borubarartur 0 Napisano 20 Czerwiec 2009 ha, wiedziałem że to digimony!....nie tam że ogladam..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Matthew 0 Napisano 20 Czerwiec 2009 O_O lol, że też chciało ci się szukać wśród tego tysiąca Digimonów :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nobody 0 Napisano 21 Czerwiec 2009 No, nie chciało mi się :P Znalazłem jakąś wiki, najpierw szukałem po wszystkich a później w szukajce wpisałem "Dragon" i szukałem tylko smoków :P Znalazłem jakąś tam ewolucję tego i wpadłem na pomysł, że to może być to :P I zgadłem. btw. Kilka lat temu jak jeszcze to leciało w TV ja to oglądałem xD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wojzax 203 Napisano 21 Czerwiec 2009 Lol, myślałem że Digimony zniknęły po pierwszym sezonie. Pamiętam z 5 lat temu jak sam to oglądałem, bodajże na Fox Kids / Jetix. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
OsamodasxD 0 Napisano 21 Czerwiec 2009 no to ja moze pokarze swoj pulpit ;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rikitiki. 0 Napisano 21 Czerwiec 2009 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nobody 0 Napisano 21 Czerwiec 2009 Wojzax, bo w Polsce tak jest, że puszczają tylko 1 sezon, drugiego nie puszczają wcale lub po roku przerwy ( gdy np. w Ameryce jest już sezon trzeci ). Tak jest z wszystkimi zagranicznymi serialami. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
I am vader 74 Napisano 21 Czerwiec 2009 Lol, ze 5 lat miałem, jak oglądałem, ale wolałem pokemony :3 . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kinimod 0 Napisano 21 Czerwiec 2009 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
g-Enjoy 0 Napisano 23 Czerwiec 2009 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Matthew 0 Napisano 23 Czerwiec 2009 Ja Digimony oglądałem na YT po angielsku albo fansuby. Z resztą, podobno będą miały lecieć na Animaxie lub AXN. @Bagno: WoW ;] Tapeta fajna, ale pasek zadań taki retro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
g-Enjoy 0 Napisano 24 Czerwiec 2009 @up: Zdjęcie zrobione w Łubowie, miesiąc temu bodajże. Czy ja wiem? Przynajmniej potrzebny soft mam pod ręką. :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANtY 169 Napisano 11 Lipiec 2009 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PoxiPol 0 Napisano 11 Lipiec 2009 Mindles self indulgence = Dobry wybor. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Japanstache 55 Napisano 14 Lipiec 2009 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Flaque 2 Napisano 14 Lipiec 2009 Ale durna playlista :0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
g-Enjoy 0 Napisano 14 Lipiec 2009 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PoxiPol 0 Napisano 14 Lipiec 2009 Wyrabiam norme, lekko zasyfiony pulpit po ilu, 3 miesiacach od ostatniego sprzatania? Shit , nie schowalem dekopilatora. Usune Rocketdoczka, ostatnio na gowna mi przydatny. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fallord 0 Napisano 15 Lipiec 2009 :* Ej ten, Ichigo przypadkowo. Ładnie wkomponowane postacie w miecz, spojrzenie Ichigo i przetło. Enjoy ;3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PoxiPol 0 Napisano 15 Lipiec 2009 Tp jest jakies nowe, czy stare ventrillo? OMG MASZ PENUMBRE : 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Morro 8 Napisano 15 Lipiec 2009 Mam lepszego Ichigo :3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tymon 4 Napisano 15 Lipiec 2009 Spodziewałem się po Fallordzie tapety z Bleacha. :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fallord 0 Napisano 15 Lipiec 2009 Nie wiem akurat dlaczego ;) Bleacha nie obejrzałem całego, ale Ichigo z wyglądu i charakteru mi się podoba (nie to, żebym był gejem -> wygląda normalnie) Bardzo ładne tło i te postacie w mieczyku ;) Spojrzenie Ichigo też bezcenne. A co do Penumbry, to mam cała trylogię. Tylko obecnie przechodzę Czarną Plagę - Cóż, wiem, że nie chronologicznie ale zamierzam, bo 2 przejść 3 część. A po trzeciej, czas na pierwszą lol. EDIT: VT ? Zdaję się, ze nowe -> ale nic nie powiedziałem. :) EDIT2: Miałem kiedyś fajną tapetę, jak on był zmieniony do połowy w hollowa. Ale nie mogę jej znaleźć :< Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tymon 4 Napisano 15 Lipiec 2009 Nie wiem, ale po prostu kojażę postać Ichigo z Tobą, miałeś pewnie kiedyś avatar z nim. :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Slax 1 Napisano 15 Lipiec 2009 Gra ktoś w WoW'a na Burning Legionie? :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Boro Casso 0 Napisano 15 Lipiec 2009 Gra ktoś w WoW'a na Burning Legionie? smile.gif Ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Slax 1 Napisano 15 Lipiec 2009 Ally, Horda? :] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Morro 8 Napisano 15 Lipiec 2009 Fallord miał taki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Boro Casso 0 Napisano 15 Lipiec 2009 Ally, Horda? emot11.gif Ally, zresztą napisz do mnie na gg nie będziemy tutaj spamować. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Hanjuso 0 Napisano 15 Lipiec 2009 Gra ktoś w WoW'a na Burning Legionie?Ja. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach