Wojo 99 Napisano 1 Maj 2017 fajne tapety a jak zainstalowales ubuntu na kompie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Korodzik 31 Napisano 4 Maj 2017 Kupiłem sobie właśnie nowego laptopa :thumbsup: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tramur 8 Napisano 4 Maj 2017 Kupiłem sobie właśnie nowego laptopa :thumbsup: Doceniam pański konserwatyzm pulpitowy :thumbsup: linuks, który leży odłogiem bo nic na nim nie ma :rolleyes: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Chell 162 Napisano 4 Czerwiec 2017 a ja sobie porzadek zrobilem w ogole tak teraz przegladalem ten temat i na moim screenie ze stycznia 2014 jest plik warto zapamietac.txt, wciaz pamietam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Korodzik 31 Napisano 6 Marzec 2020 Wskrzeszę temat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adam014 14 Napisano 6 Marzec 2020 To i ja wrzucę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czołg Krymski 220 Napisano 8 Marzec 2020 od dwóch lat poruszam się tylko eksploratorem plików 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wojzax 203 Napisano 9 Marzec 2020 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach