje ^^ . Proponuję poczekać na Maximala, on miał się tym zajmować, ja tylko dodałem uczestników i punkty ^^ . W ogóle, przydałby się jakiś skrypt php, że tylko podawalibyśmy 1, 2 i 3 miejsce, i sam by ten skrypt wszystko obliczał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Skrypt PHP? Moge napisać. Albo sprobować :P Ostatnio się musiałem PHP i tak nauczyć żeby zrobić skrypt do wysyłania etapów mojej najnowszej (nieskończonej jeszcze) produkcji na strone. :) -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ale to i tak jak wróci Maximal, bo to on tym rządzi ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 zapisuje sie :) kartke urodzinowa moge zrobic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ej, mam pomysł, zapiszcie mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Moglibyście mnie dodać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Kto wie, może spróbuje. Z tego co widze to 13 turze tylko dwie osoby oddały prace, więc może się zapisze? Dobra zapiszcie mnie na tą liste. PS.Kości zostały rzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Wpisałem was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ponieważ wszystko bloknięte napiszę tutaj sugestię: Proponuję temat do ligi "Gra zaskakująca" czyli zupełnie inna niżby gracz sobie wyobrażał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 A w jaki sposób chcesz zaskoczyć gracza? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 np. piszesz że gra będzie o skakających króliczkach na łące a wszyscy zdziwieni dowiedzą się że to horror w przedsionkach piekła z troglodytami odrywającymi ci części ciała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Powiem tak - tematy są wymyślane przez ekipę rządzącą Ligą 24 czyli przeze mnie, Dark Maximala i Pietrusa. Moglibyśmy przyjąć temat od kogoś innego pod warunkiem, że niebrałby udziału w tej turze ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Eeee. to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 offtopic: co jest? czemu nie ma żadnych konkursów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Poczekajcie do popołudnia, może coś dam, tylko znajdę czas, a nie będę teraz dawać z prozaicznego powodu - nie wszyscy mają ferie i by to było trochę nie fair wobec nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Byłbym bardzo wdzięczny za zapisanie mnie. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Warto się zapisać, może akurat będzie tura na pasujący mi temat. Zapiszesz mnie Marmot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja także bym prosił o dopisanie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dlaczego nie aktualizujecie strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 marmot się obija :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi