Cora Wind Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Wiem że to było tyle razy ale nie wiem co wpisać w wyszukiwarce.. No więc tak: Potrzebuje kod na to żeby jak potwór dostanie obiektem pocisk to pokazuje się mu ile dostał nad głową na czerwono i za chwile znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 huh, pomyśl logicznie... najprościej stworzyć obiekt, który wyświetla za pomocą draw_text jakąś liczbę i jak przeciwnik dostaje pociskiem tworzy się ten obiekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 A nie napiszesz mi kodu? nie znam się zbytnio na GMLu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 tak GML draw_text(x,y,'5'); klocek do tego jest z tego co wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 @up chce jeszcze kolor.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 kurde taki klocek też masz... w zakładce draw, pierwszy w settings: GML draw_set_color(c_red); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nie możesz napisać wszystkiego w jednym pokolei? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 GML draw_set_color(c_red); draw_text(x,y,'5'); lub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 a jak moge zrobić żeby wyświetlało ten tekst np: x16 y16 od obiektu potwór1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 x-16, y-16, jezus maria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 jak nie znasz GMLa, to użyj klocków, podałem jakich i w jakiej kolejności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 wez se gosciu przyklad walki ala tibia bo widac ze prostego tlumaczenia nie zrozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi