Tavin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tytuł:LON ( Ludzik odznacza nude) Gatunek: platformówka Opis: Gra polega na zrobieniu przejścia ludzikowi do do niebieskiego klocka. num1 : przełącz na klocek num2 :przełącz na wyskok lewy przycisk połóż klocek/wyskok Download:https://gmclan.org/up3117_4_LON.html Rozmiar pliku: 9MB Autorzy: Programowanie: Tavin Fabuła: Tavin Grafika: Tavin Muzyka: brak Screeny: https://gmclan.org/up3117_7_bez_tytu_u.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie ma screena - nie ściągam :P To znaczy jest, ale przedstawia tylko menu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 az 9 MB , ale sie poswiece i sciagne, ale lepiej zeby byl warto bo... nie 9MB tylko 1MB jakis pomysl w tym jest, ale bugi i brak pomyslu wylaza z tego, nawet niezle jak na pierwsa gre, o ile to nie jakis przerobiony przyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Bardzo fajny pomysl ale: - na zielonych nie powinno dac sie zrobic klocka (i na bohaterze) - dopisz ze trzeba nacisnac spacje zeby szedl I nie wiem czemu caly czas jest ta sama plansza moze ja cos zle robie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A ja sciagne :P Zobaczymy co to takiego ^^ E: Hmm... Ciekawe, ale byloby lepsze, gdybys dal tu limit klockow. W dodatku pileczka sie zacina, gdy trafi na klocek od boku :( Przez to musze wlaczac od nowa gre ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 1/5 Ciekawa ta gra to nie jest, wyłączyłem ją po kilku sekundach. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Na kiego grzyba dałeś screena menu? EDIT: Gra bardzo fajna, ale upadek z duzej wysokosci nie boli + postac sie zacina, popraw to zacinanie się a dam ocene :D Jak na pierwszą gre to bardzo dobrze :D Tylko 1 poziom? ŁUuuu! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pomysł ciekawy, ale nie ma tego "czegoś", co by wciągnęło na dłużej... :> Też uważam, że wygląda na przerobiony przykład... :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No właśnie pomysł ciekawy, ale czy ty wogle przy tym coś siedziałeś ? Zrobiłem w 20 min silnik twojej gry Lon.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 1/5 Dlaczego? 1. Obawiam się, że to przykład..... 2. Nudne... 3. Pomysł wcale nie tój - jest wiele gier tego typu - zaczynając od takich, w których rysujemy linię dla piłki, przechodząć przez takie jak ta, a koncząc nawet na tym, że do twojego silnika dochodzą wyskocznie, rury, tasmociagi itp. 4. Czasem ludzik sie blokuje pomiędzy dwoma kostkami, i nie da się już nic zrobić - trzeba uruchomić ponownię grę. 5. Za proste - i za nudne. Dlaczego tylko ten ludzik chodzi? Czemu nie ma wyskoczni itp.? Bo ni umiałęś? Bo oparłeś grę na przykładzie? 6. Dał screena z menu bo menu wygląda najładniej z calej gry... 7. Niezbity dowód, ze to przykład - tylko jeden lewel i zapis gry o nazie "twój zapis". A) On by nigdy nie nazwał tak pliku z zapisem, jeśli robiłby to on B) Po co on by się męczył nad zapisem, skoro i tak jest tylko jeden lewel?... Wyjaśnię, jak ktoś nie kuma. W przykładzie, z ktrego korzystał, było pokazane, jak zrobić save'a - do większej ilości leweli. 8. po przegraniu gry (piłka wypada za pole gry) tracę wszystkie klocki, które rysowałem... 9. JEDEN LEVEL... o którym już pisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie ma numpada na klawiaturze :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja daje 3/5 bo to jego pierwsza gra. Ale nawet mi się podoba, dodaj dźwięki, więcej poiomów wybór koloru gracza itd. I może będzie wtedy 4/5 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tavin Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dla tych którzy mówią że to przykład mowie to nie jest przykład jest 6 lvl tylko zaszła pomyłka w jednym klocku niebieskim. Przechodził do tej samej planszy więc sroka. Dziękuję za słowa krytyki następna wersja Pełna powinna być zupełnie inna serdecznie dziękuję ruwnież tym co polubili ten projekt. Z pozdrowieniami Tavin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 następna wersja Pełna powinna być zupełnie inna serdecznie dziękuję ruwnież tym co polubili ten projekt. Z pozdrowieniami Tavin To trzeba bylo odrazu wrzucic do dzialu z demami.... doszedlem do 3 planszy, a tam niema czerwonej kulki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 eee takie nic i o niczym troche. ale nie taka znowu tragedia. niech bedzie do 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nudne to troche ale grafika dobra :) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Pomysł wcale nie tójGdzie napisał, że jego? Nikt nie narzekał, kiedy Crysis zwalił perspektywę od Wolfensteina ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Aż muszę się wypowiedzieć :) Pomysł ciekawy, wykonanie też niezłe, ale grywalność obniża to zacinanie się na zielonych kwadratach. Według mnie to koniecznie jest do poprawy :) Czy jest jakiś przycisk typu "Od nowa"? :huh: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Gra ma fajny pomysł,tylko popraw ją ! :thumbsup: dorób muzyczkę,tło,popraw skakanie gracza,dorób jakieś przeszkody i dodatki :) narazie2/5 +1 bo to twoja pierwsza gra! nie zniechęcaj się i popraw ją. No i jeszcze jakieś lvlve by się przdyały =) Pozderko! Taki mały offtoop :D gnysku czy ta dupeczka w twoim avatarze to jakaś twoja koleżanka?? bo jak tak,to może wysłał byś mi jej zdjęcie :twisted: :devil2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Trochę to dziwne, bo w 3 poziomie nie ma gracza :blink: ,a ocena 4/5 gra fajna jak na pierwszą nie to co moja... a i dodaj muzykę, leprzą grafe i trudniejsze poziomy i trudne Życzę powodzenia w następnych grach :thumbsup: Pozdrowienia Paklo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Jest parę błędów, ale jeżeli nie jest to przerobiony przykład, to daję 2+/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Fajna gra. Daję -4/5. Choć nie czesto daję 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 4/5 podoba mi się :) Fajny pomysł itp. ale dodaj jeszcze pomoc jak sterować bo 5 minut rozkminiałem tą spacje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Plusy +Fajny pomysl (tylko ze takich gier jest wiele) +Nawet mnie wciagnela Minusy -Czasami bochater sie zacina -Tylko jeden level :( Fajna gra rozbuduj ja np. dodaj wiecej poziomow i bedzie wpozo 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 -Tylko jeden level sad.gif Jak sie dobrze przejdzie to jest wiecej <_< Jest ich chyba z 3, 4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Fajna gierka jak na ciebie ;) 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 głupia gierka, chciaż czego się wiecej spodziewać 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Słaba gra, postać się zacina na ścianach. Ale, że to twoja pierwsza gra... 3/5 EDIT: Zwiększyłem średnią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi