Ryba24 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 mam pytanie w grze mam ekwipunek i gdy wezme zeczrzecz ona w nim jest ale gdy odejde ekwipunek idzie za mna a zeczrzecz zostaje.Jak temu zaradzic. Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Dodaj rzecz.x = ekwipunek.x rzecz.y = ekwipunek.y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Masz przykład : https://gmclan.org/up3391.html (ściągnij atak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 dziala ale ekwipunek niejest tam gdzie powinien byc.Jak zrobic by niebyl on na guze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Nie sory pomyliłem sie po prostu zamiast x = view_xview; y = view_yview; napisz: x = 300; y = 5; zmieniaj te liczby i zostaw gdy będzie ci pasowało xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 jak dam w kwadraciku x=view_xview y=view_yview to bedzie na samej gurze ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 x=view_xview+jakas wartosc y=view_yview+jakas wartosc albo x=view_xview-jakas wartosc y=view_yview-jakas wartosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ahh.. nie pomyłka xD misiek dobrze mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ale jak zrobic jak ty to bdzie ciągle na gurze ekwipunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 teraz problem z ekwipunkiem bo mam ich 12 i do 1idzie tylko miecz. a jak wezme np.tarcze a potem miecz to sa razem na 1ekwipunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Czego masz 12?? pisz po polsku. A najlepiej to daj przykład albo poczekaj, ja zrobię. Masz: https://gmclan.org/up3391.html (ściągnij plik Plecak 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 dobrze jest ale jak chcem wziasc rzecz do pierwszego plecaka a miecz do drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 No to musisz w tej "rzeczy " dać kod: if (w_plecaku = 1) {x = o_plecak1.x <----tutaj piszesz do którego plecaka ma trafić przedmiot y = o_plecak1.y} <---- tutaj też Rozumiesz teraz ?? @DOWN tego ci juz nie powiem jestem cienki z kodów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 tylko chcialbym zeby trafil do pierwszego wolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja tez mam pytanie do tematu, mianowicie jesli mam kilka obj_plecakow i 1 obj_miecz rozrzucony w roomie to jak tym sposobem co podal VanGogh zrobie zeby trafialy 1 miecz do 1 obj_plecak a drugi do drogiego obj_plecak to miecz z pierwszego obj_plecak sie usówa :P, i jak tak popatrzylem na ten plecak to nie wiem jak to zrobic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 jak zrobic plecak tak jak on muwi to sie miecz nieusunie tylko beda 2miecze w jednym plecaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Na tablicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 To powie mi ktos jak to zrobic mam 12ekwipunkow i chce zrobic tak.jak wezme zecz np. miecz do pierwszego a tarcze do drugiego i pujde sobie w prawo to zeby to zamna szlo.Ale najwazniejsze aby rzeczy wchodzily do wolnego pola a nie zawsze w to samo miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 To umie ktos to zrobic czy to zatrudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 https://gmclan.org/up1717_11_BackPackSprite.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 ale jak bylby viev czy to poszlo by za mna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Widocznie to jest dla ciebie za trudne. Sprobuj zrobic cos latwiejszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi