Crackkk-GM Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tytuł: Dragon Attack Demo Gatunek:MMORPG, RPG Opis:W grze chodzi się postacią z widokiem od góry. Zabija się potwory i zdobywa poziomy. Download: Dragon Attack Demo Rozmiar pliku: 4076KB Autorzy:Crackkk-GM Programowanie: Crackkk-GM, AI (PsichiX, poprawiki: Crackkk-GM) MaxPayn(atak mieczem:Timeliny: ) Fabuła: Crackkk-GM Grafika: Marrac Muzyka: --- Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie działa na Viście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Możliwe, ale nie wiem mi działa na XP :P IP: 83.23.32.16 Serv do gry (chwilowy xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jak dołączam na serwer, to wyskakuje jakiś błąd z tarczą. Powtarza się i nie da się grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jak wchodze na ten serwer to jest blad cos tam z tarcza=1. Pogralem sam ze soba... szczerze mowiac nic ciekawego :) Grafika jest ok ale sam engine to tam nic nie ma xD Przeciwncy mnie nie atakuja (chyba ze to specjalnie zebym mogl pograc :P ) Troche to takie chaotyczne wszytko... Narazie nie oceniam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Spoko to narazie test czy wogole cos dziala :] @Edit:Moj brat to napewno naprawi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Hmm... Gra całkiem fajnie, chociaż wygląda na zlepkę przykładów... :] I mam słuszne przypuszczenia... Po pierwsze: chat wyłazi na "menu"... A wystarczyło zmienić "maxline" w skrypcie Marka Overmarsa, którego używasz na 666 %... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 całkiem..... ale jak na moje oko zlepka przykładów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Solmis - chodzi o Marbs Online? Od kiedy to jest niby Marka Overmarsa? :P @Down: Aha, to nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 39ster użył w przykładzie kilku skryptów Marka :P do czata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 @up: Dzięks... O to mi chodziło! :thumbsup: @mike_p: To co powiedział Miesiek999... :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 https://gmclan.org/up1896_5_Gonitwa.html OLOLOLOLOLOL!!! :D Gra nuuuuuudna... 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 o.O Same przyklady ze zmienionymi kolorami/grafikami... Popracuj nad tym porzadnie... W dodatku bardzo brzydki HUD (tj. tekst). Nie moge sie doczytac co tam pisze o.O Chyba, ze to tak ma byc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Co to za shit? Same przerobione przykałdy :| Nie dorobiłeś rąk ani nic... nawet animacja walki ta sama... Nudne, nie można nic robić, żadnego inventory... że tak powiem WTF? 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Poczekajcie :P, Już to wszystko poprawiam :)... Wiecie uczę się w ten sposób: Najpierw sklejam przykłady, a potem je przerabiam xD (zawsze coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Najpierw sklejam przykłady, a potem je przerabiam xD (zawsze coś) Ale taką grą nic nie zwojujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 1/5 same błędy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Sklejane przykłady, to żałosne :( Nawet nie ściągam :P Nie wiem jak sie w ten sposób da coś nauczyc ;p Gatunek:MMORPG, RPG To które wreszcie? GML --------------------------- Error --------------------------- ERROR in action number 1 of Other Event: Game End for object obj_client: In script scr_online_gameend: Error in code at line 4: writebyte(global.myid); at position 19: Unknown variable myid --------------------------- Abort Ignore --------------------------- Yayaya xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jak dla mnie wydales to zbyt wczesnie, zamknij temat bo beda ludzie tylko po tobie jechac. Otworzysz jak bedziesz mial cos wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja się nie przyznaje do tego HUDa. Tylko zrobiłem trawę, głównego bohatera oraz tego brązowego ludzika :P Jak mówicie to same posklejane przykłady i to jeszcze źle. I do tego zacytuję Yode Ale taką grą nic nie zwojujesz... @EDIT: Właśnie David dobrze mówi. Zamknij temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi