artimal Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Cze Mam problem z moją stronką ( www.artomax.republika.pl ) Utworzyłem tę strone w web kreatorze i nie wiem jak wstawić jakić ciąg html bo jak go wklejam w pole tekstowe i klikam na zapisz i opublikuj no to on zamiast np.filmika z youtube pokazuje ten ciąg html. Co mam zrobić ??? Nazywaj problem w tytule i umieszczaj tematy w odpowiednich działach. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A wpisałeś odpowiednie tagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 yyyyyyyyyy a co to PS:dobra śmiej się ...:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 :D :D :D Supavader jesteś okrutny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 halo ? pomoże mi ktoś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Kreatory to zazwyczaj shit,stronkę najlepiej zrób sam od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 o nie nie nie ja chcę poprostu żeby ten html działał w tym kreatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Daj link do tego kreatora. EDIT: Wez sobie w kreatorze szablon zrób,a potem we FrontPage'u całą resztę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 wpisz w google webkreator i drugi link ( do onetu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Najwyraźniej wpisujesz HTML do kreatora w trybie WYSIWYG. Przejdź w tryb edycji HTML (tylko nie przestrasz się, kiedy piękna strona zamieni się w bezduszny kod) i tam wstaw film... o ile będziesz wiedział, gdzie. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 @Ludzix Czy ty kiedyś otworzyłeś tego kreatora ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Otwórz stronę notatnikiem i tam wstaw ten film ? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wyłączyć JS i wkleić w edytor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wejdź na FTP, pobierz plik na dysk, edytuj notatnikiem, wklej kod, wrzuć na serwer - Voila, ma cherie! W starym webmajstrze chyba nie było kłopotów z wklejaniem kodu - jak jest teraz - nie wiem. Przestałem używać tego rozwiązania 5 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 k***A !!! JA CHCĘ WSTAWIĆ DO KREATORA STRON WWW WEBKREATOR ONE PL CIĄG SZYFRU HTML !!! edit : czy jest coś takiego na viście jak total comander ??? ( tylko żeby był wbudowany i nie trzeba było go ściągać ) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nawet w IE6 można wstawić pliki na ftp. I po co przeklinasz - wszystko ci napisaliśmy, a ty swoje -.- ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 IE6 co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wbudowana w xp'ka przeglądarka internetowa -.- ? ftp://serwerftp/ @Edit Mały błąd :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 na VIŚCIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No to chyba IE7 jest nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi